Top 11 byparker i Little Rock, Arkansas

Indholdsfortegnelse:

Top 11 byparker i Little Rock, Arkansas
Top 11 byparker i Little Rock, Arkansas
Anonim
War Memorial Park Splash Pad
War Memorial Park Splash Pad

Arkansas har mange statsparker, men mange af dem er for langt væk til at besøge dem ofte. Vidste du, at Little Rock har mange byparker inden for kort afstand? Her er nogle af de bedste parker i og omkring Little Rock (den længste er Pinnacle, og det er kun omkring 30 minutter væk).

War Memorial Park

Krigsmindeparken
Krigsmindeparken

Denne park er placeret på nordsiden af I-630 ved Fair Park Boulevard-afkørslen. Det er en af Little Rocks ældste og mest populære parker. Parken har faciliteter til golf, picnic, fiskeri og legeredskaber til børn. Den har også en stænkpude. Det ligger tæt på Little Rock Zoo, Ray Winder Field og War Memorial Fitness Center (som har en swimmingpool).

Allsopp Park

Allsopp Park Trail
Allsopp Park Trail

Denne park, der ligger på Cantrell og Cedar Hill Road, er blevet en af Little Rocks mest brugte storbyparker. Du kan finde en legeplads, en baseballbane, tennisbaner og cykel- og vandrestier her. Det er et fantastisk sted for familier at tage børnene med.

MacArthur Park

MacArthur Park
MacArthur Park

MacArthur Parks hovedtræk er Arkansas Arts Center. Selve parken er dog ret fin. Der er en dam, legeredskaber,og ænder. Det er placeret på 9th street og I-30. Det er et fantastisk picnicsted!

Murray Park

Murray Park, på Rebsamen Park Road, ligger lige langs Arkansas-floden. Det er et fantastisk sted at gå tur med dine kæledyr og har en hundepark. Det er også fantastisk til børn. Det har otte pavilloner, tre fodboldbaner, to legepladser og en bådhavn. Det er et dejligt sted at fiske.

Burns Park

Burns Park
Burns Park

Beliggende i North Little Rock på nordsiden af I-40, er Burns Park sandsynligvis den mest populære park i Central Arkansas, og det er en af de største kommunale parker i Amerika. Du finder legepladser, to golfbaner (disc og miniature), en vandrutsjebane, en forlystelsespark, en softballbane, tennis- og ketsjerbaner og endda et campingområde her.

Emerald Park

Dette er endnu en North Little Rock-park beliggende nær I-40. Det er lidt mere naturligt end Burns Park med 135 acres, en en-mile vandresti og fire naturskønne udsigter til Arkansas River. Det er et dejligt sted at tage på vandretur og kommunikere med naturen.

Pinnacle Mountain

Pinnacle Mountain Park
Pinnacle Mountain Park

Denne statspark ligger i Roland (ca. 30 minutters til en times kørsel fra Little Rock). Det er et fantastisk sted til camping, vandreture og picnicområder. Den er også god til at se på fugle og dyreliv. Der er to hovedstier op ad bjerget, hvoraf den ene, den vestlige top, er en smule lettere. Østtopmødet kan være en udfordring. Hvis du ikke ønsker at vandre op ad et bjerg, kan du finde picnicfaciliteter og naturstier ide naturlige omgivelser omkring besøgscentret og stihovedet på det vestlige topmøde.

Two Rivers Park

Two Rivers Park byder på cirka 450 acres hovedsagelig skovklædt vådområde og 550 acres åbne marker. Det er forbundet med River Trail og er den mest naturlige del af River Trail. Du vil finde masser af hjorte, fugle og andet dyreliv, hvilket gør det perfekt til fuglekiggere, fotografer og naturentusiaster.

Riverfront Park

Riverside Park
Riverside Park

Riverfront Park er hjemsted for Riverfest og Riverfront Riverfest Amphitheatre. Det dækker elleve blokke på den sydlige bred af Arkansas-floden i downtown Little Rock. Det har mange fine gangbroer og stier og endda et historievandringsområde, hvor du kan lære lidt om Little Rock.

Kanis Park

Placeret på I-630 & Rodney Parham har denne park en softballbane, legepladser, cykelstier, joggingstier, basketball, tennis, picnicborde og pavilloner. Det er en favorit blandt skateboardere i Little Rock.

Boyle Park

Boyle Park
Boyle Park

Dette er usandsynligt, at det bliver en best-of-liste, men Boyle Park er faktisk i bedring. Engang betragtet som et "dårligt område", er parken nu blevet forbedret med cykel- og vandrestier og nogle legeredskaber i nogle områder. Næsten hver dag om sommeren vil du se familier fiske og lege der. Det er en smuk park på trods af dens tidligere ry.

Anbefalede: