Liste over restauranter i Hong Kong og Macau med Michelin-stjerner

Indholdsfortegnelse:

Liste over restauranter i Hong Kong og Macau med Michelin-stjerner
Liste over restauranter i Hong Kong og Macau med Michelin-stjerner

Video: Liste over restauranter i Hong Kong og Macau med Michelin-stjerner

Video: Liste over restauranter i Hong Kong og Macau med Michelin-stjerner
Video: Rose - la liste 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Hjem til den første kinesiske restaurant, der blev tildelt en Michelin-stjerne (den har nu tre), den eneste trestjernede italienske restaurant uden for Italien og street food-stjernede diners, hvor du kan finde ud af, hvad Michelin betyder med lommepenge, gør Hong Kong et af de bedste steder at prøve Michelin-køkken.

Nedenfor profilerer vi alle Hong Kongs tre-stjernede Michelin-restauranter og viser navnene på hver vinder på tværs af alle stjernekategorierne. Alle de trestjernede restauranter vender tilbage, men der er et halvt dusin nye navne på én og to stjerner.

Højdepunkter i 2017 omfatter Beef Bar (en stjerne), hvor du finder en unik menu med tartarretter og en bøf i toppen. Andre steder har den 8-retters menu, der serveres med kun 25 pladser, vendt hovedet for kvaliteten af maden og intimiteten af oplevelsen. For billigere Michelin-mad havde Tim Ho Wan holdt fast i sine stjerner og sit ry for Dim Sum for mindre end $10.

Tre-stjernede Michelin-restauranter i Hongkong

Bo InnovationIgnorer den små regning som X Det store kinesiske køkken, berømthedskokken Alvin Leung har toppet listerne over de bedste restauranter i Hong Kong i årevis takket være hans konstante, men omhyggelige sammensmeltning af det kantonesiske køkken med internationale smage.

L'Atélier de JoëlRobuchonDæmpede lys, siddepladser i barstil og blink af rødt på en sort baggrund er signaturstilen for Joel Robuchons moderne franske brasserier. Find portioner i tapasstørrelse af klassiske franske retter præsenteret med en smule gallisk flair.

Lung King HeenLung King Heen, som er den første kinesiske restaurant, der er blevet tildelt en Michelin-stjerne, har været toppen af Hong Kong-restauranten i lang tid. De store stole og friske blomster gør dette mere moderne end din gennemsnitlige kantonesiske restaurant, men menuen spiller det stort set lige ud med en samling af traditionelle retter fra Guangdong.

8 1/2 Otto e MezzoSådan er kvaliteten af vestlige kokke tiltrukket af Hong Kong, at Otto e Mezzo for et par år siden blev den første italiener restaurant uden for Italien for at få tre Michelin-stjerner. Det har ikke set sig tilbage med en menu med moderne italienske retter, der hælder til det milanesiske køkken.

Sushi ShikonJapansk madlavning er enormt populær i Hong Kong, så det er ingen overraskelse at finde en restaurant dedikeret til den stigende sols land med tre stjerner. De to timers faste menuer tilbyder en tur gennem sushiretter og grillet fisk og skaldyr tilberedt af seriøse kokke ved dit bord.

T’ang CourtFor et traditionelt bud på kantonesisk køkken af høj klasse, behøver du ikke lede længere end til T'ang Court. Fra de fejende røde gardiner i spisestuen til den klassiske samling af stegt kød, dette sted er Hong Kong fra top til hale.

Tostjernede Michelin-restauranter i Hongkong

Amber

Caprice

Duddell's

Forum

Kashiwaya

Ming Court

Pierre

Ryu Gin

Shang Palace

Sommerpaladset

Sun Tung Lok

Tenku Ryu Gin

Tin Lung HeenYan Toh Heen

En-stjernede Michelin-restauranter i Hongkong

Ah Yat Havneudsigt

Akrame

Beefbar

Celebrity Cuisine

CIAK – In The Kitchen

Épure

Fu Ho

Golden Valley

Guo Fu Lou

Ho Hung Kee

IM Teppanyaki & Wine

Jardin de Jade

Kam's Roast Goose

Lei Garden (Kwun Tong)

Lei Garden (Mong Kok)

Lei Garden (North Point)

Loaf On

Man Wah

Mandarin Grill + Bar

MIC Kitchen

ON

Pang's Kitchen

Peking Garden

Qi (Wan Chai)

Sai Kung Sing Kee

Seasons

Serge et le Phoque

Spring Moon

Sushi Tokami

Sushi Wadatsumi

Tate

Tim Ho Wan (North Point)

Tim Ho Wan (Sham Shui Po)

Tosca

VEA

Wagyu Kaiseki Den

Wagyu Takumi

Yat Lok

Yat Tung Heen

Yè ShanghaiZhejiang Heen

Anbefalede: