Bedste påskebrunchsteder i Vancouver
Bedste påskebrunchsteder i Vancouver

Video: Bedste påskebrunchsteder i Vancouver

Video: Bedste påskebrunchsteder i Vancouver
Video: Unormalt lækkert! TJEKKOSLOVAKISK KØDSUPPE. Lipovans kone er i chok. 2024, Kan
Anonim
Vancouver Yaletown kvarter
Vancouver Yaletown kvarter

Vancouver elsker at brunch, og det er dobbelt sandt på visse helligdage, såsom mors dag og påske. Disse forårsfejringer garanterer altid lidt ekstra på menuerne i hele den britiske colombianske by: varme korsboller, desserter lavet af sæsonens rabarber, Nanaimo-barer med påsketema (en regional basis) og mere.

Vancouvers bedste brunchsteder passer til en bred vifte af smag og stilarter, fra overdådige hotelbuffeter til den børnevenlige påske på Grouse Mountain. Påsken falder den 12. april 2020. Sørg for at reservere dine reservationer på forhånd.

Observatoriet ved Grouse Mountain

En del af North Shore-området, Grouse Mountain er en af Vancouvers top 10 turistattraktioner. Folk strømmer til dets højdepunkt for snesport, spisning, udsigt og udendørs spænding året rundt. Den årlige påskebrunch på Grouse Mountain er en altomfattende ferieaffære. Billetter inkluderer et tre-retters måltid, den otte minutter lange Skyride fra Alpine Station til Peak Chalet og generel adgang til Grouse Mountain-aktiviteter, herunder den særlige påskehare-ledede æggejagt.

Buffeten byder på brunchvarer såsom eggs benedict, frittata, oksekødshash, fransk toast og kager. Udskæringsstationens højdepunkter omfatter peberkorns-skorpe albacore tun og oksekødtri-tip med peberrodssauce og rødvinsjus. Der er også en sektion specielt til børnevenlige fødevarer. Brunchen finder sted påskesøndag fra klokken 9.00 til 14.00. i festlokalet Observatory and Timber Room, der kan prale af 360-graders udsigt. Billetter koster $55 pr. person, $20 for børn i alderen 5 til 12 år og $12 for børn mellem 2 og 4. Ring på 604-998-5045 for at reservere.

Dockside Restaurant på Granville Island Hotel

Hvis du vil have en påskebrunch i Vancouver, der er overdådig i sin overdådighed, skal du ikke lede længere end en af de fremragende restauranter på Vancouvers bedste hoteller. Havneområdet på Granville Island Hotel vil byde på en varieret buffet af kontinentale favoritter, kød (langsomt stegt New York-strimmel og brun farin og dijon-skorpe Berkshire-skinke), et kølet skaldyrstårn, ost og charcuteri, quicher, croque monsieur, trøffel makaroni og ost, og listen fortsætter.

Udsigten ved vandet fra den smarte spisestue er også lige så imponerende som maden. Billetter koster $60 per person og $30 for børn mellem 5 og 10 år (ikke inklusive drikkepenge). Buffeten vil være åben fra 10.00 til 15.00. Ring på 604-685-7070 for at reservere et bord.

Pat Quinn's Restaurant & Bar

Pat Quinn's, opkaldt efter den legendariske Vancouver-hockeyspiller, hvis memorabilia pryder væggene på dette Delta-tilholdssted, er en blanding mellem sportsgrill og sofistikeret steakhouse. Det vil byde på en af de mest forskelligartede brunchbuffeter i byen på påskesøndag, med en udskæringsstation, eggs Benedict, vild britisk colombiansk laks,vegetabilsk korma, belgiske vafler og pulled pork macaroni og ost. Siddepladser vil være mellem 10:30 og 15:00. Det koster $43 per voksen og $21,50 per barn. Reservationer er påkrævet og kan foretages online.

MIXT Lobby Lounge på Sheraton Vancouver Guildford Hotel

I Surrey vil Guildford Hotel-loungen, der er kendt for sine internationale smagsoplevelser og live underholdning, servere en ekspansiv buffet med salater, kølet fisk og skaldyr, speget kød, omeletter efter bestilling, dim sum, stegt lammelår, oksehøjreb med Yorkshire-puddinger og meget mere. Påskebrunch vil finde sted på søndag fra 10:30 til 14:30. i sin slanke og moderne spisestue, præcis hvad du ville forvente af en hotellounge. Det koster $55 pr. voksen, $50 for seniorer og $7 for børn mellem 5 og 12 år. Børn på 4 og derunder spiser gratis.

Tehuset i Stanley Park

For en typisk Vancouver-oplevelse kan du starte din ferie med en spadseretur i byens elskede Stanley Park og stoppe for en bid mad på The Teahouse. Mens den drømmende søhusagtige restaurant ikke har udgivet nogen form for påskespecifikke menuer eller ordninger, tilbyder den en af de mest populære bruncher i byen året rundt. Spisestuen helt i glas, komplet med pejs og endda et glastag, byder på en vidunderlig udsigt over parken og vandet. Teahouse's brunchfavoritter omfatter krabbekage Benedict, andeconfitering og vafler, New York-strimler og æg, fish and chips og avocadotoast. Mimosas og Prosecco spritzers er også tilgængelige. Menupunkter bestilles a la carte for $15 til $45. Brunch vil blive serveret fra 10:30 til 14:45

Anbefalede: