De bedste ting at lave i Pacific Heights, San Francisco
De bedste ting at lave i Pacific Heights, San Francisco

Video: De bedste ting at lave i Pacific Heights, San Francisco

Video: De bedste ting at lave i Pacific Heights, San Francisco
Video: 24 Things to Do in San Francisco 2024, Kan
Anonim
Pacific Heights
Pacific Heights

San Franciscos storslåede Pacific Heights-kvarter ligger et par hundrede meter over havets overflade og er kendt for sine huse på flere millioner dollars og en flot udsigt, der strækker sig helt ud til Marin Headlands, over Golden Gate Bridge. Men der er også masser af andre ting at se og lave i "Pac Heights", herunder spisning på nogle af byens bedste restauranter, se en film i et historisk teater og shoppingmuligheder i massevis.

Slap af i Alta Plaza Park

Trin fra Alta Plaza Park i Pacific Heights San Francisco
Trin fra Alta Plaza Park i Pacific Heights San Francisco

Kvarterets to parker - Lafayette Park og Alta Plaza Park - fungerede begge som flygtningelejre, da jordskælvet og branden i 1906 ødelagde store dele af San Francisco, og de har været sikre havn siden. Alta Plaza har et særligt træk, med en fantastisk udsigt over San Francisco-bugten, inklusive Alcatraz, og centrum. Se en omgang pick-up basketball, spil en runde tennis, eller nyd eftermiddagssolen på den sydvendte terrasseplæne i denne 12 hektar store park. Der er endda et område uden snor for poochs og en legeplads for børn. Parkens store trappe har sin egen smule viden: den blev brugt uden tilladelse i en biljagtscene fra 1972-filmen Barbra Streisand-Ryan O'Neal "What's Up,Doc?" Skaden på trappen er stadig synlig.

Ogle the Mansions Along Billionaire's Row

Pacific Heights, San Francisco arkitektur
Pacific Heights, San Francisco arkitektur

Pacific Heights blev de facto-kvarteret for San Franciscos rige efter jordskælvet i 1906, da de indså, at det byder på nogle af de bedste udsigter i byen. I dag er det her, du finder nogle af San Franciscos mest spektakulære hjem: vidtstrakte palæer med velplejede græsplæner, udsmykkede balkoner og udvendige ydre. Beboerne er en blanding af Old Money og nuværende teknologimagnater - folk som Oracle-grundlæggeren Larry Ellison og Yelps administrerende direktør Jeremy Stoppelman - selvom alle hjem er lige imponerende. SF City Guides tilbyder vandreture i området, som også omfatter Spreckels Mansion, et 27-værelses fransk barokslot bygget med sukkermagnatpenge, der optager en hel byblok.

Fang en film i et historisk teater

I en by, hvor klassiske teatre er ved at gå langsommere på samme måde som dodo, har Pac Heights formået at holde på mindst én eller dens biografskatte. Selvom Clay Theatre i art deco-stil på Fillmore Street, bygget i 1910 som et nickelodeon-hus og senere blev et mødested for udenlandske film, før det udvidede til at vise mere generelle spillefilm og uafhængige film, lukkede i januar 2020, The Vogue på Sacramento på Presidio Avenue er stærk går stærk. Dette uafhængige spillested blander klassisk og førstegangsbiograf og er vært for den årlige Mostly British Film Festival hver februar.

Gå på en shoppingtur

Fillmore Street, hvorbutikkerne og restauranterne hænger sammen
Fillmore Street, hvorbutikkerne og restauranterne hænger sammen

Gør dig klar til at bruge (eller se noget sjovt i vinduerne) i Pacific Heights, et kvarter kendt for sine eksklusive designerbutikker og uafhængige butikker. Fillmore Street er Pac Heights' største shoppingcenter, en strækning af butiksfacader, der er viet til store navne som Prada, Ralph Lauren og Marc by Marc Jacobs. Der er også førsteklasses shopping langs Sacramento Street, der strækker sig ind i Presidio Heights med et mere familieorienteret (men stadig avanceret) udvalg. Moderigtige forsendelsesforretninger er også normen.

Chow Down på nogle af byens bedste restauranter

Kantstenscafé interiør
Kantstenscafé interiør

Gourmetspisning har bestemt sin plads i Pacific Heights, et af de få kvarterer i San Francisco, hvor det føles noget passende at klæde sig ud til middag. Restauranter kører fra Fillmore Streets Michelin-stjernede italiensk-inspirerede spisested SPQR til Out the Door, det afslappede udløb af SF's elskede Slanted Door, som serverer vietnamesisk street food (tænk Dungeness krabbe med cellofan nudler) i industrielle chikke omgivelser. Andre favoritter omfatter den hyggelige fransk-inspirerede bistro Curbside Café og brunch hotspot Ella's. Fra napolitansk inspireret pizza til innovative sushi-tilbud, her finder du masser til at tilfredsstille din appetit.

Go Bar Hopping

Laureate Bar og Lounge
Laureate Bar og Lounge

Hvis imbibing er din ting, har Pac Heights et overskud af værdifulde barer at få din drink på. Gå ikke glip af Harry's, en årtier gammel sportsbar (og nabolagsinstitution), der serverer amerikanskspiser og cocktails i elegante omgivelser i mahognitræ. San Francisco Athletic Club er hjemsted for et par dusin storskærms-tv'er og "ølbadet", et isfyldt porcelænsbalje med to dusin flasker øl - leveret direkte til dit bord. Trivia tirsdag og stegte pickles også holde skarer kommer. Gemt ind i Laurel Inn på Presidio ved California St., er Laureate Bar & Lounge fyldt med Mid-Century Modern æstetik og opfindsomme cocktails, mens den passende navngivne Snug indtager et ombygget to-etagers rum, serverer cocktails tilsat bipollen og blandet med hvedegræs og har en bar lavet af reddede douglasgrantræer.

Tackle the Lyon Street Steps

Lyon Street Steps
Lyon Street Steps

At være en by med bakker gør også San Francisco til en by med trapper. Lyon Street Steps (ved Lyon og Broadway) er en af de lokale favoritter: en 332-trins strækning fra top til bund, der dækker omkring to byblokke og forbinder Pac Heights med San Franciscos Cow Hollow-kvarter og havnefronten nedenfor. Udsigten fra toppen er simpelthen utrolig. Mens mange lokale bruger trinene til deres daglige træning, vil du måske tage det roligt og nyde landskabet, mens du går.

Besøg berømte filmlokaliteter

Mrs. Doubtfire House på Broadway
Mrs. Doubtfire House på Broadway

Uanset om du er tv- og filmelsker eller har en forkærlighed for popkultur, er Pacific Heights tilfældigvis hjemsted for nogle af San Franciscos mest berømte lokale på skærmen. Grove High School, som Anne Hathaways karakter Mia går på i 2001-filmen "ThePrincess Diaries, " er et boligpalæ på 2601 Lyon Street. "Mrs. Doubtfire"-huset ligger på 2640 Steiner Street på Broadway, og det tårnhøje victorianske tv-program "Party of Five" fra 90'erne er på 2311 Broadway. Pac Heights er endda stedet for Tanner's "Full House"-hjem, gemt væk på kvarterets sydvestlige side ved 1709 Broderick Street. Overraskende nok blev thrilleren "Pacific Heights" fra 1990 - opkaldt efter nabolaget - faktisk optaget i San Franciscos Potrero Hill.

Tur rundt i Haas-Lilienthal-huset fra 1886

Haas-Lilienthal House,
Haas-Lilienthal House,

San Franciscos Haas-Lilienthal House blev bygget i 1886 og er San Franciscos eneste victorianske hjem, der regelmæssigt er åbent for besøgende som et museum. Denne skønhed i Queen Anne-stil - komplet med spidse tage og et tårn - har budt gæster velkommen siden 1973, hvor familien til hjemmets oprindelige ejere overdrog det til San Francisco Heritage. Huset er fyldt med autentiske møbler og artefakter fra den forgyldte tidsalder, og rundvisninger dækker alt fra kælderens balsal til soveværelse på anden sal.

Anbefalede: