Hvalsafari ved Dana Point og Coastal Orange County

Indholdsfortegnelse:

Hvalsafari ved Dana Point og Coastal Orange County
Hvalsafari ved Dana Point og Coastal Orange County

Video: Hvalsafari ved Dana Point og Coastal Orange County

Video: Hvalsafari ved Dana Point og Coastal Orange County
Video: EXPLORE ORANGE COUNTY | Dana Point is the best place to whale watch in Southern California!! 2024, Kan
Anonim
Gråhval (Eschrichtius robustus) dykker ud for kysten i det sydlige Californien
Gråhval (Eschrichtius robustus) dykker ud for kysten i det sydlige Californien

Der er ikke noget mere spektakulært sted at se hvaler i Californien end Dana Point. Du kan se hvaler næsten over alt langs Californiens kyst, når som helst på året, og du spekulerer måske på, hvad der gør Dana Point mere speciel end andre steder.

Det sydlige Californien har den største koncentration af blåhvaler i verden. Du kan se dem sæsonmæssigt langs Orange County (OC)-kysten sammen med migrerende gråhvaler. Når som helst på året kan du også se en finhval, en pukkelryg, en vågehval eller en flok spækhuggere.

Ifølge eksperter bryder gråhvaler sig - det er det spektakulære spring-ud-af-vandet og laver et stort plask - oftere nær Dana Point og Laguna Beach end i andre dele af kysten. Det er endnu en grund til at tage turen til Dana Point, hvis du kan.

Men her er den helt store ting: Dana Point er berømt for tusindvis af observationer af delfiner. Området har flere delfiner per kvadratkilometer end noget andet sted. De (og de fantastiske hvaler) er genstand for spændende videoer.

Bedste tid til hvalsafari

Blåhvalsæsonen er maj til november. Gråhvaler dukker op fra november til april.

De store bælg afdelfiner, der ofte ses ved Dana Point, findes hele året rundt. Det samme er søløverne, hvilket giver stor sandsynlighed for at se et havdyr, uanset hvornår du går.

Den årlige Dana Point Festival of Whales finder sted i marts, med så meget at lave, at den strækker sig over to weekender.

Cruises From Dana Point

Dana Point er det bedste sted for hvalsafari i OC. Det er let at vide fra de entusiastiske anmeldelser fra folk, der så hvaler derfra. Det kan være på grund af Dana Points to mile brede, øst-vestvendte kystlinje. Det trækker hvalerne og delfinerne tæt på kysten. Men uanset årsagen, er Dana Point stedet at tage hen til en sjov hvalsafarioplevelse.

Captain Dave's er en højt vurderet hvalwatch-operatør i Dana Point. De har de bedst udstyrede både (og de bedste gæsteanmeldelser) i hele Californien. Deres katamaran er udstyret med undervandshydrofoner, så du kan høre dyrenes kald.

Kaptajn Dave har også undervandsudsigter, der kan bringe dig øje til øje med de fantastiske væsner uden at blive våd. Oplevelsen er så god, at den fik det lokale CBS tv-selskab til at udbryde, "…denne tur byder på den bedste hvalsafari i verden!"

Du kan også se dine hvaler med Dana Wharf Fishing and Whale Watching, et lok alt ejet selskab med årtiers erfaring.

Krydstogter fra Newport Beach

Du kan også have det sjovt på en hvalwatch fra Newport Beach, hvis det er mere praktisk. Hvalsafariture i Newport Beach omfatter Davey's Locker og OceanExplorer Cruises.

Newport Landing tilbyder hvalsafari-krydstogter fra Balboa Fun Zone.

Se fra kysten

Det bedste sted at se hvaler fra land nær Dana Point er fra stien langs næsset nær marinaen, men det er ikke det eneste sted, du kan prøve.

Tips

Hvalsafariture er noget dyre. Du kan blive fristet til at gå efter den laveste pris, men det kan være en fejl. Hvis du leder efter dit livs rejse, er din hvalsafari-udflugt måske ikke det rette tidspunkt til at gøre et godt køb.

Hvis du leder efter en hvalsafari-rabat, kan du finde en ved at bruge onlinetjenester som Groupon. Men pas på. Masser af online anmeldelser af hvalsafari, der inkluderer klager, taler om skjulte omkostninger og dårlig kvalitet. Jo dårligere kvaliteten af turen er, jo større sandsynlighed er der for, at du finder en rabat.

Anbefalede: