De bedste hoteller i Savannah
De bedste hoteller i Savannah

Video: De bedste hoteller i Savannah

Video: De bedste hoteller i Savannah
Video: Мусорщики Саванны 2024, Kan
Anonim
Andaz Savannah
Andaz Savannah

Fra sine brostensbelagte gader og egetræsbeklædte offentlige pladser til historisk arkitektur, et væld af museer, udendørs aktiviteter og toprestauranter tilbyder Savannah masser af muligheder for besøgende, inklusive hoteller.

Uanset om du planlægger en romantisk ferie eller en familievenlig tur, ønsker at slynge lidt ud eller har et budget, er her de otte bedste hoteller i Savannah.

Bedst til udsigt over floden: Bohemian Hotel Savannah Riverfront

Bohemian Savannah Riverfront
Bohemian Savannah Riverfront

Beliggende ved havnefronten i hjertet af det historiske distrikt, denne 75-værelses boutique-ejendom i Marriott Autograph Signature tilbyder enestående udsigt over Savannah-floden. Det kombinerer moderne bekvemmeligheder med indretning, der afspejler byens koloniale og nautiske fortid. For den bedste udsigt, book et værelse ved floden eller et bord på stedets restaurant Rocks On The River for at nyde små tallerkener og cocktails, mens du ser solnedgangen over floden.

Mest romantiske: Hamilton-Turner Inn

Hamilton-Turner kro
Hamilton-Turner kro

Det er let at se, hvorfor dette historiske palæ ved Lafayette Square er blevet kåret som et af landets mest romantiske hoteller. Fra hjemmets udsmykkede ydre til dets intime 17 værelser udstyret med antikke lysarmaturer, indviklet brokadetapet og badekar med klofod, er hotellet perfekt til enromantisk ferie. Book "Romance-pakken", som inkluderer overnatning for to, en værdikupon på 100 USD til et tre-retters måltid på en lokal restaurant, en privat vogntur, et tilpasset blomsterarrangement på værelset og en flaske champagne.

Mest luksuriøse: Mansion on Forsyth Park

Palæ på Forsyth Park
Palæ på Forsyth Park

Beliggende overfor sin navnebror Forsyth Park, er dette luksushotel til huse i et 18.000 kvadratmeter stort palæ fra victoriansk tid. Ud over 125 rummelige værelser i barokstil med betræk af plys fløjl og udsmykkede hvide sengegavle, har hotellet en intern spa og et kunstgalleri med over 400 værker til salg.

Bedst til familier: The Westin Savannah Harbor Golf Resort & Spa

Westin Savannah Harbour Golf Resort & Spa
Westin Savannah Harbour Golf Resort & Spa

Mens hotellet ligger på den anden side af floden fra det historiske distrikt, har hotellet masser af faciliteter til at holde hele familien underholdt. Når du bliver træt af vandrestierne, cykelstien, de fire restauranter, tennisbanerne, PGA mesterskabsgolfbanen, swimmingpoolen, spaen og stænkpuden, tilbyder hotellet en gratis shuttle til det historiske distrikt for at nyde byens museer, steder og restauranter. Byens færge tilbyder også gratis transport til hotellet.

Bedste Bed & Breakfast: The Gastonian

Den gastoniske
Den gastoniske

The Gastonian består af 17 værelser i to tilstødende historiske bygninger fra det 19. århundrede. Stemningen er intim, men alligevel luksuriøs, med alle værelser udstyret med antikke møbler, en fungerende pejs og klassiske B&B-indslagsom clawfoot baljer, himmelsenge og krystal lysekroner. Beliggenheden kun få blokke fra Forsyth Park kan heller ikke slås.

Best of History Lovers: The Cotton Sail Hotel

Cotton Sail Hotel
Cotton Sail Hotel

Dette renoverede bomuldslager fra 1800-tallet lige ved siden af floden i Historic District har bevaret mange af bygningens originale detaljer, som f.eks. 200 år gamle fyrretrægulve. Selv med de historiske strejf, forbliver hotellet med 56 værelser helt og holdent moderne med enkle møbler, rene linjer og faciliteter som wifi, et elegant fitnesscenter og vigtigst af alt, en af byens bedste tagbarer, Top Deck. Insider-tip: book et værelse med balkonudsigt, snup en flaske fra minibaren og nyd udsigten.

Bedste all-around hotel: Andaz Savannah

Andaz Savannah
Andaz Savannah

Modern og sofistikeret, Andaz Savannah med 151 værelser har det hele: en boutique-stemning, førsteklasses beliggenhed i det historiske distrikt, rummelige værelser, originale kunstværker, vinduer fra gulv til loft, plus en terrasse på andet niveau med loungestole, pejs pit, og en pool så afslappende, at du vil blive fristet til ikke at forlade ejendommen. Gå ikke glip af spisning på stedet 22 Square Restaurant, et sted fra gård til bord, der byder på noget af byens bedste mad og cocktails.

Bedste budgethotel: Thunderbird Inn

Thunderbird Inn
Thunderbird Inn

Vil du bo i det historiske distrikt uden at sprænge dit budget? Så er dette kitschede hotel med retro-tema noget for dig. Med priser typisk under $100 per nat, er Thunderbird Inn i gåafstand fra mange topattraktioner, som f.eksRiver Street og SCAD Museum of Art. Og med sin lyse 60'er-pop-inspirerede indretning og gratis Moon Pies og Krispy Kreme-doughnuts, plus tekøkkener, højhastighedsinternet og kæledyrsvenlige regler, ville det være umuligt ikke at nyde dit ophold her.

Anbefalede: