6 Slotte, du kan besøge i Californien

Indholdsfortegnelse:

6 Slotte, du kan besøge i Californien
6 Slotte, du kan besøge i Californien

Video: 6 Slotte, du kan besøge i Californien

Video: 6 Slotte, du kan besøge i Californien
Video: ДЕМОНЫ ОТВЕТИЛИ НАМ, что будет дальше и ПРОЯВИЛИ СЕБЯ / THE DEMONS TOLD US what would happen next 2024, April
Anonim
Sleeping Beauty's Castle i Disneyland Californien
Sleeping Beauty's Castle i Disneyland Californien

Californien kommer måske ikke til at tænke på som et sted med mange slotte, men The Golden State byder på nogle smukke, statelige bygninger, der ligner slotte og/eller inkluderer "slot" i deres navne.

Castello di Amorosa

Castello di Amorosa i Napa Californien
Castello di Amorosa i Napa Californien

Castello di Amorosa, i Napa Valley, blev skabt af vinmageren Dario Sattui. Det er et omhyggeligt genskabt italiensk middelalderborg. Selvom hans oprindelige hensigt var beskeden, er resultatet det ikke. Sattuis slot dækker 121.000 kvadratmeter. Det har 107 værelser med fire separate niveauer under jorden og fire niveauer over.

Dette slot føles virkelig som et rigtigt slot i Italien. Det har en voldgrav og en vindebro, høje mure og tårne. I midten er en gårdhave. Der er en kirke, stalde og der er endda et torturkammer i fangehullet.

Castello laver også nogle ret gode vine. Og de holder de bedste fester i hele vinlandet.

Hearst Castle

Hearst Castle
Hearst Castle

På sit højeste var avisudgiveren William Randolph Hearst værd 30 milliarder dollars. I moderne dollars ville det placere ham øverst på listen over verdens rigeste mennesker med omkring 6 gange flere penge end hans nærmeste rival. Det er nejundre sig over, at han kunne bygge et enormt hus et afsidesliggende sted, engagere en af tidens mest eftertragtede arkitekter og fylde det med kunstskatte samlet fra Europa.

Hearst fort alte arkitekt Julia Morgan, at han ville bygge et "lille noget" på bakken, men da han var færdig, var det langt fra lidt. Hearst Castle strækker sig over 68.500 kvadratfod og indeholder 38 soveværelser. Som et rigtigt slot ligger det på en bakketop. Men i stedet for en voldgrav har den swimmingpools, to af dem: Den udendørs Neptune Pool (345.000 gallons) og den indendørs Roman Pool (205.000 gallons).

Heldigvis for dem af os, der kun kan stirre på, hvad en rigtig rig mand kan skabe, er slottet nu en californisk statspark og åben for besøgende.

Scotty's Castle

Scotty's Castle (Home of Gold Prospector), Death Valley National Park, Californien, USA
Scotty's Castle (Home of Gold Prospector), Death Valley National Park, Californien, USA

Hvis det var andre steder end Death Valley, ville dette slot sandsynligvis have et andet navn. Faktisk er den største ting i historien om denne ørkenoase personligheden hos Death Valley Scotty.

Hvad der er endnu mere besynderligt er, at Scotty ikke engang ejede stedet, han overt alte bare sin ven Albert Mussey Johnson til at bygge det. Midt på det varmeste sted på planeten Jorden.

Ifølge National Park Service's historie om stedet, er dette, hvad Death Valley Scotty havde at sige om det: "The Hall of Fame går op. Vi bygger et slot, der vil holde i mindst tusind år. Så længe der er mennesker på jorden, vil disse mure sandsynligvis stå her."

Sålangt, Scotty havde ret. Du kan besøge Scotty's Castle og finde ud af mere om dets historie, når du besøger Death Valley.

Sleeping Beauty Castle

Disneyland Slot
Disneyland Slot

Dette slot i Disneyland kunne have været endnu større, men W alt Disney var bekymret for, at noget større ville overvælde hans gæster. Sleeping Beauty's Castle er baseret på Neuschwanstein Slot i Bayern, Tyskland, som blev bygget i slutningen af 1800-tallet.

Den er kun 77 fod (23 m) høj, men den ser større ud. Ting bliver gradvist mindre end de burde helt op til tårnene, hvilket får dig til at tro, de er længere væk.

Dette slot har en voldgrav og en vindebro. Broen er kun blevet sænket to gange: På åbningsdagen i 1955 og igen for at afsløre det nyrenoverede Fantasyland i 1983. Og der er en skjult attraktion inde i den.

Disney-familiens våbenskjold er over slottets indgang.

Magic Castle

Magic Castle Californien
Magic Castle Californien

Det ligner mere et hus i victoriansk stil end et typisk "slot", og ærligt t alt er magien den store sag her, ikke bygningen, den sidder i.

The Magic Castle, der ligger i Los Angeles, er først og fremmest en privat klub for kortbærende tryllekunstnere. Hvis du kan svinge en invitation - eller hvis du bor på det nærliggende Magic Castle Hotel, kan du nyde middag og et trylleshow.

Sams slot

Sam's Castle, Pacifica
Sam's Castle, Pacifica

Hvad laver du efter et jordskælv i San Francisco? Hvis du er advokat Henry Harrison McCloskey i 1906, bygger du et slot i nærhedenPacifica.

McCloskey ønskede et hjem, der var jordskælvsbestandigt og brandsikkert. Arkitekt Charles MacDougal designede en grå stenstruktur med detaljer, der lignede et stereotypt slot.

Så hvorfor hedder det Sams slot? I 1959 købte Sam Mazza huset, som viste alvorlige tegn på forfald. En maler- og indretningsentreprenør, han restaurerede det og fyldte det med en eklektisk samling af kunstgenstande. Nogle vil måske kalde dem "kitschede". Mærkeligt nok har Sam aldrig boet der, men han brugte det til fester.

Siden Mazzas død drives slottet af Sam Mazza Foundation og er åbent for rundvisninger.

Anbefalede: