Ting at lave i Gig Harbor, Washington
Ting at lave i Gig Harbor, Washington

Video: Ting at lave i Gig Harbor, Washington

Video: Ting at lave i Gig Harbor, Washington
Video: Gig Harbor Washington Trip-Full version 2020 2024, September
Anonim

Leder du efter en god staycation-idé? Eller et sted at tilbringe en dag? Eller endda en by at flytte til, der er tæt på Tacoma og Seattle…men ikke for tæt på? Gig Harbor er en yndig og behagelig lille havneby lige over Narrows Bridge fra Tacoma. Mens en stor del af byen består af rolige boligkvarterer og hjem gemt langs vandet, er der mange ting at lave i Gig Harbors "downtown", især på en varm sommerdag.

Udforsk gallerier og antikvitetsbutikker, gå langs vandet, eller tag øl- og vinsmagning. Downtown Gig Harbor har en masse pakket ind i nogle få blokke.

Flere ting at gøre: Ting at gøre i Pierce County | Walking the Narrows Bridge | Tacoma's Waterfront

Walking the Waterfront

Gig Harbor Washington
Gig Harbor Washington

En af de bedste ting at gøre i Gig Harbor er helt gratis at gå en tur rundt i havneområdet. Der er en sti langs Harborview Drive, som følger vandkanten og fører dig forbi de fleste af de ting, du kan foretage dig i området. Du kommer forbi butikker og restauranter, Skansie Brothers Park, kajak- og SUP-brætudlejning, lystbådehavne og mere - alt sammen sat på baggrund af lystbådehavne og sejlbåde og grønne bakker. Få en bid mad i Harbour General Store, som sælger take-out mad, der er ideel til en picnic sammenvandet ser sejlbåde sejle forbi.

Skansie Brothers Park

Skansie Brothers Park
Skansie Brothers Park

Skansie Brothers Park er ikke en stor park, men dens beliggenhed lige ved vandet gør det til et godt stop. Snup en snack på Kelly's Cafe eller General Store eller medbring din egen mad, og du kan sidde i græsset eller ved et picnicbord og nyde en picnic med udsigt. Da Gig Harbour faktisk er en havn, er havnefronten foret med lystbådehavne med maleriske sejlbåde i massevis. Dette er også det perfekte sted at hænge ud, hvis du har hunde eller børn med dig.

Restauranter

Tides Tavern Gig Harbor
Tides Tavern Gig Harbor

Dotting the Harbour og de omkringliggende gader er adskillige restauranter, lige fra afslappede til hyggeligere siddepladser. For afslappet, se til Kelly's Cafe, hvor du kan få en burger, sandwich, kop suppe eller is på sommerdage. For mellemklassen har Tides Tavern været en langvarig Gig Harbor grundpille og har fantastisk morgenmad og happy hour-menuer. For en mere eksklusiv middag ligger Morso vinbar og Anthony's (fiske- og skaldyrs- og nordvestkøkken) begge lige ved vandet.

Shopping

Mest bøger
Mest bøger

Shopping i havnen er ikke en oplevelse af en stor kassebutik (ikke at der ikke er store kassebutikker i Gig Harbor, men de ligger ikke i centrum). Beliggende på Harborview Drive er snesevis af små, lok alt ejede butikker, gallerier og antikvitetsbutikker. Højdepunkter inkluderer Gallery Row, et co-op med flere kunstnere i ét rum; Gig Harbor Book Company og Mostly Books - begge indie boghandlere; og masser af butikker ogbutikker med alt fra køkkenting til dyrebutikker. Antallet af gallerier pakket ind i dette relativt kompakte område gør shopping og vandring til en særlig fornøjelse for de kunstnerisk tilbøjelige.

7 Seas Brewery

7 Seas Bryggeri
7 Seas Bryggeri

Bare et par gader fra hjertet af centrum af Gig Harbor ligger 7 Seas Brewery. Hvis du nyder godt humlet øl, så gå over til hanerummet, hvor du kan slappe af med en øl. Som et traditionelt taproom har 7 Seas ikke et køkken eller serverer mad, men du kan finde en food truck udenfor, og du er velkommen til at bringe mad ind fra nærliggende restauranter eller andre fødevarevirksomheder. 7 Seas brygger Rude Parrot IPA, Life Jacket Session IPA, Ballz Deep Double IPA og 253 Pilsner, men serverer også en cider eller to og glutenfri øl fra Seattles Ghostfish Brewery.

Heritage Distilling Co

Destillering af arv
Destillering af arv

Hvis øl ikke er din ting, så frygt aldrig. Besøg Heritage Distilling Co. på hjørnet af Pioneer og Harborview for at smage whisky, gin og vodka i små partier. Du kan besøge destilleriets hovedlokation på 3207 57th Street Ct NW, eller du kan nyde en smagsoplevelse i smagslokalet i centrum.

kajak og andre lejemål

Gig Harbor Kajakudlejning
Gig Harbor Kajakudlejning

At gå langs Harborview Drive er en fantastisk måde at se vandet og lystbådehavnene på, men en endnu bedre måde er at komme ud på vandet. Der er kajakudlejning og stand up paddle board udlejning langs Harborview. Selvom du er nybegynder, kan udlejningsbutikken tilbyde et par tips til at sætte dig på ditvej. Bare et par muligheder for leje er Lees SUP (8829 N. Harborview Dr.), som har kajakker og stand-up paddleboards. Også Emerald Yachts (3419 Harborview Drive) har kajakker og stand-up paddleboards.

Anbefalede: