Guide til Magazine Street Antique Shops

Indholdsfortegnelse:

Guide til Magazine Street Antique Shops
Guide til Magazine Street Antique Shops

Video: Guide til Magazine Street Antique Shops

Video: Guide til Magazine Street Antique Shops
Video: A Unique Antique Shop On Magazine St / New Orleans Antiques 2024, Kan
Anonim
Skriv til Magasin St
Skriv til Magasin St

En af de bedste måder at tilbringe en dag i New Orleans på er at shoppe antikviteter på Magazine Street. Der er seks miles af butikker, restauranter og barer, hvor man kan gå på opdagelse, spise eller stoppe for en drikkevare.

I betragtning af byens rige og varierede historie er New Orleans et fantastisk sted at handle antikviteter. Magazine Street har ikke butikker med dyre, elegante franske og engelske antikviteter. Gå til Royal Street i det franske kvarter for det. På Magazine Street kan du finde antikviteter og samleobjekter til overkommelige priser i over 40 antikvitetsbutikker.

Du kan købe et Jazzy Pass fra Magazine Street-buschaufføren, som giver dig mulighed for at stige af og på en Magazine Street-bus hele dagen, så du kan besøge så mange butikker, som du ønsker, uden at skulle bekymre dig om at betale for parkering.

Magazine Antique Mall

The Magazine Antique Mall på 3017 Magazine St.er den største af Magazine Street antikvitetsbutikker. I dette indkøbscenter tilbyder 40 forhandlere hver periode med antikviteter, samleobjekter og vintagemøbler, kunst, ejendom, fine og kostume smykker, New Orleans kunst, legetøj, keramik, bøger, print, porcelæn, sengetøj, sølv og mere.

Ann Koerner Antiques

Ann Koerner Antiques på 4021 Magazine St. har et bredt udvalg af antikviteter. Der er møbler og tilbehør alt sammenarrangeret på en måde, der gør det behageligt at gennemse. Dette er en af de mere eksklusive butikker på Magazine Street, men den inviterer stadig til besøgende og er ofte vært for fordele og lokale fundraisers. Der er nogle gode tilbud at finde her, takket være Ann Koerners opmærksomhed på detaljer og øje for værdifulde stykker.

Antiques-Magazin

Antiques-Magazine er ejerdrevet og tilbyder timer efter aftale. Beholdningen omfatter alt fra victorianske lamper og møbler til molen og spejle over kamin, østerstallerkener til klaverbabyer og kostumesmykker. Det er placeret på 2028 Magazine St.

Aux Belles Choses

Aux Belles Choses er en sjov butik at browse i. Hvis du elsker din have, er dette stedet for dig. Der er vintage havestykker indsamlet fra landskabet i Frankrig og England, hvilket giver det en dejlig eklektisk følelse. Denne butik har også et dejligt udvalg af franske sæber, emaljevarer, santons, kurve, vintage sengetøj, provencalske duge og vintage sølv.

Butikken blev åbnet i 1991 af søstrene Bettye Barrios og Anne Barrios Gauthier, efter at de to løb tør for plads derhjemme til at opbevare deres enorme samling af skatte fra rejser til Europa.

Balzac Antiques

Balzac Antiques er hovedsageligt specialiseret i engelske møbler fra det 18. og 19. århundrede og har en charmerende blanding af dekorativ kunst, herunder tegninger, antikke rammer, borde, belysning og spejle blandt andre. Det er placeret på 3506 Magazine Street.

Britiske antikviteter

Som navnet antyder, er British Antiques specialiseret iantikviteter fra det britiske imperium, med vægt på boligindretning. Beliggende på 5415 Magazine St., er denne hyggelige butik det ideelle sted for anglofile besøgende, der sætter pris på ældre kunstværker.

Maison de Provence

Indehaver Terri Goldsmith ledte efter møbler til sit hjem i fransk stil i New Orleans og opdagede, at hun havde en evne til at finde forskellige stykker. Mens hun har en åbenlys kærlighed til Provence-regionen i Frankrig, finder du også antikke stykker fra Italien og Sverige her. Maison de Provence er her: 3434 Magazine St.

Wirthmore Antiques

Hos Wirthmore Antiques finder du kunstgenstande fra det 18. og 19. århundrede fra provinserne Frankrig, Italien og Sverige og vintage-kostume-smykker. Wirthmore er placeret på 3727 Magazine St.

Anbefalede: