De største indkøbscentre i Amerika

Indholdsfortegnelse:

De største indkøbscentre i Amerika
De største indkøbscentre i Amerika

Video: De største indkøbscentre i Amerika

Video: De største indkøbscentre i Amerika
Video: Why U.S. Malls Are Disappearing 2024, Kan
Anonim

På godt og ondt er shopping et populært amerikansk tidsfordriv. Aktiviteten kunne endda betragtes som en sport for dem, der jagter en god handel, en hobby eller endda "detailterapi" - en sjov måde at reducere stress på. Hvis du er på et stramt rejsebudget, kan "window shopping" være en oplevelse helt for sig. Uanset om shopping er din spænding, eller du bare vil opleve noget amerikansk kultur, er det et must at besøge et af USAs største indkøbscentre.

The Mall of America

Inde i et indkøbscenter
Inde i et indkøbscenter

Den har sit navn af en grund. Mall of America er det største indkøbscenter i USA med mere end 500 butikker og 10 attraktioner, herunder en indendørs forlystelsespark. Beliggende i Bloomington, Minnesota, besøges indkøbscentret årligt af mere end 40 millioner mennesker, hvilket er cirka otte gange statens befolkning. Shoppere kan vælge mellem Macy's, Nordstrom, Forever 21, Crayola Experience, Marshalls, Nickelodeon Universe og The Lego Store. De kan også besøge Sea Life Minnesota Aquarium.

King of Prussia Mall

King of Prussia Mall ligger omkring 25 miles nordvest for Philadelphia og kommer cirka 70 butikker til kort fra The Mall of America, men det er faktisk større målt i kvadratfod. Dette indkøbscenter tilbyder en butik for alle, frabudgetbutikker til de mest luksuriøse butikker i området. International spisning er også tilgængelig, med tre forskellige madbaner at vælge imellem.

Aventura Mall

Aventura Mall
Aventura Mall

Aventura Mall, det største indkøbscenter i Florida, er hjemsted for mere end 300 butikker og fem stormagasiner. Indkøbscentret tiltrækker cirka 28 millioner mennesker hvert år, hvilket gør det til en smeltedigel af Floridas mange kulturer. Aventura Mall lover fin shopping med butikker som Chanel, Chloé, Fendi og Tiffany & Co.

South Coast Plaza

South Coast Plaza er Californiens største og mest luksuriøse indkøbscenter. Beliggende i Orange County, med mere end 250 butikker, 30 restauranter og et kunstcenter, tilbyder South Coast en følelse af stil, som selv Hollywood-stjerner finder tillokkende. South Coast har tilbud til alle budgetter, fra overkommelige priser hos H&M til luksusprisskilte hos Balenciaga.

The Galleria

De siger, at alt er større i Texas, og dette indkøbscenter er ingen undtagelse. Galleria, der ligger i Houston, besøges af mere end 30 millioner mennesker hvert år. Med mere end 400 butikker og restauranter, to højhuse hoteller og tre kontorbygninger er det ikke underligt, at både lokale og turister mødes i dette indkøbscenter. Mulighederne er mange med butikker som blandt andet Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Tiffany & Co., Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, H&M og Abercrombie & Fitch.

Del Amo Fashion Center

Del Amo Fashion Center
Del Amo Fashion Center

Med mere end 200 butikker, Del Amo FashionCenter er to indkøbscentre i ét. Bogstaveligt t alt. To shoppingcentre i det sydlige Californien gik sammen om at skabe Fashion Center, et af USAs største indkøbscentre. Det er en detailfavorit på grund af butikker som Hugo Boss, Kate Spade New York, Nordstrom, Macy's og mange andre.

Destiny USA

Destiny USA i Syracuse, New York, føles som en anden verden, når du første gang går gennem dens døre. Mange attraktioner gemmer sig i hjørnerne og samler voksne og børn på steder som Dave &Buster's, komedieklubber og den antikke karrusel. I dette shoppingparadis i det centrale New York kan shoppere tjekke luksusbutikker, men også finde gode tilbud i outlets og 99-cent-butikker.

Millcreek Mall

Beliggende i Erie, Pennsylvania, har Millcreek Mall næsten 200 butikker, fem stormagasiner og et væld af restauranter og stop for hurtig mad. Millcreek Mall skinner ikke kun på grund af dens en-etages food court-layout, men også på grund af dens mangfoldighed af underholdning. Det er også bekvemt lige langt fra Pittsburgh, Cleveland og Buffalo.

Plaza Las Américas

Hvis du vil undslippe vinterkulden eller bare vil have et nyt landskab fra det amerikanske fastland, så hop på et fly til Puerto Rico, hvor du finder Plaza Las Américas, det største indkøbscenter i Caribien. Udforsk de tre etager med mere end 300 butikker, inklusive et Build-a-Bear-værksted, Alex and Ani, MAC Cosmetics-butik og mere.

Anbefalede: