De bedste restauranter i New York Citys West Village

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i New York Citys West Village
De bedste restauranter i New York Citys West Village

Video: De bedste restauranter i New York Citys West Village

Video: De bedste restauranter i New York Citys West Village
Video: The 3 BEST CLASSIC NYC Diners You Must Visit (Before They're Gone...) 2024, April
Anonim
Vestlandsby
Vestlandsby

New York Citys West Village er et af dets mest ikoniske og smukke kvarterer, takket være træbeklædte blokke oversået med klassiske brune sten, hyggelige caféer og brostensbelagte gader, der har været vidne til kulturelle bevægelser. Kvarterets spisescene er forskelligartet med alt fra italiensk og middelhavskøkken til kinesisk og japansk køkken, og det er hjemsted for restauranter drevet af byens bedste kokke og restauratører som Jody Williams, Rita Sodi og Gabe Stulman.

Don Angie

Italiensk mad på Don Angie
Italiensk mad på Don Angie

Mænd og kone Angie Rito og Scott Tacinelli mødtes i et restaurantkøkken og drømte om at åbne deres eget sted, der ville fremvise deres italiensk-amerikanske arv. I 2017 åbnede de Don Angie, hvor de serverede kultfavoritter som deres lasagneruller, fyldte hvidløgsbrød og bøffelmælk karamellpasta sammen med riffs på klassikere som kalvekød da pepi, prime rib og en antipasto salat. Art deco-spisestuen er altid fuld af liv (gå ikke her for et stille måltid), og om sommeren har de udendørs siddepladser. Cocktails og vinkort er værd at prøve, og overvej at nyde tiramisu og zeppole til dessert.

Nami Nori

fire kreative sushiruller i stande fra Nami Nori
fire kreative sushiruller i stande fra Nami Nori

Når tre Masa-dyrlæger (Taka Sakaeda, Jihan Lee,og Lisa Limb) åbner et overkommeligt japansk sted, det er et stop værd. Nami Nori, som åbnede i efteråret 2019, er en afslappet temaki-bar, der serverer japanske snacks og håndruller i åben stil fra to tilstødende cirkulære barer i lyst træ. Forretter og snacks er sjove spil på japanske klassikere, som sprøde nori-chips med yoghurtpurløgsdip, shishito-peber med honning-misodip og fed calamari dækket af rismel, før den steges og serveres med en yuzu-sojadressing. Temaki åbne ruller, som serveres direkte fra sushi-kokken én ad gangen, inkluderer klassikere som spicy tun og lignende, men prøv noget nyt som x.o. kammusling med tobiko og citron, laksen med tomat, løgcreme og purløg eller en af de sprøde varianter, som f.eks. krydret krabbedynamit.

Der er også en premium uni- og trøffelsektion og et vegansk line-up. Øl, sake og vin fås på fad og på flaske eller glas. Sørg for at spare plads til en (eller tre) af is-temakisene for at afslutte måltidet. Fik vi nævnt, at hele restauranten er glutenfri?

Decoy

stegt and på et bord med en delvis åben dampkurv og et glas med en isterning ved lokkemiddel
stegt and på et bord med en delvis åben dampkurv og et glas med en isterning ved lokkemiddel

Denne skjulte perle under den også fremragende RedFarm serverer noget af det bedste kinesiske mad uden for byens forskellige Chinatowns. Med speciale i Peking-and serverer kokken Joe Ng og administrerende partner Ed Schoenfeld de sprøde ænder med ultratynde pandekager, consommé-shots og tre saucer for $95. Andre menupunkter omfatter havaborre med sorte bønne- og basilikumsauce, blækspruttesalat ogSichuan kylling og svampe dumplings. Alle reservationer er til Peking and pre fixe ($79,95), mens a la carte-menuen kun er tilgængelig i baren for dem uden reservationer.

Banter

Lyst interiør af Banter restaurant
Lyst interiør af Banter restaurant

Dette er den anden placering af den australske cafe fra australske indfødte Josh Evans og Nick Duckworth. Det solrige sted åbnede i oktober 2019 og byder på morgenmad og frokost med Down Under-flair. Portionerne er store, og du kan vælge blandt opfindsomme retter som den krydrede cæsarsalat med radicchio, grønkål, oregano, pecorino, brødkrummer og krydret dressing; en Mango Smoothie Bowl med mango, banan, granola, kiwi, brombær og chiafrø; og de fotogene Gyldne Foldede Æg serveret med sprød bacon, grøn salat, ristede svampe og avocado. Bestil en side af grillet halloumi-ost for at forfriske ethvert måltid.

Sushi Nakazawa

Sushi Nakazawa
Sushi Nakazawa

Sushi Nakazawa er let en af New York Citys bedste sushirestauranter og er stedet, hvor man kan finde sushi i topkvalitet tilberedt af kokken Daisuke Nakazawa fra dokumentaren "Jiro Dreams of Sushi". Så længe du har penge til at smide -150 $ i baren og 120 $ i spisestuen - for den 21-delte omakase, er dette en must-have-oplevelse. Naturligvis skifter fiskene, der tilbydes, hver nat, men der er ofte chum laks, moden gulhale og fed tun på menuen. Der er en grund til, at dette sted fik fire stjerner fra The New York Times.

Buvette

latte og croissanter fra Buvette
latte og croissanter fra Buvette

Hvernabolaget bør have en fransk bistro og Buvette er det for West Village. Fuld af rustik fransk appel, perfekte omeletter og rækker af vinflasker, er det umuligt ikke at blive charmeret af denne restaurant. Ideel til ethvert måltid på dagen, retter inkluderer den førnævnte omelet samt croque madames, ristede rødbeder med peberrodscreme, lakserillettes og en række forskellige tartiner med åbent ansigt. Det er så autentisk, at et andet sted åbnede i Paris i 2012.

4 Charles Prime Rib

4 Charles Prime Rib interiør
4 Charles Prime Rib interiør

Før New York fik sin egen Au Cheval, den berømte burgerrestaurant fra Chicago, fik den 4 Charles Prime Rib, et klubagtigt steakhouse i Village. Du vil blive mødt af vægge med træpaneler, brune læderstole og snesevis af forgyldte rammer med mørke malerier. Kom sulten, så du kan fylde op med steakhouse-klassikere som den berygtede prime rib, krabbekager, cremet spinat og en burger. Bare forvent ikke at få en reservation i sidste øjeblik før kl. 22.00 - den intime spisestue bliver hurtigt booket op.

Via Carota

Dette kærlighedsbarn mellem Jody Williams fra Buvette og hendes partner Rita Sodi fra I Sodi er stedet at gå til for enkel, men lækker italiensk mad. Grøntsager får den royale behandling her, pastaer er perfekte, og kød og fisk er lige så lækre som deres veggie-modstykker. Kort sagt, det er et charmerende sted i kvarteret med mad af høj kvalitet, der tiltrækker gæster fra fjern og nær - og med god grund.

Joseph Leonard

Kartoffelbørn og en kødsandwich med pickles ogmayonnaise fra Jospeh Leonard
Kartoffelbørn og en kødsandwich med pickles ogmayonnaise fra Jospeh Leonard

Restauratør Gabe Stulman og hans firma Happy Cooking Hospitality har valgt West Village som hjemsted for et flertal af de ni restauranter i deres gruppe. Det hele startede dog hos Joseph Leonard, og det er stadig et af de bedste steder i hætten. Joseph Leonard er den typiske amerikanske bistro, åben hele dagen og serverer en blanding af fransk og amerikansk mad som en stegt kyllingesandwich med okra, en skinke- og ostecroissant og en bøf med blåskimmelost og frites, selvfølgelig.

High Street på Hudson

Toast og kylling garneret med grønt fra High Street på Hudson
Toast og kylling garneret med grønt fra High Street på Hudson

En import fra Philadelphia, High Street på Hudson er delvist bageri og delvist restaurant - og begge dele er gode. Den dygtige bager Melissa Weller blev bragt om bord i 2019 og sluttede sig til ejerne Ellen Yin og Eli Kulp. Der er en lille disk foran med en kagekasse og kaffemaskine, hvor kunderne kan snuppe godbidder som Wellers berømte klæbrige boller, kouign-amann (i almindelig og sort sesam) og scones. Der er også sprøde brød, bagels og bialy. Gæster kan også blive et stykke tid og sidde i den hyggelige spisestue, hvor genstande som en ristet broccoli faro skål, avocado tartine og stegepande kylling er på menuen.

The Loyal

Osteburger fra de loyale med en helstegt cherrytomat
Osteburger fra de loyale med en helstegt cherrytomat

Kokken John Fraser har mere end et par populære restauranter på hænderne (Nix, 701 West og Dovetail, før han rejste), så det er ingen overraskelse, at The Loyal er endnu en. Denne gang kokkenkendt for sin dygtighed til vegetarisk mad, dykker ned i klassiske, rigere retter som bagt gnocchi, lammekølle med yoghurt og gulerødder, østers Rockefeller, andefedt tater tots, og hvad der uden tvivl er den bedste burger i landsbyen (den kommer toppet med Comte ost og en "22-trins tomat"). Og for dem, der fejrer en særlig lejlighed, er Sundae Set og Candy Shop et must-ordre. Brunch er også et godt bud, med muligheder som en hummerfrittata, fransk toast a la mode, en stegt kyllingesandwich og, selvfølgelig, burgeren.

Fairfax

Værelse med en lædersofa, lille bord med tre stole, områdetæppe, vægbeklædninger og sofaborde
Værelse med en lædersofa, lille bord med tre stole, områdetæppe, vægbeklædninger og sofaborde

En anden ædelsten i Gabe Stulmans skare, Fairfax er en ode til Californien i form af en hyggelig heldagscafé, der kan fungere som din stilfulde vens stue. Om morgenen er der kaffe, kager, havregryn og æggeretter, mens frokosten byder på ostetallerkener, ansjoser på toast og et meget godt kyllingelår. Om aftenen forvandles restauranten til en vinbar (selvom der også er en lille middagsmenu).

Joe's Pizza

Joe's Pizza
Joe's Pizza

New York City har en masse rigtig god pizza, men det er sikkert at sige, at Joe's Pizza, på det travle hjørne af Bleecker og Carmine Streets, laver noget af byens bedste. Stil dig i kø til sprøjtevarme skiver af sej skorpe, sød sauce og klæbrig, dryppende ost lavet i klassisk New York-stil. Joe's Pizza, som blev åbnet i 1975 af den italienske immigrant Joe Pozzuoli, har ikke ændret sig meget, og vi håber, at den aldrig gør det.

Balaboosta

Tom spisestue og bar på Balaboosta i West Village
Tom spisestue og bar på Balaboosta i West Village

Kokken Ainat Admony åbnede oprindeligt sin flagskibsrestaurant i Nolita, men flyttede den til West Village i 2018. Balaboosta (som betyder "perfekt husmor" på jiddisch), elsket for sin falafel på det mere afslappede Taïm, er et eksklusivt sted serverer moderne israelsk og mellemøstlig køkken i et lyst sted på Hudson Street. Start med små tallerkener som de stegte oliven, hummus basar (hummus toppet med hakket oksekød og pinjekerner), agurkesalat og blomkål med syltede rosiner, pinjekerner og tahin, før du går videre til større retter som grillet hel branzino, za'atar fettuccine og murstenskylling med persisk tahdig-ris.

Anbefalede: