Boston Public Garden: Den komplette guide

Indholdsfortegnelse:

Boston Public Garden: Den komplette guide
Boston Public Garden: Den komplette guide

Video: Boston Public Garden: Den komplette guide

Video: Boston Public Garden: Den komplette guide
Video: Boston Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Kan
Anonim
Andebåd i Boston offentlige have
Andebåd i Boston offentlige have

Placeret ved siden af Boston Common lige midt i byen finder du Boston Public Garden - Amerikas første offentlige botaniske have. Centr alt beliggende i forhold til flere kvarterer, det er de perfekte steder at slentre igennem, når vejret er godt og nyde naturen.

History of the Boston Public Garden

The Public Gardens smukke træer, blomster og statuer har været et ikonisk vartegn i byen, siden den blev etableret som "Indehavere af den botaniske have i Boston" tilbage i 1837, som senere blev til "Public Garden" en år senere i 1838. I årene efter kæmpede indbyggerne konstant mod alle planer, byen havde om at sælge jorden, og til sidst, i 1859, blev jorden markeret som permanent offentlig jord, som byen Boston kunne nyde.

Igennem 1950'erne og 1960'erne oplevede Public Garden et fald, hvilket var en almindelig tendens blandt byparker i USA efter Anden Verdenskrig. I 1970 blev borgergruppen Friends of the Public Garden dannet. I sidste ende hjalp denne gruppe med at genoprette og vedligeholde Public Garden og Boston Common og fortsætter med at gøre det den dag i dag.

Andestatuer i Bostons offentlige have
Andestatuer i Bostons offentlige have

Hvad skal man se og gøre

Den mest populæreaktivitet i Boston Public Garden er at tage en tur på Swan Boats, som har været et vartegn i Boston siden 1877 og kan nydes af besøgende syv dage om ugen fra begyndelsen af april til slutningen af september. Disse unikke foddrevne padlebåde er de eneste af deres slags i hele verden, skabt af skibsbygger Robert Paget. Desværre nåede han kun at nyde sine svanebåde i et år, før han døde, men hans kone fortsatte med at drive forretningen, og den forbliver i familien med nutidens fjerde generation af Pagets.

Mens du er ombord på Swan Boats, vil du se statuen "Make Way for Ducklings", et nik til den klassiske børnebog af forfatteren Robert McCloskey. Hvis du tilfældigvis er i byen, mens et Boston-sportshold er i slutspillet, vil du sandsynligvis se dem iført deres egne miniaturetrøjer. Mange familier stopper for at få deres egne børn til at tage et billede med ællingerne. Hvis du tilfældigvis er i byen til Mors dag, er det, når den offentlige have er vært for "Ællingens dag", en 30-årig tradition med en parade og fejring til ære for bogen "Gør plads for ællinger" og Boston-arven.

Fra slutningen af maj til midten af september kan du deltage i den 60-minutters Untold Stories of the Public Garden guidet vandretur, hvor du får baggrunden for alt, hvad du gerne vil vide om parkens historie, skulptur og gartneri. Denne aktivitet kan udføres på et indfald, da det er gratis og ikke kræver, at du reserverer din plads på forhånd - bare tag til Make Way for Ducklings-statuen tirsdage, onsdage og torsdage kl. og onsdage kl. 10.00,så længe det ikke regner.

Boston eksteriør og vartegn
Boston eksteriør og vartegn

Andre aktiviteter i nærheden

Med Boston Public Garden centr alt placeret i byen, er der masser at se og lave i nærheden. Det støder op til Boston Common og er omgivet af et par forskellige kvarterer, herunder Beacon Hill og Back Bay.

I vintermånederne kan du tage over til Boston Common for at skøjte ved den prisvindende Frog Pond. Fra slutningen af juni til Labor Day er Frog Pond Spray Pool åben og det perfekte sted for børnene at køle af og have det sjovt. Der er også en karrusel, Frog Pond Café og gratis yoga en gang om ugen.

Kun en kort gåtur væk fra Public Garden ligger Newbury og Boylston Streets, hvor du finder al den shopping, du nogensinde kunne drømme om. Boylston Street er, hvor den ikoniske Boston Marathon-mållinje kan findes, sammen med Prudential Center med endnu flere butikker.

Fra forår til efterår kan du se alle mulige forskellige begivenheder ved DCR Hatch Shell langs Esplanaden ved Charles River. Den mest populære begivenhed er Boston Pops Independence Day Concert og fyrværkeri, men der er andre gratis koncerter og billetkoncerter i løbet af året sammen med aktiviteter som landevejsløb.

Og uanset om det er en smuk sommerdag eller en snedækket vintereftermiddag, vil du ikke blive skuffet over det ægte Boston-landskab, mens du slentrer gennem Bostons Beacon Hill-kvarter. Stop ved en af byens mest fotogene gader, Acorn Street, og indfang et malerisk øjeblik blandt de brune sten ogbrostensbelagt vej.

Anbefalede: