Rundture i Spanien og Portugal fra Lissabon
Rundture i Spanien og Portugal fra Lissabon

Video: Rundture i Spanien og Portugal fra Lissabon

Video: Rundture i Spanien og Portugal fra Lissabon
Video: Markedsføring i Portugal og Spanien - sådan foregår det 2024, Kan
Anonim

Der er meget mere at se i Portugal end blot Lissabon. Lad lokale eksperter vise dig det bedste fra landet. Alle de guidede ture på denne side afgår fra Lissabon og varer alt fra en halv dag til elleve dage. Prøv nogle af Portugals mange forskellige typer vin, se landets vigtige religiøse steder og udforsk mindre kendte portugisiske byer.

Dagsture fra Lissabon

Pena Palace
Pena Palace

Der er flere gode dagsture at tage, når du er i Lissabon. Den mest populære tur er nok til Sintra sammen med Cascais og Estoril-kysten, men du kan tilbringe en hel dag i Sintra.

Korte ture i det centrale Portugal fra Lissabon

Image
Image

Mange af Portugals bedste seværdigheder er en kort køretur fra Lissabon. Sintra, Cascais, Fatima og Obidos ligger alle tæt på hovedstaden. Så der er ikke overraskende flere korte ture, du kan tage for at udforske disse steder.

Der er to to-dages ture, en hvor du bruger din egen bolig i Lissabon og en anden hvor du overnatter i Fatima. Eller udforsk længere væk med en tre-dages tur.

Besøg Madrid og Andalusien fra Portugal

Image
Image

Guidede ture fra Lissabon er ikke begrænset til ture rundt i Portugal. Der er nu nogle ture, der når Spanien. Enten tilbringe et par dage i den spanske hovedstad, meden dag i Toledo eller tag en længere tur og besøg også det sydlige Spaniens mest berømte byer.

Fire-dages Portugal-ture fra Lissabon

Sagres Strand
Sagres Strand

Der er to fire-dages ture fra Lissabon, som du kan overveje: Lissabon, Sintra, Cascais og Estoril Coast. Denne tur er fantastisk, hvis du planlagde at tage på guidede ture i Lissabon og en dagstur til Sintra, Cascais og Estoril.

Du kunne booke din egen indkvartering og guidede ture, mens du er i Lissabon og derefter booke en af dagsturene til Sintra fra oven, hvis du ønskede mere uafhængighed, men du kunne sandsynligvis ikke overkomme værdien af denne tur, især ikke bekvemmelighed og tidsbesparelse ved at lade de professionelle gøre det for dig! Fire overnatninger i Lissabon er inkluderet i prisen.

Det sydlige Portugal og Algarvekysten

Denne fire-dages tur går lidt længere væk. Algarve, Portugals sydkyst, har nogle af Europas flotteste strande. Det har også mange interessante steder og historie, som ikke altid udforskes. Hvorfor ikke tage et par dage i Lissabon til at udforske Algarve og steder derimellem. Stop inkluderer Lagos, Sagres, Evora, Beja og Setubal.

Seksdages tur til det nordlige Portugal, inklusive Porto

Porto
Porto

Denne tur er de største hits i det nordlige Portugal. Regionen har sin egen form for Fado (fra Coimbra) og er hjemsted for Port, den berømte forstærkede vin. Hvorfor ikke tage nordpå og opdage din yndlingstype port ved at besøge Portos havnekældre og nyde en smagning eller to?

11-dages rundvisning iPortugal

Image
Image

Denne tur kaldes Portugals bedste af en grund. Den rammer store dele af norden, og udover de byer, der er dækket af ovenstående seksdages tur, går den også til Douro-dalen, hjemsted for de smukke vinmarker i Douro-vinen og portvinen. Det tager dig også til alle de populære byer i Lissabon, og du kommer også til den smukke Algarve-kyst.

Femtendages tur til Portugal og Spanien

Park Guell
Park Guell

Det bedste fra Portugal og Spanien dækker de centrale sydlige punkter af Den Iberiske Halvø. Det inkluderer stop i Lissabon, Evora, Algarvekysten, Sevilla, Granada, Cordoba, Madrid, Valencia og slutter i Barcelona. Du kan nemt forlænge din tid i Lissabon eller Barcelona, hvis du ønsker at udforske disse vidunderlige byer mere i dybden.

Anbefalede: