De bedste dagsture fra Kyoto
De bedste dagsture fra Kyoto

Video: De bedste dagsture fra Kyoto

Video: De bedste dagsture fra Kyoto
Video: Лучший способ увидеть Киото😳 Поездка на автобусе с открытым верхом в самые известные места Киото 2024, Kan
Anonim
Kobe, Japans havneskyline
Kobe, Japans havneskyline

Med Japans højhastigheds-Shinkansen-tog og så mange vidunderlige steder i nærheden af Kyoto, vil du blive forkælet med de spændende dagsture, der tilbydes. Uanset om du elsker store slotte, rolige vandreture eller vidtstrakte kystudsigter, kan det hele findes inden for et par timer fra Kyoto.

Nara

to hjorte, der står på en sti i naraparken med en lille klynge mennesker i baggrunden
to hjorte, der står på en sti i naraparken med en lille klynge mennesker i baggrunden

Nara er et ideelt sted for en dagstur, kompakt, men fyldt med historiske steder, restauranter og de berømte buehjorte i Nara Park. Kasuga-Taisha-helligdommen, en vigtig shinto-helligdom, kan nås gennem Nara Park, hvilket gør det til en romantisk gåtur, komplet med vandrende hjorte, der er særligt smukt i løbet af efteråret eller foråret. Besøg endelig Todaiji-templet, som huser verdens største buddhastatue af bronze.

Kom derhen: Rejsen til Nara fra Kyoto Station tager 45 minutter på JR Line Miyakoji Rapid-tog.

Rejsetip: Hav nogle kontanter med for at købe hjortekiks fra sælgere i og uden for parken. Hjortene ved at bukke til gengæld for en kiks. Sørg for at bøje dig tilbage!

Osaka Castle

Udsigt over Osaka Slot, Osaka
Udsigt over Osaka Slot, Osaka

Osaka er en sjov by med masser at komme op til. Gå direkte til OsakaSlot for en af de mest berømte seværdigheder i Japan. Selve slottet rummer et museum fordelt på syv etager, som du kan klatre op for at nå panoramaudsigtsdækket. Sørg for at vandre rundt i Osaka Castle Park og Nishinomaru Garden. Du finder street food boder lige uden for slottet, hvor du kan hente matcha-is eller lækker taiyaki (fiskeformet fyldt kager).

Kom derhen: Tag det hurtige tog fra Kyoto Station, det tager 23 minutter at nå Osaka Station. For at nå slottet fra Osaka Station skal du tage JR Osaka Loop Line til Ōsakajōkōen Station.

Rejsetip: Når du er færdig på slottet, skal du tage over til Dotonbori (Namba Metrostation), der byder på nogle af de bedste restauranter og barer i byen. Du vil også se det berømte Glico running man-skilt.

Himeji Castle

Lav vinkel udsigt over Himeji-Jo-slottet mod himlen
Lav vinkel udsigt over Himeji-Jo-slottet mod himlen

Det blændende hvide feudale Himeji-slot, der anses for at være Japans mest spektakulære slot, er lige så imponerende nedefra. Sørg for at klatre til helligdommen på toppen af slottet for at få udsigt over Himeji og udforske den nærliggende Kokoen-have i Edo-stil.

Kom derhen: Den bedste måde at nå Himeji på er ved at tage den 45-minutters Shinkansen fra Kyoto til Himeji. Når du først er der, kan du hoppe på Loop Bus, som vil tage dig til Himejis topsteder.

Rejsetip: Hvis du gerne vil fortsætte turen, så tag en 30-minutters bustur til Engyo-ji-templet, som var med i filmen "The Last Samurai."

Amanohashidate

udsigt over Amanohashidate-sandstangen på en klar dag
udsigt over Amanohashidate-sandstangen på en klar dag

Amanohashidate er en berømt sandbanke og udsigtsplatform i en smuk kystregion i det nordlige Kyoto. Det er rangeret som en af Japans tre mest naturskønne udsigter og menes at ligne en bro mellem himmel og jord. Tag gyngesædet ned fra udsigtsplatformen i stedet for svævebanen for at få en panoramaudsigt.

Kom derhen: Du kan få toget eller motorvejsbussen til Amanohashidate fra Kyoto Station. Motorvejsbussen kører tre gange om dagen, og billetter kan bestilles gennem Willer. Tog kører også sjældent hele dagen mellem Kyoto og Amanohashidate.

Rejsetip: For at forlænge din rejse, tag en bus hver time 15 kilometer nord for Amanohashidate til Ine, en lille by omgivet af bjerge omkring Ine-bugten.

Universal Studios Japan

Universal Studios i Osaka, Japan
Universal Studios i Osaka, Japan

Dette er det første Universal Studios, der er bygget i Asien med otte spændende sektioner at udforske. Et af de største trækplastre er Harry Potters troldmandsverden, som har et par unikke tilføjelser sammenlignet med originalen fra Orlando, inklusive Great Lake.

Kom derhen: Tag toget fra Kyoto Station til Osaka Station, og skift derefter til et af de direkte (15-minutters) tog til Universal Studios

Rejsetip: Besøg Takoyaki-museet lige uden for Universal Studios i Universal Citywalk Osaka-indkøbscentret.

Hiroshima Peace Memorial Park

Hiroshima Peace Memorial Park, almindeligvis kaldet Atomic Bomb Dome eller A-Bomb Dome er en del af Hiroshima Peace Memorial Park i Hiroshima, Japan
Hiroshima Peace Memorial Park, almindeligvis kaldet Atomic Bomb Dome eller A-Bomb Dome er en del af Hiroshima Peace Memorial Park i Hiroshima, Japan

Hiroshima Peace Memorial Park tjener som en påmindelse og mindesmærke for dem, der døde i atombomben af Hiroshima den 6. august 1945. Besøg A-Bomb Dome, som var en af de få bygninger, der overlevede eksplosionen før Fredsparken. Der finder du Hiroshima Peace Memorial Museum og forskellige monumenter, herunder Children's Peace Monument og Cenotaph. For at få en anden side af Hiroshimas historie, besøg det smukke Hiroshima Slot kun 15 minutters gang fra parken.

Kom derhen: Tag den 2-timers Shinkansen fra Kyoto til Hiroshima Station, hop derefter på sporvognen og stig af på M10, Genbaku Dome Mae.

Rejsetip: Prøv okonomiyaki i Hiroshima-stil; en velsmagende pandekage, hvis ingredienser er lagt i lag i stedet for at blive blandet i dejen, som det typisk gøres i Osaka okonomiyaki.

Miyajima (Shrine Island)

Miyajima Torii
Miyajima Torii

Start tidligt for denne dagstur. Du vil først tage mod den berømte Itsukushima-helligdom fra det 6. århundrede og den flydende torii-port; under lavvande kan du gå op til porten. I nærheden, ved foden af Mount Misen, kan du se Daisho-in Temple-komplekset. Derfra kan du tage gondolen op ad Mount Misen for en spektakulær udsigt.

Kom dertil: Tag Shinkansen fra Kyoto til Hiroshima Station, skift til JR Sanyo Line og stå af ved Miyajimaguchi station. Gå til JRfærge til Miyajima Island. Hele turen skulle tage knap 3 timer.

Rejsetip: Prøv noget street food på Omotesando shoppinggade. Miyajima er berømt for grillede østers og Momiji-manju, en ahorn-bladformet dessert unik for området.

Kobe

Kobe, Japans skyline ved havnen
Kobe, Japans skyline ved havnen

Synonymt med Kobe-oksekød af høj kvalitet, vil en dag i denne kystby tilfredsstille mere end bare din mave. Bestig Kobe Port Tower for en 360-udsigt over byen 100 meter over havets overflade, og besøg et af de mange interessante museer, herunder Kobe Earthquake Memorial Museum og Kobe Maritime Museum. Besøg endelig Steak Aoyama for noget lækkert wagyu-oksekød.

Kom derhen: Tag Special Rapid-toget fra Kyoto-stationen til Sannomiya-stationen i Kobe på 50 minutter.

Rejsetip: Gå på shopping i Harborland, et enormt shopping- og underholdningskompleks, som kan prale af smuk udsigt over havnen, især om natten.

Maizuru

Røde murstenslager Maizuru Kyoto Japan
Røde murstenslager Maizuru Kyoto Japan

Tag en tur til havet ved Maizuru, en rolig havneby i den nordlige Kyoto-region og en berømt flådebase. Sørg for at prøve noget af den specielle "marinemad", der er bragt til Japan fra udlandet på Shoueikan, en historisk restaurant, som du kan udforske efter at have spist. Et af højdepunkterne i området inkluderer Red Brick Park, en samling af pakhuse bygget i 1901 til at opbevare torpedoer. Det er nu et kunstrum, museum og restaurant samt et berømt optagelsessted.

FåDer: Tag toget fra Nijo (Kyoto Station) til Nishimaizuru Station på 1,5 time.

Rejsetip: Bestig Goro Sky Tower for at få udsigt over kysten og den hyggelige cafe indeni.

Nagoya

Nagoya togstationsbygning om natten
Nagoya togstationsbygning om natten

Der er masser at komme op til i Nagoyas bycentrum. For lidt historie, sørg for at besøge Nagoya Slot og Osu Kannon Temple, før du tager en fredelig spadseretur rundt i Tokugawa Garden. Du kan også besøge Nagashima Resort for nogle af de bedste rutsjebaner i landet og et varmt kildekompleks. Et af de mest populære museer at besøge i byen er Toyota Museum of Industry and Technology, der har til huse i en fredet fabrik fra 1912.

Kom derhen: Tag Shinkansen fra Kyoto Station til Nagoya Station (35 minutter) eller de hurtige tog (50 minutter). For Nagashima resort, tag en 20-minutters bus fra Meitetsu Bus Center ved siden af Nagoya Station.

Rejsetip: Kig forbi Critical Hit, den fantastiske retro-spilbar til drinks og sjov.

Ishiyama-dera-templet

stenet indgang og trapper, der fører til Ishiyama-dera-templet
stenet indgang og trapper, der fører til Ishiyama-dera-templet

Dette smukke Shingon-tempelkompleks i Otsu City inspirerede den japanske klassiske roman "The Tale of Genji", skrevet af Murasaki Shikibu i 1020. Der er et værelse og statuer dedikeret til forfatteren. Det inspirerede også et af ukiyo-e-kunstneren Hiroshiges print, som viser den måneskinne udsigt over Biwa-søen fra templet. Inde i Ishiyama-dera-templet finder du også kinesiske artefakter og wollastonittenNaturmonument.

Kom derhen: Fra Kyoto, tag Keihan Ishiyama Sakamoto-linjen til Ishiyamadera Station, og gå derefter 10 minutter. Du skal bruge 500 yen i kontanter for at komme ind i templet.

Rejsetip: I midten af september kan du se en fantastisk udsigt over høstmånen fra templet, og du vil også finde festlige og jazzbegivenheder, der finder sted.

Hikone Castle

hovedtårnet på Hikone-slottet med røde ahorntræer i forgrunden
hovedtårnet på Hikone-slottet med røde ahorntræer i forgrunden

Hikone er en smuk lille by ved bredden af Japans største sø, Biwa-søen. Hikone Castle er et af fire slotte, der er navngivet Japans nationale skatte. Slottet stod færdigt i 1622 og er tre etager højt og kan prale af en utrolig udsigt over Hikone og Biwa-søen. Gå ikke glip af den omfattende anlagte Genkyuen-have ved basen.

Kom derhen: Tag JR Tokaido Main Line eller JR Haruka Express fra Kyoto Station til Hikone Station. Det er 20 minutters gang til Hikone Slot.

Rejsetip: Snup frokost, og tag på shopping på Yume Kyobashi Castle Road, gaden, der fører op ad slottet, skabt i traditionel Edo-stil.

Minoo Park og vandfald

kvinde i kimono på en rød bro, der ser et vandfald i efterårssæsonskifte i Minoo-parken
kvinde i kimono på en rød bro, der ser et vandfald i efterårssæsonskifte i Minoo-parken

Søger du efter en naturlig flugt? Se ikke længere end Minoo National Park. Det er berømt for sit smukke efterårsløv og Minoo-vandfaldet, som det tager omkring 40 minutter at nå fra porten. Der er masser af naturskønne vandreture langs godt afmærkede stier, der skal tages afhængigt af hvor længedu vil bruge i parken.

Kom derhen: Tag toget til Osaka Station og skift til toget til Hankyu Minoo Station.

Rejsetip: I efteråret skal du sørge for at prøve en af de stegte ahornblade, der findes hos sælgere rundt om i parken.

Anbefalede: