Quantum of the Seas krydstogtskibshytter og -suiter
Quantum of the Seas krydstogtskibshytter og -suiter

Video: Quantum of the Seas krydstogtskibshytter og -suiter

Video: Quantum of the Seas krydstogtskibshytter og -suiter
Video: Royal Caribbean quantum of the seas ( massive ship ) 😯 2024, Kan
Anonim
Quantum of the Seas balkonhytte
Quantum of the Seas balkonhytte

The Royal Caribbean Quantum of the Seas krydstogtskib har 2.090 kahytter og suiter. Kategorierne inkluderer 1.571 med balkoner, 148 havudsigt, 375 indvendige med virtuelle balkoner og 34 kørestolsvenlige. Familier nyder de 16 familieforbundne hytter, mens solorejsende elsker de 12 studiehytter med altaner eller de 12 indvendige studier.

Kahytterne og suiterne på Quantum of the Seas minder meget om hendes søsterskib Anthem of the Seas.

Alle kahytterne på skibet har eget badeværelse med bruser, og nogle har også badekar. Alle kahytter er tilgængelige ved hjælp af skibets højteknologiske RFID WOWband-armbånd. Ikke mere at grave i lommen eller tasken efter værelsesnøglen; du holder bare armbåndet foran låsen og det åbner. God funktion, og den bruges også til at foretage køb på skibet.

Lad os tage en detaljeret rundtur i nogle af de forskellige kabine- og suitekategorier på Quantum of the Seas.

Superior havudsigt kabine med balkon

Quantum of the Seas Superior havudsigt med balkon
Quantum of the Seas Superior havudsigt med balkon

De overlegne havudsigtskahytter med balkon på Royal Caribbean Quantum of the Seas krydstogtskib er 198 kvadratfod med en 55 kvadratfod balkon. Denne kabine er lidt større end samme kategori pånogle af de andre skibe i flåden, bortset fra Anthem of the Seas, som er Quantums søsterskib. For eksempel er den overlegne havudsigt med balkon på Oasis of the Seas 182 kvadratfod, og den samme kategori på Jewel of the Seas er 189 kvadratfod.

Ud over en privat balkon med en fantastisk udsigt har de overlegne havudsigtshytter på Quantum of the Seas et sidde- og vaskeområde, privat badeværelse med bruser og to flotte skabe, der flankerer hver side af sengen.

Indvendig kabine

Quantum of the Seas interiørkabine
Quantum of the Seas interiørkabine

Hver af de 375 indvendige hytter på Quantum of the Seas har en virtuel balkon. Hvad er en virtuel altan? Det er en video af udsigten fra kabinen, hvis den havde balkon. Denne højopløsningsskærm spænder næsten fra gulv til loft og giver re altidsudsigt over havet og destinationerne. Kabinen på dette billede måler 166 kvadratmeter, men nogle af de indvendige kabiner er større. Den virtuelle balkon kan ses i venstre side af billedet. Det giver et kig i re altid på den samme udsigt en balkon ville have. I dette tilfælde er det en udsigt over havet, men på andre tidspunkter ville det være anløbshavnen.

Cabine med havudsigt

Quantum of the Seas havudsigt hytte
Quantum of the Seas havudsigt hytte

Kahytter med havudsigt måler 182 kvadratfod og er lidt mindre i størrelse end balkonhytter og har et stort vindue i stedet for en balkon. The Quantum of the Seas har 148 hytter med havudsigt.

Superior havudsigthytte

Quantum of the Seas Superior Ocean View Cabin
Quantum of the Seas Superior Ocean View Cabin

The Royal Caribbean Quantum of the Seas har 8 hytter i kategori F, overlegen havudsigt. Disse hytter er større end andre havudsigtshytter og måler 302 kvadratfod. De har også et stort panoramavindue med en spektakulær fremadvendt udsigt. En loungestol i nærheden gør udsigten endnu bedre.

Super Studio havudsigt med balkon

Quantum of the Seas Super Stuido havudsigt med balkon
Quantum of the Seas Super Stuido havudsigt med balkon

De 12 hytter i kategori SB i Quantum of the Seas er super studio havudsigt med balkon. De måler kun 119 kvadratmeter, men har en balkon på 55 kvadratmeter. Disse er en ny kabinekategori for Royal Caribbean og er perfekte til en solorejsende, selvom sengen er stor nok til to. Enlige rejsende skal ikke betale enkelttillæg for denne kategori, og badeværelset og sengen har samme størrelse som i en standard dobbeltkabine.

Sky Loft-suite med balkon

Quantum of the Seas Sky Loft Suite med balkon
Quantum of the Seas Sky Loft Suite med balkon

The Royal Caribbean Quantum of the Seas har 3 loftssuiter med balkon i kategori SL. Denne store suite måler mellem 673 og 740 kvadratfod, afhængigt af placeringen. Altanen er 183 kvadratmeter og er stor nok til en spiseplads. Suiten har plads på to dæk og fantastisk udsigt fra panoramavinduet med to dæk. Det nederste dæk har et opholdsområde, komplet bad med bruser og spiseplads. Det øverste dæk nås via trappen og har et soveværelse på loftet med kingsize- eller enkeltsenge og et komplet bad med bruser.

Royal familiesuite med balkon

Quantum of the Seas Royal Family Suite med balkon
Quantum of the Seas Royal Family Suite med balkon

The Royal Caribbean Quantum of the Seas har 4 suiter i den kongelige familiesuite med balkon, kategori FS. Disse familiesuiter har plads til op til 8 personer, måler 543 kvadratfod og har en balkon på 259 kvadratfod. Suiten har to soveværelser og to komplette badeværelser, hvilket gør den perfekt til en familiegruppe.

Quantum of the Seas familiejuniorsuite med balkon

Quantum of the Seas familie juniorsuite med balkon
Quantum of the Seas familie juniorsuite med balkon

Mindre familiegrupper på 4 eller 5 kan nyde at bo i en familie juniorsuite med balkon (kategori FJ) på Royal Caribbean Quantum of the Seas. Skibet har 28 af disse suiter, og de måler 301 kvadratfod med en 81 kvadratfods balkon. Suiten har et separat soveværelse med enten en kingsize- eller to enkeltsenge, et opholdsområde med en sovesofa og både et komplet bad med badekar og et halvt bad.

Superior Grand Suite med balkon

Quantum of the Seas Superior Grand Suite med balkon
Quantum of the Seas Superior Grand Suite med balkon

The Royal Caribbean Quantum of the Seas superior grand suite med balkon har plads til op til 4 personer og måler 351 kvadratfod med en balkon på 259 kvadratfod. Suiten har et separat soveværelse, separat påklædningsområde, et komplet badeværelse med badekar og en anden indgang, der åbner til stuen. Sofaen i stuen omdannes til en dobbeltseng. Den enorme balkon omslutter et hjørne af dækket og har plads nok til både et opholdsområde og privat udendørs spisning.

Ejerens loftsuite med balkon

Quantum afSeas Owner's Loft Suite med balkon
Quantum afSeas Owner's Loft Suite med balkon

Der er kun én ejers loftsuite med balkon, kategori OL, på Royal Caribbean Quantum of the Seas, men det er en pragtfuld indkvartering. Det har 975 kvadratmeter fordelt på 2 dæk, med soveværelse og et komplet bad med bruser på det andet dækloft. Denne soveplads har også sin egen private balkon. På det overordnede første niveau af suiten er et opholdsområde med en sovesofa, spisebord og et opdelt komplet bad med bruser. Panoramavinduet i to niveauer med udsigt over den store balkon på hoveddækket byder på en fantastisk udsigt over havet.

Fortsæt til 11 af 11 nedenfor. >

Spa-juniorsuite med balkon

Badeværelse i en Spa Junior Suite på Quantum of the Seas
Badeværelse i en Spa Junior Suite på Quantum of the Seas

Spa-juniorsuiten med balkon på Royal Caribbean Quantum of the Seas måler 267 kvadratfod med en 81 kvadratfods balkon. Soveværelsesområdet har enten tvilling- eller kingsize-seng, og opholdsområdet har en hjørnesofa. Det mest karakteristiske træk ved denne spa-suite er det opdelte badekar med et badekar og en stor separat bruser med matteret glas, der tillader naturligt lys ind fra opholdsområdet. Toilettet og den anden håndvask er i et separat halvt bad.

Anbefalede: