New Mexico Water Parks and Theme Parks – Find Fun

Indholdsfortegnelse:

New Mexico Water Parks and Theme Parks – Find Fun
New Mexico Water Parks and Theme Parks – Find Fun

Video: New Mexico Water Parks and Theme Parks – Find Fun

Video: New Mexico Water Parks and Theme Parks – Find Fun
Video: Abandoned Indoor Waterpark before & after 2024, April
Anonim
Western Playland Miner Coaster New Mexico
Western Playland Miner Coaster New Mexico

Der er ikke mange forlystelsesparker eller vandlande i New Mexico. Og dem, der er i drift, er ikke særlig store. Hvis du leder efter store forlystelsesparker, skal du tage vestpå til Californien for at besøge steder som Disneyland eller Universal Studio Hollywood. For større forlystelsesparker og vandlande kan du tage mod øst til Texas og besøge steder som Schlitterbahn og Six Flags Over Texas.

Men der er et par steder at finde vandrutsjebaner og lindring fra den brutale sommervarme samt rutsjebaner og andre gys. Følgende New Mexico vandlande og forlystelsesparker er arrangeret alfabetisk.

Hotel Cascada ABQ Surf n' Slide Water Park
Hotel Cascada ABQ Surf n' Slide Water Park

ABQ Surf N' Slide på Hotel Cascada i Albuquerque

Dette er et relativt lille indendørs vandland-resort. Adgang er åben for registrerede gæster på hotellet såvel som offentligheden. Attraktioner omfatter en FlowRider-surfingattraktion samt vandrutsjebaner, en lazy river, en interaktiv vandlegestruktur med en vippespand, en indendørs/udendørs spabad, et aktivitetsbassin med vandbasketball og et soppebassin. Fordi den er indendørs, er den klimakontrollerede park åben året rundt. ABQ Surf N' Slide er det eneste indendørs vandland iNew Mexico.

Cliff's Amusement Park i Albuquerque
Cliff's Amusement Park i Albuquerque

Cliff's Amusement Park and WaterMania i Albuquerque

Cliff's tilbyder den største forlystelsespark og vandland i staten (selvom vandlandet er ret lille). Blandt de spændende forlystelser, der genererer skrig på Cliff's, er den meget roste New Mexico Rattler træ-coaster, Cliff Hanger (godt navn!) drop-tårnet, Fire Ball looping-turen og SideWinder, en 80 fod høj pendultur. Forlystelser med Tamer-forlystelser omfatter Spin-O-Rama, en ottetals-coaster med snurrende biler, Galaxi-stål-coasteren, Rocky Mountain Rapids-tømmerrammen og Sea Dragon-swingende skibstur.

Selv om det ikke er et fuldgyldigt vandland, tilbyder WaterMania et par små vandrutsjebaner. Mega Water Monkeys er en interaktiv vandlegestruktur i god størrelse med en vippespand. Forresten, selvom Cliff's har været på sin nuværende placering siden 1964, drev dets ejere Uncle Cliff's Kiddieland et andet sted fra 1958 til 1963.

Walnut Canyon i White's City i Carlsbad

Walnut Canyon er et lille udendørs vandland med 2 rutsjebaner, et interaktivt legeområde og en plaskebassin. Adgang er kun tilgængelig for resorthotelgæster på Rodeway Inn (og er inkluderet i deres værelsespriser). Parken omfatter også en arkade og andre attraktioner. Det er beliggende nær Carlsbad Caverns.

Hurricane coaster ved Western Playland New Mexico
Hurricane coaster ved Western Playland New Mexico

Western Playland in Sunland Park

Den lille forlystelsespark har fire rutsjebaner, inklusive en lille spinningmodel, en 20-fod høj stål Miner Coaster, og The Hurricane, en familie stål coaster. Andre forlystelser omfatter kofangerbiler, Yo-Yo flyvende gynger, en Scrambler, en skyd-the-chutes splashdown-tur og et drop-tårn. For yngre besøgende er der en karrusel, et tog og en snurrende flytur. Entré er nominelt prissat med billetter, der kan købes til a la carte-forlystelser, eller parken tilbyder en betal-en-pris-mulighed.

Find flere parker

  • Texas forlystelsesparker
  • Texas Water Parks
  • Colorado Theme Parks
  • Colorado Water Parks

Anbefalede: