Tag en karruseltur i New York City
Tag en karruseltur i New York City

Video: Tag en karruseltur i New York City

Video: Tag en karruseltur i New York City
Video: Karruseltur - Tivoli Friheden august 2013 2024, September
Anonim
SeaGlass karrusel batteriet
SeaGlass karrusel batteriet

New York City er hjemsted for mange forskellige karruseller, som er en fantastisk aktivitet for rejsende med små børn såvel som for karruselelskere i alle aldre. Vores opsummering af karruseller hjælper dig med at finde den perfekte til din rejseplan til New York City.

Karrusel i Central Park

Central Park Carousel i New York City, New York
Central Park Carousel i New York City, New York

Besøgende i Central Park har nydt karruselture siden 1873, da en karrusel først kom hjem midt i parken på 64th Street. Den første karrusel i Central Park blev drevet af en hest eller et muldyr placeret under platformen.

Dagens Central Park Carousel er den fjerde, der indtager stedet, men den har sin egen historie - den blev lavet i 1908 af Stein & Goldstein og blev restaureret af Central Park Conservancy efter at være blevet opdaget i en forladt vogn station i Coney Island. Det er en af USA's største karruseller og anses for at være et glimrende eksempel på amerikansk folkekunst. Næsten en kvart million ryttere oplever Central Park Carousel, som har 57 heste, som alle er blevet eller er ved at blive restaureret.

SeaGlass Carousel at the Battery

SeaGlass karrusel
SeaGlass karrusel

New York Citys nyeste karrusel, SeaGlassCarousel at The Battery er ulig nogen anden karrusel, du har set før. Hver rytter sidder inde i en iriserende fisk, som spinder sig selv, samt med en gruppe andre fisk og så roterer hele karrusellen også. Det er en smuk og unik oplevelse.

Le Carousel i Bryant Park

Le Carousel i Bryant Park
Le Carousel i Bryant Park

Le Carousel i Bryant Park blev designet specifikt til Bryant Park af det Brooklyn-baserede Fabricon Carousel Company. Den har 14 dyr, som alle er kopier af klassiske karruselvæsner. Karruselryttere vil nyde at lytte til fransk kabaretmusik, mens de ser Bryant Park snurre forbi fra Le Carousel.

Karrusel i Prospect Park

Prospect Park Carousel
Prospect Park Carousel

Prospect Park Alliance restaurerede Central Park Carousel i 1990, og generobrede Charles Carmels 57 smukt udskårne heste fra 1912 plus en løve, en giraf, en hjort og to stridsvogne. Beliggende i Children's Corner of Prospect Park, er det et godt stop at kombinere med et besøg i Prospect Park Zoo, Audubon Center eller Lefferts Historic House.

Jane's Carousel i Brooklyn Bridge Park

janes karrusel nyc
janes karrusel nyc

Den første karrusel, der blev placeret på Register of Historic Places, Jane's Carousel blev lavet af Philadelphia Toboggan Company i 1922 og kaldte først Youngstown, Ohio, hjem. Nu i Brooklyn Bridge Park var Carousel og Nouvel bestilte Pavilion en gave til befolkningen i New York City fra Walentas-familien. Jane's Carousel er blevet opkaldt efter Jane Walentas,som begyndte at restaurere karrusellen i 1984 i sit DUMBO-studie efter at have købt den på auktion.

Bug Carousel i Bronx Zoo

Bug Carousel i el Bronx Zoo
Bug Carousel i el Bronx Zoo

Uanset om du vil ride på en græshoppe eller en mantis, vil Bronx Zoos bug-karrusel helt sikkert underholde. Der er endda glasskydedøre til at omslutte karrusellen, hvilket gør den til en fornøjelse året rundt.

Flushing Meadows Corona Park Carousel

Karrusel på New Yorks verdensudstilling
Karrusel på New Yorks verdensudstilling

Flushing Meadows Corona Park-karrusellen, der ligger i Queens' flagskibspark, debuterede på verdensudstillingen i 1964 og blev faktisk skabt ved at kombinere to Coney Island-karruseller, Feltman Carousel (ca. 1903) og Stubbman Carousel (ca. 1908)). En af blot seks karruseller, der repræsenterer Marcus Charles Illions' prangende, farverige stil, det er en af de mest elskede påmindelser om verdensudstillingen i Flushing Meadows Corona Park.

Anbefalede: