De bedste hoteller i Tijuana

Indholdsfortegnelse:

De bedste hoteller i Tijuana
De bedste hoteller i Tijuana

Video: De bedste hoteller i Tijuana

Video: De bedste hoteller i Tijuana
Video: Hotel Corazón 2024, Kan
Anonim

Tijuanas forvandling i de seneste år til et kulturelt og gastronomisk centrum er ikke kun tydeligt i restaurant-, håndværksøl- og kunstscenen, det er også tydeligt i hotelvalg. Tidligere havde muligheder i byens centrum en tendens til at være snuskede med tvivlsom sikkerhed; nu er der adskillige bygninger langs Avenida Revolución, der er blevet metamorfoseret til hippe designhoteller, der tilbyder komfort og sikkerhed. Og hvis du hellere vil være væk fra larm og larm, finder du flere andre muligheder i forskellige områder af byen. Her er et udvalg af hoteller i Tijuana, der er komfortable, sikre og bekvemt placeret.

One Bunk Tijuana

En køje Tijuana
En køje Tijuana

Et 14-værelses boutiquehotel bekvemt beliggende over La Justina Restaurant på Avenida Revolución, Tijuanas hovedgade, One Bunk er både kunstnerisk og hjemlig. Hotellet identificerer sig med San Diego/Baja-livsstilen og omfavner lokal kultur, arkitektur og design, med alle detaljer omhyggeligt kurateret. Efter en dag med at gå rundt i Tijuanas gader med shopping, spisning og hygge, kan du tage dig tid til at slappe af og nyde hotellets loungeområder og kaffebar. Medmindre du er følsom over for støj, så få et værelse ud mod gaden, så du kan se handlingen fra dit urbane tilflugtssted.

Quartz Hotel & Spa

Lobbyen på Quartz HotelTijuana
Lobbyen på Quartz HotelTijuana

Et elegant 11-etagers hotel beliggende blandt højhuse i Zona Río, Quartz ligger omkring 10 minutters gang fra San Ysidro-grænseovergangen. Udviklet som en del af NewCity Medical Plaza, er hotellets design beregnet til at give en stemning af velvære og afslapning, med særlig tanke på dem, der forbereder sig på og kommer sig efter medicinske behandlinger.

Den ekspansive lobby åbner ud til bar- og restaurantområdet i en åben planløsning. Træpaneler og kunst inspireret af Huichol Indigenous-gruppen findes over alt på ejendommen, mens de ultramoderne værelser kommer med et digit alt system, der giver gæsterne mulighed for at justere lys, gardiner, aircondition og underholdning fra en enkelt konsol. Quartz har også en udendørs pool; et fitnesscenter med løbebånd, stationære cykler, vægtmaskiner og frivægte; og en spa på stedet, der tilbyder en række massage- og kropsbehandlinger. Værelsespriser starter ved $97 for et deluxe-dobbeltværelse.

Hampton Inn by Hilton Tijuana

Et værelse på Hampton Inn Tijuana Otay
Et værelse på Hampton Inn Tijuana Otay

Dens nærhed til Tijuanas internationale lufthavn og det amerikanske konsulat, samt gratis shuttleservice inden for en radius på 8 km, gør Hampton Inn til et perfekt valg for en pause - men dets komfortable værelser med rummelige badeværelser og moderne bekvemmeligheder gør det også til en god mulighed for et længere ophold. Gratis morgenmad med frisklavede vafler er en ekstra fordel, plus der er et fuldt udstyret fitnesscenter og et businesscenter, hvor du kan indhente alle gøremål. Priser for en dobbeltstart ved $97; Hilton medlemmerfå rabatter ud over tidlig check-in og sen checkout.

Nook Hotel

Nook Hotel i Tijuana
Nook Hotel i Tijuana

Denne bygning, der kan dateres tilbage til 1950'erne, blev fuldstændig renoveret, da den åbnede som et boutiquehotel i Tijuanas centrum i 2019. De 17 minimalistiske, men komfortable værelser har smart-tv sammen med udsigt over byen og himlen. Elvira’s Bar and Restaurant (opkaldt efter karakteren i "Scarface") serverer cocktails og barmad, mens dens dekorative palmer, pastelfarver og neonfarver vil minde dig om Miami i 80'erne. Værelsespriser starter omkring $45.

Hyatt Place Tijuana

Hyatt Place Tijuana
Hyatt Place Tijuana

Beliggende nær de finansielle og gastronomiske distrikter, Paseo Chapultepec indkøbscenter og Zona Río, har Hyatt Place Tijuana 145 komfortable, rummelige og velindrettede værelser. Udover komfortable senge og alle de faciliteter, du kunne få brug for, har alle værelser siddepladser, og nogle er endda tilgængelige for kørestolsbrugere. Du vil også finde sikker gratis parkering og en restaurant på stedet, der er åben 24/7. Mange af gæsterne er der for medicinske procedurer på nærliggende klinikker, men hotellet er familievenligt og også godt for forretningsrejsende. For dem, der ikke kan spansk, taler de fleste af personalet engelsk (hvilket ikke altid er tilfældet i Tijuana). Et værelse med queensize-seng koster omkring $120.

Hotel Ticuán

Master Suite på Hotel Ticuan Tijuana
Master Suite på Hotel Ticuan Tijuana

Beliggende på hjørnet af Avenida Revolución og Constitución, Hotel Ticuán er fantastisk til et behageligt ophold tæt på handlingen. Der er sikker underjordisk parkering, et veludstyret fitnesscenter og spa og en restaurant på stedet, der tilbyder roomservice og gratis morgenmad. Mastersuiten har en jacuzzi, opholdsområde og et storskærms-tv, der kan drejes, så du kan se det fra alle vinkler. Men hvis du planlægger at få lavet noget arbejde under dit ophold, skal du vælge et executive-værelse. Priser for en enkelt start ved $85.

Hotel Lucerna Tijuana

Poolen på Hotel Lucerne Tijuana
Poolen på Hotel Lucerne Tijuana

Catering til familier såvel som forretningsrejsende er dette hotel beliggende i Zona Río, en del af Tijuanas moderne forretningsdistrikt. Beliggende nær Centro Cultural Tijuana og Plaza Río, det er bekvemt tæt på nogle af byens bedste restauranter og mange af Tijuanas læge- og tandklinikker. Værelserne er rummelige og komfortable med storskærms-tv, aircondition og WiFi. Der er tre restauranter på stedet, et træningsrum med sauna og en attraktiv pool i gården til afkøling på varme dage. Gæster, der bor i den nyere K-Tower-sektion af hotellet, kan nyde en stue i stueetagen og en pool på taget med en spektakulær udsigt over omgivelserne. Priser for et dobbeltværelse starter ved $120, og værelser i K-Tower starter ved $150.

Hotel Rio Rita

King-værelse på Hotel Rio Rita Tijuana
King-værelse på Hotel Rio Rita Tijuana

I hjertet af handlingen på Avenida Revolución gennemgik Hotel Rio Rita, tidligere Hotel España, en komplet renovering og navneændring. De 55 røgfri værelser er fordelt på fire etager og har sorte og hvide vægmalerier af klassiskHollywood-stjerner og de rige og berømte fra den mexicanske films guldalder. De er alle udstyret med et fladskærms-tv, minikøleskab, værdiboks og aircondition. Dette er et godt sted at bo, hvis du planlægger at blive ude og nyde Tijuanas sprudlende natteliv på La Revu og dens omgivelser. Priserne starter ved $40.

Anbefalede: