Santa Barbara Beach Camping
Santa Barbara Beach Camping

Video: Santa Barbara Beach Camping

Video: Santa Barbara Beach Camping
Video: The Beauty of Santa Barbara Rincon Beach Oceanfront Camping 2024, Kan
Anonim

Hvis du overvejer at tage på strandcamping omkring Santa Barbara, er dette den første ting, du skal vide: Du finder ikke et eneste sted, hvor du kan slå dit telt op i sandet og gå til byen.

Der er nogle fremragende steder omkring Santa Barbara til strandcamping. Faktisk er nogle af dem så tæt på havet, at du kan gå i seng med at lytte til bølgerne - men de er milevidt fra molen, marinaen, restauranter og shoppingområder.

Du skal også vide om Santa Barbara-kystens unikke geografi: Den norm alt nord-sydlige stillehavskyst drejer øst-vest, når den passerer byen. Det skaber et "bananbælte"-klima, der gør det til et behageligt sted at campere på stranden hele året - undtagen under vinterregn. Det kan også være forvirrende, når du sidder på stranden ved solnedgang og ser ud over havet og bemærker, at solen er til venstre for dig og ikke lige frem.

Hvis du planlægger en ferie ved stranden i Santa Barbara, der inkluderer at tilbringe tid i byen, kan du finde ud af mere om, hvad du kan gøre, mens du er der.

Reservationer er vigtige

Californiens reservationsproces for statsparker kan være forvirrende, og den er sat op på en måde, der praktisk t alt tvinger dig til at planlægge måneder frem.

Hvis du planlægger en stor rejse midt på sommeren, skal du være påtelefon - eller online - seks måneder eller mere, før du vil afsted.

Alle strandene i Santa Barbara-området nedenfor (undtagen Jalama Beach) er californiske statsparker. Teknisk set kan du reservere i enhver statspark så lidt som to dage frem. Det kan endda lykkes dig at finde en ledig plads, hvis du er fleksibel med hensyn til datoer.

Men tro det eller ej, hvis du ønsker at få en plads på de mest populære strandcampingpladser omkring Santa Barbara, skal du muligvis reservere så meget som syv måneder frem. Processen er vanskelig og kræver en vis forberedelse, men frygt aldrig. Du finder alt, hvad du har brug for at vide, i guiden til reservation af California State Parks.

Carpinteria State Beach

Camping ved Carpinteria State Beach
Camping ved Carpinteria State Beach

12 miles syd for Santa Barbara, Carpinteria State Beach har en kilometer sandstrand til camping. De har RV- og teltpladser (som kan være svære at finde andre steder). I parken kan du svømme, surfe og fiske og svømme tidevand. Denne strand ligger også tæt på centrum af Carpinteria, hvilket gør det nemt at få mad og proviant og gå ud og spise, hvis du vil.

Gaviota State Park

Forladt mole ved Gaviota State Park
Forladt mole ved Gaviota State Park

Gaviota tilbyder strandcamping og ligger 53 miles vest for Santa Barbara, selvom det kan føles for dig, som om det er nord for byen. Campingpladsen ligger lige ved siden af stranden, men ligger under en tårnhøj jernbanebuk. Det kan nogle gange være irriterende blæsende ved Gaviota, og togene kan være larmende. Men det er godt at fiske ud for molen. Du kan leje en autocamper og få denleveret til din campingplads.

Jalama Beach

Jalama Beach State Park, Californien
Jalama Beach State Park, Californien

Du kan medbringe din autocamper til strandcamping ved Jalama Beach, eller leje en fuldt udstyret trailer. Dette er et naturskønt sted, som mange mennesker elsker, og bestemt et godt sted at komme væk fra det hele. Sunset magazine siger, at det er en af de smukkeste campingpladser i Californien. På den negative side er det langt fra byen og for enden af en 14 kilometer lang, buet vej, der tager 25 minutter at køre.

Jalama er den slags sted at tage hen og blive på plads. Den er velegnet til telt, trailer eller campingvogn. I modsætning til de andre strande i denne guide er Jalama Beach en amtspark.

Refugio State Beach

Refugio State Beach
Refugio State Beach

Refugio State Beach ligger 32 km vest for Santa Barbara. Den træskyggelagte campingplads ligger lige over for en lille vej fra stranden. Det er så behageligt, at magasinet Sunset udnævnte det til en af de bedste campingpladser i Californien. Hvis du tager din cykel, kan du nyde den 3 km lange blufftop-cykelsti mellem Refugio campingplads og campingplads. Du kan leje en RV fra 101 RV Rentals og få den leveret til parken.

El Capitan State Beach - Ikke på stranden

En gruppe unge voksne camperer ved El Capitan State Beach
En gruppe unge voksne camperer ved El Capitan State Beach

El Capitan State Beach har ordet "strand" i sit navn, og det er smukt. Selvom det er et dejligt sted, opfylder det ikke den strenge definition af strandcamping, fordi campingpladserne ligger over stranden på en bluff. Det er på denne liste, så du ved, hvad du kan forvente ogvil ikke lade sig narre. Og det er måske lige det, du leder efter, hvis du vil campere over sandet i stedet for på det.

Flere steder til strandcamping i nærheden af Santa Barbara

Camping ved Faria County Beach
Camping ved Faria County Beach

Santa Barbara er ikke det eneste sted i Californien, hvor du kan tage på camping på stranden. Du kan også prøve Ventura County strande og se flere steder at tage til Southern California Beach Camping. Hvis du skal nord for Santa Barbara, så tjek Central Coast strandcampingpladser.

Anbefalede: