Restauranter på Magazine Street i New Orleans

Indholdsfortegnelse:

Restauranter på Magazine Street i New Orleans
Restauranter på Magazine Street i New Orleans

Video: Restauranter på Magazine Street i New Orleans

Video: Restauranter på Magazine Street i New Orleans
Video: Broken Egg Cafe, Magazine street New Orleans. Make restaurant suggestions as an Uber or Lyft driver 2024, Kan
Anonim

Når du er i New Orleans, er shopping på Magazine Street en fantastisk måde at tilbringe en dag på. Du finder seks miles af fantastiske butikker og restauranter, og Magazine Street-bussen kører hele strækningen, så du kan vælge den del af gaden, du er mest interesseret i at gå. Bare køb et Jazzy Pass-kort, og du kan stige af og på så mange gange, du vil, på én dag. På et tidspunkt vil du sandsynligvis blive sulten, og da dette trods alt er New Orleans, er det ikke svært at finde god mad. Magazine Street tilbyder et udvalg af spisesteder for enhver smag og pengepung.

Rum House

Rum House, Garden District, New Orleans
Rum House, Garden District, New Orleans

Billed as a Caribbean Taqueria, Rum House serverer frokost- og middagsretter som Red Curry Shrimp "Rundown" (jumbo Louisiana rejer i en cremet rød karrysauce serveret med kokosnød mango ris) og Island Style "Cuban Steak" (mellem sjælden flankebøf i en ingefær soja-ananasmarinade serveret med sorte bønner og majsbrødsdressing.) Tro mod sit navn er der en omfattende romliste, der repræsenterer rom fra mere end 20 lande.

Lilette Restaurant

Lilette Restaurant
Lilette Restaurant

For en mere elegant madoplevelse tilbyder Lilette fransk- og italiensk-inspireret køkken med vægt på friske lokale råvarer. det erregnes blandt de bedste restauranter i New Orleans af lokalbefolkningen og er perfekt til en lang, eksklusiv frokost eller en romantisk middag på den opvarmede terrasse. Klassiske forretter inkluderer escargot og andeconfitering.

Dat Dog

Den hund
Den hund

Selvfølgelig kan du få hotdogs over alt, men kun på Magazine Street i Big Easy kan du spise alligator- og langusterhunde toppet med andouillesauce, languster-etouffee eller en hvilken som helst anden af 30 tilgængelige toppings uden beregning. Fisk, vegetariske og veganske muligheder er også tilgængelige.

La Petite Grocery Restaurant & Bar

La Petite New Orleans
La Petite New Orleans

La Petite Grocery ligger i en gammel kreolsk bygning, der var en købmand i nabolaget i årevis, deraf navnet. Nu er det en behagelig nabolagsbistro i Uptown, der serverer god mad. Menuen skifter ofte, så drag fordel af de friske fisk og skaldyr og råvarer i sæsonen.

Joey K's

Joey K's restaurant, Magazine Street, New Orleans
Joey K's restaurant, Magazine Street, New Orleans

Joey K's er en afslappet nabolagsrestaurant, der serverer komfortmad i New Orleans-stil. Daglige tavletilbud omfatter hvide bønner med stegt svinekotelet om mandagen og kreolsk jambalaya om fredagen. Dette er et middags- og frokoststed, der er uhøjtideligt og til en rimelig pris.

Coquette

Coquette, New Orleans
Coquette, New Orleans

Coquette har til huse i en bygning fra slutningen af 1880'erne, der engang var en reservedelsbutik i Garden District, der serverer sydstatskøkken med vægt på lokale produkter, men inspireret af internationale madlavningsstile. Spisestuer er på toetager, og der er en 12-sæders bar. Restauranten tilbyder en fem-retters blindsmagningsmiddag.

Shaya

Shaya Restaurant New Orleans
Shaya Restaurant New Orleans

Shaya blander israelsk køkken med sydlige smagsoplevelser og henter indflydelse og inspiration fra Nordafrika, Mellemøsten, Østeuropa, Tyrkiet og Grækenland. Menuen fremhæver sæsonbestemte og lokale råvarer baseret på daglig tilgængelighed. Vegetarer vil finde masser af menumuligheder.

Mahony's Po-Boys

Mahoneys Po-Boy Shop
Mahoneys Po-Boy Shop

Mahony's er en typisk New Orleans-po-boy-butik med nogle gourmet-po-boys tilføjet til den traditionelle menu. En po-boy - eller po' boy - er en traditionel sandwich hjemmehørende i Louisiana, der serveres på franskbrød fyldt med kød eller skaldyr. Hvis du ikke er i humør til en po-dreng, er der traditionel Lousiana comfort food som languster etouffee med smeltet cheddar over en bunke pommes frites, eller fisk og skaldyr gumbo.

Anbefalede: