En liste over labyrinter i San Francisco Bay Area
En liste over labyrinter i San Francisco Bay Area

Video: En liste over labyrinter i San Francisco Bay Area

Video: En liste over labyrinter i San Francisco Bay Area
Video: Spina Farms Pumpkin Patch | Morgan Hill, California 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Der er en strukturel og filosofisk skelnen mellem en labyrint og en labyrint. En labyrint er en vej til et centr alt punkt - uden forhindringer, uden hensigt om at desorientere. En labyrint, på den anden side, pålægger med vilje blindgyder og drejninger for at forvirre deltageren.

De forskellige labyrintmønstre er arketypiske, designet til at rense sindet. De er reflekterende og meditative. Når du kommer ind i labyrinten, begynder du at slippe ment alt rod, mens du går mod midten. Forbliv derefter i centrum og overvej dine tanker, så længe du vil. Følg derefter den udadgående vej, og brug den tid til at genoprette forbindelsen og til sidst slutte sig til dit miljø igen. Her er vores yndlingslabyrinter i hele San Francisco Bay Area, fra byens Pacific Heights-kvarter til Contra Costa i East Bay.

Grace Cathedral Labyrinth

Grace Cathedral Labyrinth, San Francisco
Grace Cathedral Labyrinth, San Francisco

1100 California St.

Nob Hill, San Francisco

Forvent ikke at gå i Grace Cathedral Labyrinth (placeret ved indgangen til dette spektakulære Nob Hill-bygningsværk) på egen hånd, selvom der er øjeblikke, hvor du kan deltage i stille øjeblikke af refleksion. Denne labyrint er en kopi af Chartres-labyrinten af Frankrigs Chartres-katedraluden for Paris.

Lands End Labyrinth

Sti mod vandet ved Lands End
Sti mod vandet ved Lands End

Lands End Trail

Ydre Richmond, SF

Hvis du går langs kyststien ved Lands End mellem San Franciscos Cliff House og Presidio, så tag en tur til Mile Rock Beach for at nå Lands End-labyrinten. Eduardo Aguilera er ansvarlig for denne labyrint såvel som en i det nærliggende Marin Headlands (siden fjernet).

Scott Street Labyrinth

Duboce Triangle - San Francisco52-98 Scott Street

I umiddelbar nærhed af California Pacific Medical Center's Davies Campus, tæt på både Haight- og Castro-kvartererne, er Scott Street Labyrinth blevet sandblæst ind i den omkringliggende fortov og cirklet med en ring af mosaikfliser. Der er endda en bordpladelabyrint i punktskrift. Opført i 2007 var labyrinten en del af Duboce Parks revitalisering.

California Pacific Medical Center Labyrinth

San Francisco - Pacific Heights

Buchanan & ClaySe San Francisco Neighborhood Map

En malet labyrint uden for venteområdet på dette Pacific Heights-hospital lader både patienter og læger rense deres sind i de kontemplative cirkler. Labyrinthaven blev installeret i 1997 af Institute for He alth and Healing.

Sibley Volcanic Regional Preserve

Oakland - Alameda County/East BaySe Sibley-webstedet for rutevejledning til parken

Langs Skyline Boulevard-ryggen i East Bays Berkeley Hills finder du indgangen tildette elskede naturreservat - et med fastboende kongeørne og udsigt til en labyrint. Hovedsløjfen omkring Sibley fører dig ikke direkte til labyrinten, men du vil nå en anden udsigt over en stejl kløft og være i stand til at se dens dramatiske design nedenfor. Billedhugger Helena Mazzariello skabte denne særlige vej.

Mange sådanne strukturer i offentlige åbne områder og parker er ikke officielt godkendt af parkafdelingerne. Hvis du besøger, skal du sørge for at respektere alle parker og vildmarksregler.

Willard Middle School Labyrinth

Berkeley - Alameda County/East BayTelegraph Avenue - Between Derby and Stuart

En gul labyrint malet direkte på fortovet, denne entydige Berkeley-gangbro er ikke åben for offentligheden i skoletiden, men den er tilgængelig på andre tidspunkter. Det er ved siden af skolens arbejdende have, som faktisk producerer mad til landmændsmarkeder, hjemløse krisecentre og restauranter i nabolaget.

Contra Costa Labyrinth Project

Walnut Creek - Contra Costa County/East Bay260 Walnut Avenue (nær Ignacio Valley Road)

En permanent udendørs labyrint, der er åben for offentligheden 24 timer i døgnet og er blevet skabt i samme stil som labyrinten i den franske Chartres-katedral. Dens 11-kredsløbsmønster er bygget i sten.

San Francisco Theological Seminary (i San Anselmo)

San Anselmo - Marin CountySe adresse for hver af labyrinterne nedenfor

Marin Countys San Anselmo campus tilbyder to forskellige stilarter af labyrinter:

  • Geneve-terrasseLabyrint: En syv-kredsløbsmodificeret Chartres-stil - På toppen af Seminary Hill, uden for Geneve Hall
  • Spirit Walk Labyrinth: Klassisk stil (græsk/kreta) - 17 Austin Avenue (mellem Lloyd Center og Baird Hall)

En ekstra indendørs labyrint er placeret i Duncan Hall ved First Presbyterian Church (nord for campus ved 72 Kensington Road). Fordi denne labyrint er indendørs, kan du kun gå i den i de angivne åbningstider.

Community Congregational Church

Tiburon - Marin County145 Rock Hill Drive

Denne stenlabyrint, baseret på Amien-stilen, ligger i havemiljøer og er åben for offentligheden i dagtimerne. En indendørs labyrint (Chartres-mønster) er inde i kirken. Kirken afholder kvartalsvise labyrintceremonier hele året.

All Saints Episcopal Church

Palo Alto - Santa Clara County555 Waverly Street (ved Hamilton)

Denne malede udendørs labyrint er åben for offentligheden i dagtimerne, dog undgå torsdag og fredag frokosttid, da gårdhaveområdet bruges til en måltidsbegivenhed. Du kan også kontakte kirken for at arrangere en gruppe labyrintvandring.

Stanford Memorial Church

Palo Alto - Stanford Campus - Main Quad450 Serra Mall, Stanford

Offentligheden kan gå denne bærbare labyrint--som faktisk er en stor måtte med et labyrintmønster--i Palo Altos Stanford Memorial Church hver fredag på bestemte tidspunkter.

Der er også en udendørs labyrint tilgængelig til enhver tid.

Anbefalede: