De bedste ting at gøre i Gillette og det nordøstlige Wyoming
De bedste ting at gøre i Gillette og det nordøstlige Wyoming

Video: De bedste ting at gøre i Gillette og det nordøstlige Wyoming

Video: De bedste ting at gøre i Gillette og det nordøstlige Wyoming
Video: Sådan barbering uden irritation, Gillette Fusion Proglide vs Bic Flex 5 Hybrid for at vælge 1 2024, April
Anonim
Gillette, Wyoming
Gillette, Wyoming

Gillette, en by i det nordøstlige hjørne af Wyoming, er kendt for at levere næsten 35 % af landets kul og er også en betydelig producent af olie og naturgas. Gillette kalder sig således landets "energihovedstad".

Gillette og Northeast Wyoming-byer i andre områder omfatter Sundance, Moorcroft og Wright-byder på interessante ting at lave. Devils Tower National Monument, en af Wyomings mest populære turistattraktioner, ligger i nærheden. Turister og lokale kan også opleve fuglekiggeri, svømning og fiskeri i statsparken, udforske kulturelle museer og besøge en kulmine. Andre engagerende aktiviteter i Gillette inkluderer at se et bøffelspring, det første nationale monument i landet og det historiske centrum, som giver besøgende en smag af det gamle vestlige og småbyamerikanske liv.

Vandretur ved Devils Tower National Monument

Devil's Tower National Monument
Devil's Tower National Monument

Det første nationale monument i USA, Devils Tower, er helligt for mange indianske stammer og er et overbevisende syn for besøgende. Monumentet stikker op blandt de omkringliggende græsarealer og er en mærkelig og bemærkelsesværdig geologisk formation, der kræver din opmærksomhed, da den står 1.267 fod (386 meter) over Belle Fourche-floden. Dukan vandre, klatre og udforske besøgscentrets fortolkende udstillinger og boghandel.

Rejsende kan se Devils Tower National Monument 24 timer i døgnet, alle dage hele året. Besøgscentret er åbent dagligt i foråret, sommeren og efteråret.

Udforsk Vore Buffalo Jump

Luftfoto af Vore Buffalo Jump
Luftfoto af Vore Buffalo Jump

De sene-forhistoriske sletter-indianere gjorde smart brug af det naturlige landskab til deres årlige bøffeljagt. Nu et aktivt arkæologisk sted, Vore Buffalo Jump udnyttede et synkehul i landskabet. Forskere fastslog, at dette særlige bøffelspring var i brug relativt for nylig, fra omkring 1500 til 1800. Udstillingsbygningen på stedet er et fantastisk sted at lære om, hvordan sletteindianerne drev bøffelbesætningerne ud af springet, samt hvordan alle dele af dyret blev høstet og brugt. Du kan også besøge den egentlige udendørs grube og observere udgravningerne i gang.

The Vore Buffalo Jump, der ligger lige øst for Sundance ud for Interstate 90, tilbyder guidede offentlige ture fra begyndelsen af juni til Labor Day og er norm alt lukket resten af året, selvom ture uden for sæsonen kan arrangeres.

Tag en vandretur i det historiske centrum af Gillette

Gillette, Wyoming Postkontor
Gillette, Wyoming Postkontor

For at tjekke det tidligere rådhus ud, hvor alt fra dans til begravelser til offentlige møder blev afholdt, eller det gamle Gillette Postkontor - som er på National Register of Historic Places - stop ved Gillette Visitor Center for at hente en gratis guidebog til vandreture. For en mere moderniseretoplevelse, tilbyder den gratis TravelStorys-app (klik på WY Tour Gillette) en lydtur, der afspilles, mens du og din telefon stopper foran et af de 10 turstop undervejs.

Du kan også besøge The Wyoming Office of Tourism for at samle et kort til vandreture, der beskriver Gillettes historie, herunder de lokale butikker og spisesteder på Gillette Avenue.

Besøg Campbell County Rockpile Museum

Eisele-udstilling på Campbell County Rockpile Museum i Gillette, Wyoming
Eisele-udstilling på Campbell County Rockpile Museum i Gillette, Wyoming

Dette lokale museum, der har fået sit navn fra Rockpile, en skelsættende klippeformation, har nogle få sten. Fokus er dog på historien og kulturen i Gillette og Campbell County. Udstillingerne på dette gratis museum inkluderer artefakter fra tidlige husmandsbrug, ranching og minedriftsdage samt information om regionens nuværende mineindustri. Under dit besøg kan du se en film om kulminedrift eller se en præsentation som "Black & Yellow Theatre, Powder River Basin Voices from the Black Hills to Yellowstone" om kulturhistorien og miljøet i områdets Powder River Basin.

Tur en kulmine i Wyoming

kuloverflademinedrift i Campbell County, Wyoming
kuloverflademinedrift i Campbell County, Wyoming

Tilgængelig fra Memorial Day til Labor Day, disse guidede kulmineture i "The Energy Capital of the Nation" tager omkring to timer. Under busudflugten vil du lære om Wyomings enorme kulreserver, observere massivt mineudstyr i drift, se den faktiske overflademine og få information om post-minedriftengenvindingsaktiviteter. Reservationer er påkrævet hos Gillette Visitor Center.

Se dyrelivet i Keyhole State Park

Keyhole State Park i Crook County, Wyoming
Keyhole State Park i Crook County, Wyoming

Keyhole State Park ligger lidt nord for Moorcroft på den vestlige udkant af Black Hills og er et populært sted hele året til sejlads, fiskeri, vandreture og svømning - såvel som dyreliv og fuglekiggeri. Der er 10 campingpladser i parken, hvoraf nogle tilbyder hytter eller RV-tilslutninger, og som bruges af familier, der planlægger et besøg på Devils Tower National Monument. Parkfaciliteter omfatter en strand lige syd for Keyhole-marinaen, et picnicområde og shelter, legepladser og meget mere at nyde.

Nyd skulpturer på en vandretur i kunst

Det
Det

Kreativitet i massevis kan findes på Avenues of Art-vandreturen gennem byen, sponsoreret af City of Gillette og Mayor's Art Council. Besøgende kan se over 100 skulpturer (alle til salg, i en udstilling, der skifter årligt) designet af lokale og nationale kunstnere. Besøg borgmesterens kunstråd for at få fat i en brochure med et kort, der dækker hvert stykke i dette års udstilling.

Fang livemusik på Donkey Creek Festival

Donkey Creek Festival
Donkey Creek Festival

I to dage i slutningen af juni på Gillette College er byen hjemsted for den sjove Donkey Creek Festival, der byder på masser af levende musik og familieunderholdning. Udendørsarrangementet er også fyldt med kunstudstillinger, og det er stedet, hvor de udvalgte skulpturer til hvert års Kunstveje dukker op. Der erogså madleverandører, et øltelt og børneaktiviteter. Festivalen har ingen entré, uanset om du er lokal eller besøgende.

Anbefalede: