Margaret Littman - TripSavvy

Margaret Littman - TripSavvy
Margaret Littman - TripSavvy

Video: Margaret Littman - TripSavvy

Video: Margaret Littman - TripSavvy
Video: Sue Eisenfeld and Margaret Littman 2024, Kan
Anonim
Margaret Littman
Margaret Littman

Margaret Littman er både gammeldags og relativt ny i Nashville. Efter at have dimitteret fra Vanderbilt University forlod hun Tennessee for at få point mod nord gennem hele sin forfatterkarriere. Men efter 17 år væk, kunne hun ikke længere modstå sirenesangen fra Parthenon, bluegrass-musik eller stegte pickles, så hun vendte tilbage til Nashville. I de sidste otte år har hun lært sit nye hjem at kende igen. Herfra skriver hun om rejser til sydøst, mad, kæledyr, nystartede virksomheder og mere, men hendes yndlingsting at vise folk den musikby, hun elsker.

Siden hun flyttede til Music City, har hun anskaffet sig en Ford pickup fra 1967 og en masse par støvler, men stadig ikke i stand til at bære en melodi.

Erfaring

Margaret keder sig aldrig på arbejdet. Eller andre steder for den sags skyld. Hendes forfatterskab optræder i et tværsnit af nationale magasiner, websteder og bogudgivere, herunder Rolling Stone Country, USA Today, Nashville Lifestyles, Entrepreneur og mange andre. Hun er forfatter til Moon Nashville og Moon Tennessee guidebøger og er på arbejde på Moon Nashville til New Orleans, en roadtrip til den fantastiske 444-mile Natchez Trace.

Uddannelse

Margaret har en B. A. i billedkunst fra Vanderbilt University og en M. S. J. fra Medill School of Journalism ved Northwestern University.

OmTripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.

Anbefalede: