De 8 bedste ting at gøre i Washington DC's Barracks Row Neighborhood
De 8 bedste ting at gøre i Washington DC's Barracks Row Neighborhood

Video: De 8 bedste ting at gøre i Washington DC's Barracks Row Neighborhood

Video: De 8 bedste ting at gøre i Washington DC's Barracks Row Neighborhood
Video: How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers 2024, Kan
Anonim

Capitol Hill-sightseere bør tilføje kvarteret Barracks Row til deres rejseplan, lige ved siden af U. S. Capitol og Library of Congress. Dette boligområde er hjemsted for en berømt militærbase og en blomstrende restaurant- og shoppingscene. Planlæg en dag omkring et måltid og en spadseretur gennem Barracks Rows dejlige historiske gader. Her er otte aktiviteter, du skal gøre, mens du er i dette dejlige kvarter, fra at shoppe efter brugte bøger til at fange et show.

Se en militærparade

Øv riffelmanual på Marine Barracks Washington, D. C
Øv riffelmanual på Marine Barracks Washington, D. C

Hvis du besøger D. C.'s forårs- eller sommersæson, må du ikke gå glip af aftenparaden på Marine Barracks. Fra den 4. maj til og med den 31. august optræder præsidentens eget amerikanske marineband og amerikanske marine-marchenheder hver eneste fredag fra kl. 20.45. til kl. Denne tradition har stået stærkt siden 1957. Det er gratis at deltage, men det anbefales at reservere.

Tag en rundtur i dette historiske kvarter

Barracks Row på Capitol Hill, Washington, D. C
Barracks Row på Capitol Hill, Washington, D. C

Barracks Row har fået sit navn fra Marine Barracks Washington på 8th and I Streets i Southeast D. C., den ældste aktive stilling i Marine Corps. Thomas Jefferson valgte denne placering til den første post for marinekorpset for at beskytte flådenYard og U. S. Capitol ifølge handelsdistriktet Barracks Row Main Street. Kvarteret voksede op omkring basen til at omfatte restauranter som østershuse og markeder. Hvis du vil udforske selve basen, er rundvisninger i Marine Barracks Washington tilgængelige om onsdagen kl. 10. Gå til Main Gate of Marine Barracks Washington, og der er ingen grund til at lave en aftale.

For en mere afslappet rundvisning i kvarteret er der Cultural Tourism DC's selvguidede kvartersarvssti i Barracks Row. Den 90-minutters gåtur involverer at navigere til 16 skilte i plakatstørrelse, der er placeret rundt om i kvarteret, fra 8th Street til boligkvarteret til Eastern Market. Du vil se historiske punkter som John Philip Sousas fødested og hjemmet til den første kvindelige korrespondent i Det Hvide Hus, Emily Edson Briggs. Gå hertil for at downloade sporkortet.

Gå ud at spise i dette restaurantfyldte kvarter

Matchbox Restaurant
Matchbox Restaurant

En del af Barracks Rows krav på berømmelse er dens udvalg af restauranter. På grund af dets nationale madmediers anerkendelse trækker stedet Rose's Luxury uden reservationer linjer rundt om blokken for sin kreative menu med litchi-salater og pastaretter. Du kan også kaste dig ud på Rose's Luxurys fine-dining restaurant Pineapples & Pearls.

Familier vil elske pizzaen og miniburgerne på Matchbox og de hjemmelavede poptærter på Ted's Bulletin. I mellemtiden gør Belga Cafés smarte vafler denne restaurant til en favorit til brunch. Dens søsterrestaurant The Betsy er fantastisk til drinks på taget. Så er derGarrison, med sin konstant skiftende menu fyldt med årstidens råvarer. Se en liste over alle restauranter i nabolaget her.

Forkæl din søde tand

District Donut
District Donut

Hvis du har plads efter at have besøgt restauranter i Barracks Row til frokost eller middag eller endda en snack, så gå ikke glip af de fantastiske desserter i dette kvarter. Barracks Row-placeringen i District Donut pisker donuts op i muligheder som mælkechokoladeglaseret, s altet dulce de leche og græskarkrydderi latte creme brûlée. For en iskold godbid sælger Pitango gelato og sorbet i gourmetsmag som stjerneanis, brombær, banan, kardemomme, kiwi og sort te. Pitango ligger lige i nærheden af Barracks Row på 660 Pennsylvania Avenue SE.

Besøg Historic Food Hall Eastern Market

Washington D. C. østlige marked
Washington D. C. østlige marked

Det er nede ad gaden fra Barracks Row, men det historiske Eastern Market er hjertet og sjælen i denne del af byen. Beliggende på 225 7th St SE tager Washingtonianerne hertil for friske råvarer, kød og tilberedte varer sammen med håndlavet kunst og kunsthåndværk. Sælgere samles i og uden for denne historiske bygning, som blev færdiggjort i 1873 og designet af den ansete lokale arkitekt Adolph Cluss. Markedet var en destination for shoppere lige siden da. En brand i 2007 forårsagede skader for 20 millioner dollars, men i dag er det renoverede østlige marked et vartegn for nabolaget.

Køb lok alt i butiksbutikker

Capitol Hill bøger
Capitol Hill bøger

Udover det østlige marked er der kun-i-kasernerækkenfysiske butikker, der er sjove at udforske for souvenirshopping. Hjemmekokke vil forelske sig i gourmet-køkkenudstyrsbutikken Hill's Kitchen, der ligger i et historisk rækkehus spækket med kogebøger, Staub-køkkengrej, D. C.-formede kageudstikkere, madlavningsgadgets og specialmad. Butikken har endda været vært for madlavningskurser tidligere. Hvis brætspil er mere din hastighed, sælger den lokale butik Labyrinth alle slags spil, fra puslespil til kortspil til brainteasers til labyrinter. Capitol Hill Books er en anden klassiker i kvarteret - den har været i gang siden 1991, og den er kendt for hylder stablet til loftet med brugte bøger. Gå gennem tre etager, for der er virkelig en bog her for alle.

Se en film eller koncert i et historisk teater

Mirakel Teater
Mirakel Teater

Et vaudeville-teater fra omkring 1909 lever videre i Barracks Row som et rum for andengangsfilm og liveoptrædener. Miracle Theatre, i kvarterets hovedgade, er blevet genfødt som et sted at se filmklassikere som North By Northwest og nye film som Crazy Rich Asians eller som et mødested for indiemusikere. Det åbnede oprindeligt som Meader Theatre, og viste stum-, westerns- og udenlandske film gennem hele dets oprindelige levetid. I dag ejer National Community Church den historiske bygning med håbet om at holde den i live som en lokal destination.

Tjek kunstværker fra lokale kunstnere

Hill Center på Old Naval Hospital
Hill Center på Old Naval Hospital

Dette eklektiske kvarter er også hjemsted for et blomstrende kunstsamfund. Se deres arbejde på Barracks Rowgallerier og kunstrum. Hill Center ligger i Old Naval Hospitals historiske rum og tilbyder uddannelsesprogrammer og klasser for alle aldre. Centret er også udstyret med gallerirum - der er seks forskellige udstillingsrum i bygningen fra borgerkrigstiden, og alle kunstværker kan købes. Et andet gallerirum er The Fridge DC. Find alt her fra klistermærkekunst til shows med performancekunstnere eller slam-poeter.

Anbefalede: