En ny lufthavn til $4 milliarder åbner i S alt Lake City

En ny lufthavn til $4 milliarder åbner i S alt Lake City
En ny lufthavn til $4 milliarder åbner i S alt Lake City

Video: En ny lufthavn til $4 milliarder åbner i S alt Lake City

Video: En ny lufthavn til $4 milliarder åbner i S alt Lake City
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, Kan
Anonim
S alt Lake City internationale lufthavn
S alt Lake City internationale lufthavn

Som et af de mest komplicerede civile projekter derude, bygges lufthavne ikke hver dag. Ud over den kedelige bekæmpelse af lokale, statslige og føderale regler, for ikke at nævne, at man tager hensyn til virkningen på lokalsamfundene (støjforurening) og miljøet (anden forurening), er der også omkostningsfaktoren. Og dreng, er lufthavne dyre.

Men da USA beskæftiger sig med aldrende infrastruktur, skal mange offentlige arbejdsprojekter revitaliseres, og det presser udviklingen af lufthavne til meget imponerende resultater. Eksempel: S alt Lake City, Utah, har netop åbnet første fase af sin nye lufthavnsterminal til $4 milliarder til stor fanfare.

Som mange amerikanske lufthavne blev S alt Lake City International Airport (SLC), et vigtigt knudepunkt for Delta, bygget for mere end et halvt århundrede siden, og den var simpelthen ikke optimeret til de 26 millioner passagerer, der passerer gennem dens terminaler hvert år. Så i 2014 brød jorden på den nye terminal, som vil have 78 porte og mere end 4 millioner kvadratmeter indvendig plads, når fase to er afsluttet i 2024. Måske mest imponerende er, at hele projektet er blevet selvfinansieret af lufthavnen- der blev ikke brugt skatteyderkroner.

S alt Lake City International Airport
S alt Lake City International Airport

Udover en markant forbedring af de eksisterende faciliteterfra et praktisk synspunkt imponerer den nye terminal også med sin arkitektur. Lufthavnen er designet af firmaet HOK med det formål at modtage LEED Gold-certificering og tager udgangspunkt i Utahs berømte slot-kløfter med bølgende vægstrukturer. Det anvender også gulv-til-loft-vinduer i visse områder for at maksimere udsigten over de nærliggende Wasatch-bjerge.

"S alt Lake er i høj grad korsvejen i Vesten," sagde Bill Wyatt, administrerende direktør for lufthavne i S alt Lake City, i en erklæring. "Fra huden på bygningen til den kunst, der er blevet udvalgt til de massive terrazzogulve, har der været ekstraordinær opmærksomhed på at sikre, at folk vidste, at de var i S alt Lake, når de lander her."

Anbefalede: