En guide til Californiens Channel Islands National Park

Indholdsfortegnelse:

En guide til Californiens Channel Islands National Park
En guide til Californiens Channel Islands National Park

Video: En guide til Californiens Channel Islands National Park

Video: En guide til Californiens Channel Islands National Park
Video: Channel Islands: One of California's most isolated national parks | Bartell's Backroads 2024, Kan
Anonim
Cliffs of Channel Islands National Park
Cliffs of Channel Islands National Park

Californiens Channel Islands National Park består af fem separate øer - Anacapa, Santa Cruz, Santa Rosa, San Miguel og Santa Barbara - alle fantastiske i deres egne rettigheder. Udforsk disse rige lande af dyreliv, blomster, planter og en fantastisk udsigt.

Nationalparkens betegnelse beskytter ikke kun hver ø, men også seks sømil rundt om øerne og beskytter gigantiske tangskove, fisk, planter og andre arter af havet. Dette betyder uendelige muligheder for fuglekigning, hvalsafari, camping, vandreture, fiskeri, dykning og snorkling.

Hver ø er et nyt land at opdage. En permanent ranger bor på hver ø og kan tjene som din bedste informationskilde. Så slå dem alle sammen, men sørg for at spare tid til noget undervandsudforskning.

Historie

To af øerne i denne unikke nationalpark - Anacapa og Santa Barbara - blev først udpeget som nationale monumenter. De tjente til at beskytte dyrelivet – rugende fugle, søløver, sæler og andre truede havdyr.

I 1978 samarbejdede The Nature Conservancy og Santa Cruz Island Company om at beskytte og forske i det meste af Santa Cruz. Samme år blev havet seks miles omkring hver ø udpeget som en national marinesoldatSanctuary.

Alle fem øer og havet omkring dem blev etableret som en nationalpark i 1980 med en fortsat indsats for økologisk forskning. I dag administrerer parken faktisk et langsigtet økologisk forskningsprogram, som nogle betragter som det bedste i parksystemet.

When to visit

Parken er åben året rundt. Sejlplanerne er på deres højeste i foråret og sommeren. De, der leder efter de bedste tidspunkter for hvalsafari, bør planlægge når som helst fra slutningen af december til marts. Juli og august er også gode tider til hvalsafari.

Kom derhen

US 101 tager dig til Ventura. Hvis du er på vej nordpå, tag afkørslen ved Victoria Avenue og følg parkskiltene. Hvis du er på vej mod syd, så tag Seaward Avenue. Besøgscentret er placeret på Spinnaker Drive. Det er et godt sted at starte og finde ud af oplysninger om bådtidsplaner.

Bekvemme lufthavne er placeret i Camarillo, Oxnard, Santa Barbara og Los Angeles.

Gebyr/tilladelser

Der er ingen adgangsgebyr til parken. Der er et gebyr pr. nat for camping på øerne. Husk at de fleste bådture til øerne opkræver billetpriser.

En båd, der forlader en strand på Kanaløerne
En båd, der forlader en strand på Kanaløerne

Større seværdigheder

Rejser til øer kræver avanceret planlægning. Tag alle fornødenheder med, især mad og vand, samt ekstra tøj.

Anacapa Island: Som den nærmeste ø, der ligger 14 miles fra Ventura, tilbyder den meget for besøgende med tidsbegrænsninger. Du kan dykke i Middle Anacapa eller tjekke California havløver hviler på Arch Rock. Naturvandringer og guidede ranger-ture er også en fantastisk måde at udforske øens vegetation på.

Santa Cruz: Beliggende 34 miles fra Ventura, dette er den største af de fem øer. Besøgende er tilladt på den østlige ende af øen, da The Nature Conservancy har sat strenge besøgsbegrænsninger. Hold øje med særskilte arter som ø-ræven og ø-krat-jay.

Santa Rosa: Det antages, at folk kan have boet på denne ø så længe som 13.000 år siden. Beliggende 75 miles fra Ventura, er denne ø hjemsted for mere end 195 fuglearter og 500 plantearter.

Santa Barbara: Hvis dyrelivsobservation er på din huskeliste, skal du rejse de 52 miles fra Ventura. Om foråret fremviser øens stejle klipper verdens største yngleplads for Xantus' murrelets. Om foråret og sommeren kan du også se søløver og havpelikaner.

San Miguel: Femoghalvtreds miles fra Ventura er denne ø hjemsted for fem forskellige sælarter. Tjek Point Bennett, hvor 30.000 på én gang kan trække ud på én gang.

Accommodations

Alle fem campingpladser har campingpladser og har en 14-dages grænse. Tilladelser er reservationer er påkrævet. Husk, at dette kun er teltpladser.

Hoteller i nærheden ligger i Ventura. Bella Maggiore Inn tilbyder 28 overkommelige værelser. Kroen på stranden er også et godt ophold. For dem, der leder efter et unikt ophold, prøv La Mer European Bed & Breakfast.

Interesseområder uden for parken

LosPadres National Forest: Denne skov bevarer et stort område af den centrale Californiens kyst og bjergkæder, der strækker sig over fem amter. Hvis du planlægger at besøge de 1,7 millioner acres, så tag den naturskønne rute på Jacinto Reyes Scenic Byway (Calif. 35). Aktiviteter omfatter camping, rygsæksejlads og vandreture.

Santa Monica Mountains National Recreation Area: Regeringen og den private indsats bevarer dette område og alt, hvis det er kulturelle og naturlige ressourcer. Fra klippefyldte kløfter til sandstrande, der er så meget at nyde. Aktiviteterne omfatter vandreture, mountainbiking, ridning og camping.

Bådinformation

For ture til Anacapa, Santa Rosa, San Miguel og Santa Barbara tilbydes bådture af Island Packers og Truth Aquatics. Du kan ringe til begge på følgende numre:

Island Packers: 805-642-1393

Truth Aquatics: 805-963-3564

Begge virksomheder tilbyder også både til Santa Cruz, men der kræves landingstilladelser. Kontakt Nature Conservancy på 805-642-0345 for mere information.

Kontaktoplysninger

1901 Spinnaker Dr., Ventura, CA 93001805-658-5730

Anbefalede: