Guide til barerne og klubberne på Beale Street i Memphis
Guide til barerne og klubberne på Beale Street i Memphis

Video: Guide til barerne og klubberne på Beale Street i Memphis

Video: Guide til barerne og klubberne på Beale Street i Memphis
Video: Универсальный выход из аллергии 2024, Kan
Anonim
Neonlys tændte på Beale Street
Neonlys tændte på Beale Street

Beale Street er selve hjertet af musikalsk underholdning i Memphis. Med mere end 25 klubber og butikker langs gaden, er det ikke underligt, at den verdensberømte Beale Street tiltrækker både lokale og besøgende. Du finder en række klassiske musikgenrer som blues, jazz, rock 'n' roll og gospel. Mens du går på Beale Street, løber lydene ud på gaden og lokker dig til at komme indenfor og lytte.

Dette er en alfabetisk liste og beskrivelse af Beale Streets barer, restauranter og klubber, så du kan få mest muligt ud af din næste tur til Memphis.

Absinthe Room

Det er svært at forestille sig, at et sted så populært som Beale Street kunne have en skjult perle, men Absinthe Room passer absolut til den beskrivelse. Gå op ad den sortbelyste trappe til en hyggelig bar i vintagestil, der serverer absint på den traditionelle måde - med isvand, ild og sukkerterninger - plus pool og en jukebox. Du kan hygge dig på sofaen eller se ned på Beale Street-handlingen.

Alfred's on Beale

Alfred's på Beale Street, Memphis, TN
Alfred's på Beale Street, Memphis, TN

Alfred's Restaurant and Bar er kendt rundt omkring i byen for sin fantastiske mad og fantastiske livemusik. Alfred's var den første klub på Beale Street, der havde rock 'n roll-musik. I øjeblikket byder de på en række genrer, herunder akustiske bands, solister og endda Memphis Jazz Orchestra, som spiller hver søndag aften. De tilbyder to terrasser, der er perfekte til både afslapning og fest, samt et stort dansegulv og karaoke flere aftener om ugen.

B. B. King's Blues Club

B. B. King's Blues Club på Beale Street, Memphis, TN
B. B. King's Blues Club på Beale Street, Memphis, TN

B. B. King's Blues Clubs placering i Memphis var den første af denne nationale kæde af klubber. De har altid gode bluesbands og et godt publikum. Nyd traditionel grill, rejer og gryn og deres lækre signaturcocktails. Du kan danse til levende musik næsten hver aften.

The Blue Note Bar & Grill

The Blue Note, nogle gange kaldet "Lew's Blew Note", er en afslappet (læs: slags diskret) bar og spillested i den mere stille ende af Beale. Der er livemusik onsdag til søndag aften og ingen coverafgift.

King Palace Cafe Tap Room

King's Palace Cafe på Beale Street, Memphis, TN
King's Palace Cafe på Beale Street, Memphis, TN

Med storskærms-fjernsyn og et stort udvalg af fadøl er dette et sandt hanerum. For at parre med dit bryg, prøv grillede ribben i Memphis-stil, rejer og languster-etouffee eller kylling Pontalba (en New Orleans kreolsk ret). I weekenden kan du se en live blues-akt og smide en kold en tilbage.

Blues City Cafe

Blues City Cafe restaurant på Beale Street
Blues City Cafe restaurant på Beale Street

The Blues City Cafe serverer noget af det bedste sydstatsmad i byen som stegt havkat, grillribben og hjemmelavede tamales iud over noget af den bedste livemusik, der spilles hver aften.

Coyote Ugly Saloon

Coyote Ugly Saloon i Memphis, Tennessee
Coyote Ugly Saloon i Memphis, Tennessee

Hvis du har set filmen, ved du, hvad denne bar handler om. Selvom det virker lidt malplaceret på Beale, er det en populær kæde og en fast bestanddel af barscener rundt om i landet. Hvis du får lyst til at danse på en bar, ved du, hvor du skal hen.

Club 152

Club 152 er et berygtet fest- og dansested sent til sent på aftenen på Beale. Der er tre etager. Første sal er vært for live blues, rock og soulmusik plus sydstatsmad. Det andet niveau er en privat klub kun for medlemmer af servicebranchen. Det øverste niveau, The Shadows, er ligesom de natklubber, du ser i film og musikvideoer; forvent høj, spændende dansemusik, VIP-lounger og masser af dans - det er kun fredag og lørdag.

Dyer's Burgers

USA, Tennessee, Beale Street; Memphis, Dyers Diner
USA, Tennessee, Beale Street; Memphis, Dyers Diner

Uanset hvilken Dyers lokation du besøger, kan du få en af deres berømte burgere stegt i næsten 100 år gammelt fedt. Siden deres åbning i 1912 har Dyer's ikke skiftet fedtet i deres frituregryder. De har tilføjet det og transporteret det, men har aldrig ændret det fuldstændigt. Dette er et perfekt sted for en sen nat Double Double (to kødfrikadeller, to skiver ost) til at opsuge alle de Beale Street-øl.

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe på Beale Street i downtown Memphis
Hard Rock Cafe på Beale Street i downtown Memphis

Memphis-placeringen af den verdensberømte Hard Rock Cafe serverer god mad ogmusik samt en merchandise butik fuld af Hard Rock souvenirs. Derudover vil musikelskere nyde musikmemorabilia, der fylder væggene i cafeen.

Jerry Lawler's Hall of Fame Bar & Grille

Den berygtede Memphis-bryder Jerry "The King" Lawler åbnede sin egen klub på Beale i 2016. Forvent mad, inklusive den berygtede Slam Burger, drinks og særlige optrædener fra Mr. Lawler og hans venner.

Jerry Lee Lewis Cafe & Honky Tonk

Jerry Lee Lewis Cafe og Honky Tonk klub på Beale Street i Memphis, Tennessee
Jerry Lee Lewis Cafe og Honky Tonk klub på Beale Street i Memphis, Tennessee

Ædr rocklegenden ved at spise og drikke i hans navneklub på Beale Street. Der er adskillige barer og områder, inklusive en Flaming Fountain-gårdhave, den afslappede "backstage-bar" plus balkonsæder for den bedste udsigt over Beale på hele gaden.

King's Palace Cafe

King's Palace Cafe på Beale Street, Memphis
King's Palace Cafe på Beale Street, Memphis

King's Palace Cafe er en fabelagtig restaurant og klub, der serverer jazz og Zydeco-musik og uden tvivl den bedste Cajun-mad i byen, såsom languster, gumbo og endda alligator.

New Daisy Theatre

New Daisy Theatre på Beale Street i downtown Memphis
New Daisy Theatre på Beale Street i downtown Memphis

The New Daisy er et spillested, der har været vært for både kommende kunstnere, store hovednavne og uafhængige musikere. Hvis du leder efter et live show, har The New Daisy næsten altid noget på spil. I 2016 gennemgik New Daisy en enorm renovering og kan nu prale af et avanceret lyd- og lyssystem, plus faciliteter som VIPsiddepladser og private festlokaler.

People's Billiard

People's er Beale Streets eneste poolhal og sportsbar. People's har været i downtown Memphis siden 1904. De praler af, at de er "hjemstedet for de hundrede år gamle Brunswick-borde." Poolhallen har storskærms-tv, en online jukebox og selvfølgelig poolborde.

The Pig on Beale

The Pig handler om grill i Memphis-stil. Uanset om du vil have BBQ-sandwich, ribben eller røget kalkun, kan du få det på The Pig sammen med fantastisk bluesmusik hele weekenden.

Rum Boogie Cafe

Rum Boogie Cafe på Beale Street, Memphis, TN
Rum Boogie Cafe på Beale Street, Memphis, TN

The Rum Boogie Cafe er et af de mest populære steder på Beale. Der er altid et godt band og et levende publikum. For de bedste romdrinks på Beale Street og måske i Memphis er dette bestemt stedet at tage hen.

Silky O'Sullivan's

Silky O'Sullivans ydre
Silky O'Sullivans ydre

Home of the Diver (en kæmpe alkoholisk drik, der kommer i en spand) og Beale Streets eneste geder, Silky O'Sullivan's serverer livemusik, øl, blandede drinks og selvfølgelig grill.

Bliktag

Tin Roof Memphis cheeseburger og pommes frites
Tin Roof Memphis cheeseburger og pommes frites

Mens Tin Roof er en kædebar og en live-musikklub, går Memphis beliggenhed ud af sin måde at skabe en unik Beale Street-stemning. Nyd natlige livesange på scenen, DJ's og spil i "The Green Room" og masser at spise og drikke.

Wet Willie's

Våd Willie's
Våd Willie's

Ja, du har muligvis haft enstrawberry daiquiri før, men hvad med en monstermelon eller en chokoladetorden? Hos Wet Willie's kan du få disse smagsvarianter og mange mange flere. Det, der virkelig gør Wet Willie's berømte, er styrken af deres drinks - du får meget for pengene.

Anbefalede: