Vidya Rao - TripSavvy

Vidya Rao - TripSavvy
Vidya Rao - TripSavvy

Video: Vidya Rao - TripSavvy

Video: Vidya Rao - TripSavvy
Video: 'Yeh Tan Thaat Tambure Ka' by Vidya Rao 2024, Kan
Anonim
Vidya Rao
Vidya Rao

Vidya Rao er freelanceskribent og multimedieindholdsskaber, der har specialiseret sig i mad- og sundhedsjournalistik. Hun brænder for at forstærke underrepræsenterede stemmer i den kulinariske verden.

Erfaring

Vidya har skrevet for Dotdash siden 2019. Hun bidrager også til Toast, EatingWell, TODAY og mere. Hun var tidligere Global Editorial Lead for Uber Eats, hvor hun skabte en kraftfuld videoserie om immigrantkokke på platformen. Før det var hun Senior Food Editor for TODAY, hvor hun byggede TODAY Food til en robust digital destination. Hun startede sin karriere som generel nyheds- og livsstilsreporter og har interviewet legender som Maya Angelou og dækket OL 2014 fra Sochi, Rusland.

Uddannelse

En blanding af dejligt Minnesota, stærkt Boston, grus fra New York City, San Francisco-teknologi og afkøling i Los Angeles bidrog til Vidyas virkelige uddannelse. Hun gik på kulinarisk skole på Natural Gourmet Institute i New York, hvor hun studerede plantebaserede og sundhedsunderstøttende madlavningsteknikker. Hun har en kandidatgrad fra Columbia Graduate School of Journalism og en bachelorgrad i statskundskab fra University of Minnesota.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.