Fejrer Halloween i Queens
Fejrer Halloween i Queens

Video: Fejrer Halloween i Queens

Video: Fejrer Halloween i Queens
Video: Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition) 2024, Kan
Anonim
Calvary Cemetery i Queens med Empire State Building i baggrunden
Calvary Cemetery i Queens med Empire State Building i baggrunden

Selv om de mest omt alte Halloween-begivenheder finder sted på Manhattan eller Brooklyn, har bydelen Queens sin egen uhyggelige appel for Halloween-fester: de døde er flere end de levende. Resterne af over 3 millioner afdøde indbyggere er begravet i Queens, omkring Chicagos befolkning.

Det alene er ikke grund nok til at tilbringe All Hallow's Eve i bydelen, men Queens har masser af andre feriebegivenheder for at lokke rejsende, der spænder fra familievenlige til makabre. Udover at planlægge en frygtelig aften i byen eller hjemme hos dig med venner, kan du få din spook på ved flere årlige begivenheder.

I 2020 er mange Halloween-begivenheder blevet reduceret eller aflyst. Spørg individuelle virksomheder for at bekræfte de mest opdaterede oplysninger.

Pumpkin Patch at the Queens Botanical Garden

Queens Botaniske Have
Queens Botaniske Have

Hvert år er Queens Botanical Garden i Flushing vært for høstfesten, som er en eftermiddag med Halloween-sjov, historier og musik. Ud over alle standardattraktioner i haverne vil der være særlige workshops og ture, et græskarplaster, en øl- og vinhave, græsplænespil, trivia, kunst og kunsthåndværk, ansigtsmaling, en børnezoo og mere.

Festlighederne er blevet reduceret i 2020, og i stedet for en fuldendt festival vil der være et græskarplaster den 24., 25. og 31. oktober. Ethvert barns adgang inkluderer et græskar med hjem og gæster, der besøg på Halloween-dagen kan også deltage i endagsarrangementet Halloween i Haven, som også er inkluderet i entréen. Begivenheden den 31. oktober inkluderer ekstra specielle ferieaktiviteter såsom trick or treating, en udklædningsparade og et magisk show.

Billetter med tidsbestemt adgang skal købes på forhånd for at deltage i 2020. Derudover kræves der en ansigtsmaske til alle besøgende.

Harvest Days at the Queens Farm Museum

USA, NY, New York City, Manhattan, Chelsea, High Line Parks planter mod moderne bygninger om sommeren
USA, NY, New York City, Manhattan, Chelsea, High Line Parks planter mod moderne bygninger om sommeren

Et rigtigt højdepunkt ved Halloween er Amazing Maize Maze - den eneste majslabyrint i New York City - på Queens County Farm Museum i Floral Park. Kom på tilholdsstederne og bliv til hørid, sækkeløb, godbidder, cider, græskar, ponyridning og en børnezoo. Tjek Haunted House og Amazing Maize Maze mellem svingene på country-western dansegulvet, og glem ikke at bære dit bedste kostume.

Nogle aktiviteter er aflyst på efterårsfestivalen 2020, men Amazing Maize Maze er stjerneattraktionen og er åben hver fredag, lørdag og søndag fra den 18. september og varer indtil den 30. oktober 2020. På visse aftener kan du kan endda købe billetter til at fuldføre labyrinten efter solnedgang for en ekstra spænding (det er mørkt, men det er ikke en hjemsøgt labyrint). Forhåndsbilletter med entidsbestemt adgang er påkrævet for at komme ind i labyrinten.

Harvest Weekend-aktiviteter finder kun sted på lørdage og søndage i hele oktober, hvor du kan supplere din majslabyrinttur med et stop ved græskarplasteret, en hayride eller smage lok alt fremstillede æbleprodukter. Høstweekenden er gratis at deltage i, men du skal have en tidsbestemt adgangsbillet på grund af begrænset kapacitet.

Houdini's Grave in Ridgewood

Harry Houdinis gravsten i Queens
Harry Houdinis gravsten i Queens

Intet er mere uhyggeligt at besøge på Halloween end en kirkegård. På Machpelah-kirkegården i Ridgewood-kvarteret i Queens kan fans af det okkulte besøge graven til verdens mest berømte tryllekunstner, Harry Houdini. Den berømte vaudeville-illusionist døde på Halloween-aften i 1926, og det er blevet sagt, at han efterlod en kode, som venner kunne kontakte ham med på en fremtidig Halloween-aften ved hans grav. Det er måske bare overtro, men vover dig ud, hvis du tør prøve lykken på Halloween-aftenen.

Haunted Lantern Tours at Fort Totten

Rød murstensbygning med veranda, Fort Totten
Rød murstensbygning med veranda, Fort Totten

The Haunted Lantern Tours i Fort Totten Park er aflyst i 2020

Fort Totten er et af de mest hjemsøgte steder i Bayside. Omkring Halloween-sæsonen arrangerer parken uhyggelige lanterneture, hvor Urban Park Rangers leder nattevandringer gennem borgerkrigstidens batteri. Forvent forskrækkelser blandet med en historielektion.

Halloween-høstfestival i Long Island City

Long Island City Gantry Plaza Park om natten
Long Island City Gantry Plaza Park om natten

HalloweenHøstfestival er aflyst i 2020

Halloween-høstfestivalen er en fantastisk chance for at besøge Socrates Sculpture Park i Long Island City. Deltag i halloween-kunstværkstederne, hvor børn kan lære af lokale kunstnere, eller deltag din hund i Canine Costume Contest. Derudover er der ansigtsmaling, kunstfremstilling og høstmad fra lokale restauranter.

Jackson Heights Halloween Parade

Jackson Heights, Queens, New York
Jackson Heights, Queens, New York

The Jackson Heights Halloween Parade er aflyst i 2020

Jackson Heights Halloween Parade er den næststørste Halloween-parade i New York. Nabolagets børn - og nogle voksne også - kommer pyntet i skræmmende kostumer, ansigtsmaling og overdrevne dekorationer. I de seneste år har paradearrangørerne uddelt goodiebags til de mere end 3.500 børn, der har marcheret.

Anbefalede: