Queens Botanical Garden: The Complete Guide

Indholdsfortegnelse:

Queens Botanical Garden: The Complete Guide
Queens Botanical Garden: The Complete Guide

Video: Queens Botanical Garden: The Complete Guide

Video: Queens Botanical Garden: The Complete Guide
Video: Welcome to Queens Botanical Garden Volunteering 2024, Kan
Anonim
Queens Botanical Garden Visitor & Admin Building
Queens Botanical Garden Visitor & Admin Building

The Queens Botanical Garden er en skat i New York City. Beliggende i Flushing, Queens, er haven spredt ud over 39 acres bestående af en magnolia-vandring, en rosenhave, en flerårig have, en urtehave og endda en have dedikeret til bier. Der er planter i blomst i hver sæson, og haven gør et fremragende stykke arbejde med at fortælle dig præcis, hvad du skal se uanset årstiden.

Besøgsoplysninger

Fra april til oktober er haven åben tirsdag til søndag fra 8.00 til 18.00. (Det er lukket om mandagen, undtagen Memorial Day, Labor Day og den anden mandag i oktober.) Mens haverne er åbne indtil kl. 18.00, lukker besøgsbygningen, gavebutikken og galleriet kl. 17.00. dagligt.

Entré er $6 for voksne; $4 for seniorer og studerende; $2 for børn over 4 år og gratis for børn under tre. Haven er desuden fri hver onsdag fra 15-18. og om søndagen fra kl. 9.00 til kl. 11.00. Gratis timer er suspenderet under nationale helligdage og festivaler.

Fra november til marts er haven åben tirsdag til søndag fra 8.00 til 16.30. Det er lukket om mandagen, undtagen Martin Luther King Day og Presidents Day. Besøgsbygningen, gavebutikken og galleriet lukkerved 16-tiden. daglige. Selvom det ikke er så sjovt at besøge i kolde måneder, er der én fordel: adgang er gratis.

Kom derhen

Det er nemt at komme til haven med offentlig transport. Tag linjen 7 på metroen eller Long Island Rail Road (Port Washington-linjen) til Main Street/Flushing. Tag derefter Q44SBS- eller Q20A/B-bussen, eller gå otte gader sydpå langs Main Street.

Historie

The Queens Botanical Garden startede under verdensudstillingen i Queens i 1939. På det tidspunkt var det den fem hektar store Gardens on Parade, en havebrugsudstilling. Det var så populært, at lokalbefolkningen kæmpede for at redde det, og i 1946 åbnede det officielle Queens Botanical Garden Society.

Udstillingen forblev på sin oprindelige placering, på stedet for verdensudstillingen, indtil 1961. Haven havde brug for mere plads og flyttede til sin nuværende placering på Main Street i Flushing. Besøgende kan stadig se nogle originale planter fra udstillingen, herunder to blå atlascedere, der er plantet ved havens hovedindgang.

Siden da er haven langsomt blevet udvidet ved at tilføje nye haver og sjældne plantesorter. I 2001 offentliggjorde Queens Botanical Garden Society en plan for udvidelse og renovering, der førte til en bæredygtig parkeringsplads og en fantastisk LEED-certificeret administrationsbygning. Ejendommen ejes af byen New York.

Hvad skal man se og gøre

Den vigtigste del af ethvert besøg i Queens Botanical Garden er at se, hvad der blomstrer hver sæson. I januar er Rødkvist Kornel for eksempel bedst. I juni er det Torch Lilly. Få enfuld vejledning her.

Uanset hvilken tid på året du besøger, er en tur til kunstgalleriet et must. Det er placeret i besøgs- og administrationsbygningen, og udstillingerne skifter fire gange om året. Lokale kunstnere laver alle stykkerne, og de er inspireret af alt, hvad du ser udenfor.

The Annual Garden er også en favorit blandt publikum. Dette er en specialhave, der plantes hvert år. Der er altid blandet roser og andre sorter for at skabe en spektakulær scene. Der er afsondrede bænke, perfekte til at nyde naturen eller hygge med en elsket.

Voksne vil elske at deltage i sæsonbestemte workshops om emner som kompostering og landbrug. Om sommeren afholder haven blomsterfester en gang om måneden med levende musik, kunstneriske optrædener, mad og drikke.

Hvor skal man spise

Picnick i de formelle haver er ikke tilladt, men picnick er tilladt i Arboret-området. Der er delikatesseforretninger og butikker langs Flushings hovedgade, så hent noget mad til hele familien og nyd din tid med at spise i solen. Flushing er også kendt for sin robuste Chinatown, så hvis dim sum, nudler eller dumplings lyder tiltalende, er du klar til en godbid.

Vid før du går

The Queens Botanical Gardens har et par regler for at gøre rummet sikkert for alle. Boldspil, slædekørsel, drageflyvning osv. er ikke tilladt. Du kan heller ikke plukke blomsterne eller planterne eller fodre dyrelivet. Rygning er også en no-go.

Den vigtigste regel at følge er at hjælpe med at holde haven ren og grøn. Læg affald i skraldespandene og genbrug ide rigtige skraldespande.

Anbefalede: