Vi besøger Castel Sant Angelo i Rom, Italien

Indholdsfortegnelse:

Vi besøger Castel Sant Angelo i Rom, Italien
Vi besøger Castel Sant Angelo i Rom, Italien

Video: Vi besøger Castel Sant Angelo i Rom, Italien

Video: Vi besøger Castel Sant Angelo i Rom, Italien
Video: Castel Sant'Angelo or The Mausoleum of Hadrian. BY DRONE. Great Arial View. - Rome Italy - ECTV 2024, Kan
Anonim
Castel Sant Angelo, Rom, Italien
Castel Sant Angelo, Rom, Italien

Bygget som et cylindrisk mausoleum af Roms kejser Hadrian ved Tiber-floden lige øst for det, der nu er Vatikanet, blev Castel Sant Angelo omdannet til en militær fæstning, før paven befæstede det i det 14. århundrede. Bygningen er opkaldt efter statuen af ærkeenglen Michele (Michael) fundet på toppen. Castel Sant'Angelo er nu et museum, Museo Nazionale de Castel Sant'Angelo.

Tjenester tilgængelige

Du vil være i stand til at tage på guidede besøg eller besøg via lydguider. Der er adgang for bevægelseshæmmede og en boghandel.

På øverste etage er der en cafe med fantastisk udsigt over Rom. Hvis du kommer tidligt til frokost, kan det være muligt at snuppe et bord med en fantastisk udsigt over St. Peters. Priserne er ikke uhyrlige, og kaffen er god.

Find aktuelle priser og information på italiensk: Museo Castel Sant' Angelo.

Kom derhen

Buslinje 80, 87, 280 og 492 bringer dig tæt på slottet. Du finder en taxaholdeplads ved Piazza P. Paoli. Fra centrum nær Piazza Farnese er det en meget flot gåtur ned ad Via Giulia og så, efter et højresving ved Tiberen, en tur over Sant Angelo-broen, som er beklædt med statuer, som du ser på billedet på øverst til højre.

Et besøg i CastelSant Angelo kan nemt kombineres med en tur til Vatikanet.

Castel Sant Angelo Renovations

For nylig er det blevet opdaget, at Castel Sant'Angelo var i en dårlig stand. Italien vil pumpe 1 million euro til at reparere slottet efter at have udført øjeblikkelige reparationer, der koster 100.000 euro. Denne aktivitet kan påvirke dit besøg.

Mere om Castel Sant Angelo

Borgen har fem etager. Den første har en snoet rampe af romersk konstruktion, den anden har fængselscellerne, den tredje er militæretagen med store gårde, den fjerde er pavernes etage og indeholder den mest storslåede kunst, og den femte er en enorm terrasse med en fin udsigt over byen.

I 1277 blev Castel Sant'Angelo forbundet med Vatikanet af en ret berygtet korridor kaldet Passetto di Borgo, hvilket gjorde det muligt for slottet at blive et tilflugtssted for paver, da Rom var under belejring. Castel Sant'Angelo var et ligestillingsslot, det var også vært for paver i sine fængsler. Du kan tydeligt se Passetto løbe på nordsiden af den passende navngivne Via dei Corridori, "korridorernes vej", på et Google Map. Passetto kan kun besøges lejlighedsvis, som forklaret på Atlas Obscura-siden

Puccinis opera Tosca udspillede sig i Rom og byder på ringning af klokkerne på Castel Sant'Angelo. Puccini tog en tur til Rom "eller det ene formål med at bestemme klokkernes tonehøjde, klangfarve og mønster. Han klatrede endda til toppen af tårnet ved Castel Sant'Angelo for tydeligt at opleve Matin-klokkerne, der blev ringet om morgenen afalle områdets kirker og hørt i Tredje Akt af Tosca." Tredje Akt af Tosca foregår i Sant Angelo.

Anbefalede: