Kraig Becker - TripSavvy

Kraig Becker - TripSavvy
Kraig Becker - TripSavvy

Video: Kraig Becker - TripSavvy

Video: Kraig Becker - TripSavvy
Video: Conversation with Kraig Becker 2024, Kan
Anonim
Image
Image
  • Kraig er freelanceskribent baseret i Nashville, Tennessee, som har dækket eventyrrejser for TripSavvy siden 2013.
  • Kraig skriver om bjergbestigning i høj højde, polarudforskning og andre ekstreme eventyr, og bidrager ofte til forretninger som Outside magazine, Popular Mechanics, Digital Trends, Gear Junkie og en lang række andre udendørs fokuserede blogs og publikationer.
  • Kraig er grundlægger og redaktør af The Adventure Blog, som jævnligt opdateres med nyheder fra ekstreme ekspeditioner, der finder sted rundt om i verden. Hans eventyrpodcast tilbyder lignende indhold i et lydformat.

Erfaring

Kraig har været rejseskribent i mere end et årti og fokuseret hovedsageligt på eventyrrejseområdet. I løbet af den tid har han set denne rejsestil vokse fra et nichemarked til et fuldgyldigt fænomen, der tiltrækker titusindvis af eventyrlystne mennesker hvert eneste år.

Siden hans karriere som forfatter startede, har Kraig bidraget til forskellige websteder og trykte publikationer, herunder National Geographic Adventure, Huffington Post, Outside magazine, Popular Mechanics, Gear Junkie, Gear Instittue, Digital Trends, OutdoorX4 magazine og talrige andre. Hans egen eventyrblog har også skabt et unikt rum i det udendørs eventyrsamfund.

Hans rejser har ført ham til seks kontinenter og adskillige lande. Han har studeret kampsport i Kina, rejst på hesteryg gennem Altai-bjergene i Mongoliet og besøgt Everest Base Camp. Kraig har slået lejr i Sahara-ørkenen, besteget Kilimanjaro og tilbragt tid i en træningslejr for safariguider. Hans rejser har ført ham op ad Amazonas-floden, over det sydlige ocean og ind i Atacama-ørkenen, det tørreste sted på planeten. Han har vandret gennem Outback, slået lejr i krateret af en vulkan og hundeslæde over polarcirklen. Der er intet eventyr for stort eller for lille til at tiltrække hans interesse.

Han har bidraget til TripSavvy siden 2013.

Publications

  • Kraig har for nylig afsluttet sin første bog, som efter planen udkommer i begyndelsen af 2019, og arbejder allerede på sin anden.
  • Han har også lanceret en eventyr-fokuseret podcast, der taler om rejser, udforskning og friluftsudstyr, mens han også interviewer interessante atleter, filmskabere, bjergbestigere og opdagelsesrejsende.

Uddannelse

Kraig er uddannet fra Iowa State University med en bachelorgrad i statskundskab og har en baggrund i informationsteknologi.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City,og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.