Kristin Kendle - TripSavvy

Kristin Kendle - TripSavvy
Kristin Kendle - TripSavvy

Video: Kristin Kendle - TripSavvy

Video: Kristin Kendle - TripSavvy
Video: Kristin Smart: Arrests Made After Nearly 25 Years! 2024, April
Anonim
Kristin Kendle
Kristin Kendle
  • Kristin Kendle bor i Seattle-området og har dækket Seattle og Tacoma for Trip Savvy siden 2010.
  • Hun har en bachelor i engelsk/skrivning og en bifag i udgivelse fra Pacific Lutheran University i Tacoma, Washington.
  • Hun vandt en førsteplads-pris fra Society of Professional Journalists in the Arts and Entertainment Reporting-kategorien for et stykke, hun skrev om Tacomas spøgelsestegn til South Sound Magazine.

Erfaring

Efter at have boet nogle få steder rundt om i verden og rundt om i landet, flyttede Kristin til Seattle-Tacoma-området i 1997 og har aldrig set sig tilbage. Hun elsker den eklektiske mangfoldighed i det nordvestlige Stillehav og dets brede vifte af ting at gøre og se, fra stille naturstier til at fange turnéshows i Seattle.

Hun besluttede at fortsætte med at skrive professionelt og startede eventyret ved at vælge et skrivefokus under sin tid på Pacific Lutheran University. Efter sin eksamen arbejdede hun for et lok alt bogforlag som kopiredaktør, før hun begyndte at skrive om alle de ting, hun elsker at lave i Nordvest.

Kristin begyndte at bidrage til TripSavvy i 2010, men har også skrevet for South Sound Magazine, SouthSoundTalk og andre lokale publikationer.

Uddannelse

Kristin dimitterede fra Pacific Lutheran University i Tacoma meden Bachelor of Arts i engelsk/skrivning og bifag i forlags- og trykkerikunst.

Priser og publikationer

Kristin vandt en førstepladspris fra Society of Professional Journalists in the Arts and Entertainment Reporting-kategorien for et stykke, hun skrev til South Sound Magazine om Tacomas spøgelsestegn.

Hun skriver eller har også skrevet for SouthSoundTalk, South Sound Magazine, Weekly Volcano, Northwest Military og familierejsewebstedet Travel with Monsters.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en kyndig rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.