Montreal cykeludlejning: tilbud og anbefalinger

Indholdsfortegnelse:

Montreal cykeludlejning: tilbud og anbefalinger
Montreal cykeludlejning: tilbud og anbefalinger

Video: Montreal cykeludlejning: tilbud og anbefalinger

Video: Montreal cykeludlejning: tilbud og anbefalinger
Video: This is how rental bikes in Montreal, Canada looks like ...🚵‍♂️ 2024, Kan
Anonim
En cyklist kører langs Montreals gamle havn med byens skyline i baggrunden
En cyklist kører langs Montreals gamle havn med byens skyline i baggrunden

En rejsende, der har til hensigt at slynge sig gennem Montreal i deres eget tempo, ville være klogt i at overveje en af de cykeludlejningstjenester, der er tilgængelige i byen, som alle tilbyder en række forskellige lejeplaner, der spænder fra hver time til månedlig. Denne liste kan hjælpe dig med at finde den bedste service til dine behov og hjælpe dig med at planlægge, så du ved præcis, hvad du betaler for, og du kan undgå tillæg og ekstra gebyrer.

BIXI

BIKI lejecykler stillet op i stativer i Montreal
BIKI lejecykler stillet op i stativer i Montreal

Montreal cykeludlejning kommer i mere end én form og størrelse. Alligevel ser det ud til, at BIXI alene får hele æren. Men pas på brugeren.

BIXI er ideel til hurtige ture - det er den bedste aftale om cykeludlejning i Montreal for at komme fra punkt A til punkt B, forudsat at punkt A og punkt B er en kort cykeltur fra hinanden. Problemet med at bruge BIXI til sightseeing og ellers længere perioder er, at du skal skifte din BIXI-cykel hvert 30. minut for at undgå at blive sømmet med tillæg. Så du er dybest set på en timer, som forvandler, hvad der skulle være en ubekymret dag med at udforske byen, bliver til en stressende jagt på BIXI dockingstation.

Ça Roule Montréal on Wheels

Cyklertil leje hos Ça Roule Montréal on Wheels
Cyklertil leje hos Ça Roule Montréal on Wheels

Ça Roule Montréal on Wheels kan prale af den mest komplette cykeludlejningsservice i byen med over 150 forskellige cykelmodeller tilgængelige på stedet og en fleksibel udlejningsservice, der ikke kun byder på timepriser, men daglige, ugentlige og månedlige priser såvel. Har du også brug for en hurtig cykellektion? Intet problem. Ça Roule tilbyder en times lynkurser for alderen 14 og opefter.

Cykellejepriser inkluderer hjelm, lås, cykelstikort og reparationssæt. Ça Roule er et godt udgangspunkt for folk, der ønsker at udforske Old Montreal, den gamle havn og Parc Jean-Drapeau. Kunder kan også tilmelde sig guidede bycykelture.

Ça Roule Montréal on Wheels er placeret på 27 de la Commune Est i Old Montreal.

La Bicycletterie J. R

To mænd poserer inde i La Bicycletterie J. R
To mænd poserer inde i La Bicycletterie J. R

Vil du udforske Mount Royal Park samt Montreals kvarterer Plateau, Mile End og Mile Ex? Måske kigge forbi Jean-Talon-markedet?

La Bicycletterie J. R. er skræddersyet til dine forhold. Ikke alene er selve butikken placeret på en direkte sti, der fører op til bjerget og dets sjove, udfordrende stier, men butikken, som har eksisteret siden 1987, har ry for at reparere, hvad konkurrenterne mener er uopretteligt.

Til gengæld er mekaniske nedbrud på cykeludlejning og hvad der ikke er meget usandsynligt i betragtning af holdets passion og track record for ekspertise. Husk, de opdaterer hvert forår deres leje med en helt ny flåde, men du forstår pointen.

La Bicycletterie J. R. er placeret på 2012 Rachelpå højsletten.

Insidertip:, når du er færdig med din cykel, så gå ned til L'Express for at få en af de bedste restaurantoplevelser, du overhovedet kan få i byen. Det er en af Montreals flagskibsrestauranter, højst fem minutters gang fra La Bicycletterie J. R.

My Bicyclette Montréal

Butiksfacade ved Ma Bicyclette
Butiksfacade ved Ma Bicyclette

Er du interesseret i at udforske Montreals Lachine-kanal og Atwater-markedet? Tag til Ma Bicyclette Montréal. Derfra kan du enten gå østpå mod Old Montreal eller vestpå for en længere time-lang tur gennem forskellige kvarterer beliggende ved kanalens vand. Eller du kan bruge dagen på at prøve begge retninger. På en smuk dag er kanalen idyllisk.

My Bicyclette Montréal er placeret på 2985 St. Patrick.

Dyad Cycles

Førerens syn på en elektrisk scooter i drift
Førerens syn på en elektrisk scooter i drift

Undersøg hellere Montreal på el-scooter eller el-cykel? Ikke et problem. Beliggende på det nederste plateau udlejer Dyad Cycles scootere, elcykler og standardcykler. Og der kræves ikke kørekort til nogen af dem, ifølge Dyad. Du kan endda bestille en guidet scootertur i byen. Time-, uge- og månedspriser er tilgængelige.

Dyad Cycles er placeret på 80 Prince Arthur East.

Anbefalede: