Alt om Mother Goose Parade i El Cajon

Indholdsfortegnelse:

Alt om Mother Goose Parade i El Cajon
Alt om Mother Goose Parade i El Cajon

Video: Alt om Mother Goose Parade i El Cajon

Video: Alt om Mother Goose Parade i El Cajon
Video: News 8 Throwback 1980 and 1981: The Mother Goose Parade in El Cajon 2024, Kan
Anonim
Mother Goose Parade er en basis i El Cajon
Mother Goose Parade er en basis i El Cajon

Hvis du leder efter noget sjovt at lave denne feriesæson i San Diego, så glem ikke det nærliggende El Cajon, som hvert år er vært for den sjove og festlige Mother Goose Parade. Mother Goose er måske ikke den første ting, du tænker på, når du tænker "feriesæson", men læs videre for at lære mere om denne årlige begivenhed, og hvorfor historien om den knytter sig tilbage til ferien.

Hvad er det?

Mother Goose Parade blev startet i 1947 af Thomas Wigton, Jr. og en gruppe El Cajon-forretningsmænd. Denne parade var deres gave fra erhvervslivet til "Children of East County."

Mother Goose Parade tiltrækker op mod 400.000 tilskuere og vælger et andet tema hvert år. Flydere kan vælge et børnerim-tema eller en visning relateret til det årlige tema. Paraden har alt, hvad du sandsynligvis ville forvente i en parade: marcherende enheder, bands, flydere, klovne, tegneseriefigurer, ryttere og meget mere. Begivenheden sendes i radio og tv.

Hvorfor er paraden i El Cajon?

Den fremtrædende El Cajon-forretningsmand Thomas Wigton kørte hjem fra Los Angeles en regnfuld aften og havde en brainstorm: El Cajons erhvervsliv skulle give børnene en julegave, og han slog på ideenaf en parade. El Cajon havde endnu ikke sin egen årlige parade, og så kom Mother Goose Parade snart i stand.

Hvornår finder det sted?

Mother Goose Parade finder altid sted søndagen før Thanksgiving Day, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at det forstyrrer dine familiebegivenheder efter Thanksgiving (eller shopping). The Mother Goose Parade glæder også børn ved at signalere begyndelsen af juletiden, når julemanden kommer til byen i slutningen af paraden på sin egen specielle flyder.

Moment in History

I 1963 trådte historien ind og påvirkede paraden. Mere end 300.000 tilskuere og 94 enheder var på plads, da der blev modtaget besked om, at præsident John F. Kennedy blev myrdet. Paraden blev udskudt til 1. december på grund af tragedien.

Selv Disney kan lide gåsemor

Paraden tiltrak over 400.000 i 1973, da Mickey og Minnie Mouse var co-grand-marskaler og tog mange Disneyland-venner med for at glæde tilskuerne. San Diego er ikke for langt fra Disneyland.

Hvad er paraderuten?

Den begynder norm alt på hjørnet af Main Street og Magnolia og fortsætter mod øst ad Main Street og drejer derefter ind på Second Street og fortsætter nordpå til Madison, hvor den officielt slutter.

Paradetips

Medbring nogle sandwich, snacks og masser af iskoldt vand til varme dage (eller en termokande rygende varm kakao til kolde dage). Medbring også en klapstol at sidde på for at være mere behagelig. Hvis du har børn, så tag et tæppe med, så de er mere komfortable, når de sidder påkantsten, som giver nogle fantastiske udsigter over paraden.

Anbefalede: