Besøger Stratford Festival i Canada

Indholdsfortegnelse:

Besøger Stratford Festival i Canada
Besøger Stratford Festival i Canada

Video: Besøger Stratford Festival i Canada

Video: Besøger Stratford Festival i Canada
Video: Justin Bieber - Baby ft. Ludacris 2024, Kan
Anonim
Udsigt over Avon-floden i Stratford, Ontario
Udsigt over Avon-floden i Stratford, Ontario

The Stratford Festival er en repertoire teaterfestival, permanent placeret i Stratford, Ontario, Canada. Den producerer de bedste teaterværker i det klassiske og nutidige repertoire, med særlig vægt på William Shakespeares værker.

Mange berømte skuespillere har optrådt i Stratford Festival-produktioner, såsom Alec Guinness (han t alte de første ord tilbage i 1953), William Shatner, Peter Ustinov, Christopher Walken og William Petersen af CSI-berømmelse.

Hvornår og hvor er Stratford-festivalen?

Stratford-festivalen afvikles hvert år fra april til november i byen Stratford i Ontario, Canada. Stratford ligger omkring 2 timers kørsel fra Toronto, 3 timer fra Buffalo og 3½ time fra Detroit.

Forestillinger er på fire separate teatre: Festival Theatre, Avon, Tom Patterson og Studio Theatre.

Lad bilen blive derhjemme og tag Stratford Direct Bus, som forlader Toronto hver dag kl. 10.00 og returnerer kl. 17.00 for under 20 USD hver vej.

Hvad er specielt ved Stratford-festivalen?

Stratford-festivalen er en af de største Shakespeare-teaterfestivaler i verden og tiltrækker store stjerner, både som optrædende og publikum.

Mange stjerner, der deltager i Toronto International FilmFestival har været kendt for at snige sig væk fra storbyen for at indtage Stratford Festival. Kvaliteten af produktionerne og festivalens omdømme er i verdensklasse.

Billetter til Stratford Festival

Billetter til Stratford Festival varierer fra CAD$25 til mere end $100 hver. Priserne afhænger af tid, produktion og billetkøbers alder. Stratford Festival-medlemmer får rabat og har fortrinsret, avanceret billetstatus.

De, der køber billetter online, skal oprette en konto.

Måder at spare

  • Rabatter er tilgængelige ved køb online
  • To timer før visse forestillinger kan rabat på hastebilletter blive tilgængelige personligt og via telefon.
  • Rabatter er tilgængelige for studerende, seniorer, familier og andre aldersgrupper.

Stratford, byen

Med succesen med Stratford Festival har Stratford, Ontario, en malerisk, kulturel stemning med snesevis af søde bistroer, gallerier, butikker og haver. Byen ligger smukt ved siden af Avon-floden. Sørg for at give tid til at vandre i byen.

Hvor skal man bo og spise

Stratford er en lille by, hvor B&B'er og uafhængige kroer er normen, ikke kædehoteller.

Stratford har et stort udbud af restauranter, pubber og bistroer for at tilfredsstille teatergængere. Mange af disse spisesteder fokuserer på lokale eller økologiske råvarer. Gå ikke glip af Balzac's til kaffe. Kirken er en favorit til fine middage og mere afslappet spisning på det tilstødende klokketårn i unikke omgivelser. Down the Street Bar og Restaurant er et godt valg for en velsmagendebid og et glas vin i et hipt miljø.

Anbefalede: