Restauranter med naturskøn udsigt i Seattle

Indholdsfortegnelse:

Restauranter med naturskøn udsigt i Seattle
Restauranter med naturskøn udsigt i Seattle

Video: Restauranter med naturskøn udsigt i Seattle

Video: Restauranter med naturskøn udsigt i Seattle
Video: Siena, Italy Walking Tour - 4K 60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Kan
Anonim

I en by med lige så mange naturskønne udsigter, som Seattle har, er restauranter med udsigt populære til romantiske lejligheder som Valentinsdag, jubilæer eller andre særlige lejligheder – og udsigten er fantastisk, uanset om den er naturlig eller by. Når alt kommer til alt er det svært at toppe en glitrende udsigt over byen eller en vidstrakt udsigt over Puget Sound.

Medmindre du er på vej til Ivar's ved havnefronten eller et afslappet sted i Pike Place, kan du regne med at reservere for din udsigts-spiseoplevelse. Hvis du skal til en ferie som Valentinsdag, skal du reservere i god tid for at sikre, at du kan få en plads med udsigt, da ikke alle restauranter med udsigt er tæt på vinduer. Hvis du skal efter udsigten, så bed om en reservation nær et vindue.

S alty's på Alki

Udsigt fra S alty's
Udsigt fra S alty's

S alty's ligger på kanten af Elliott Bay i det vestlige Seattle og har en af de bedste (hvis ikke den bedste) udsigter i Seattle. På en dejlig aften er dette stedet at være, når solen går ned. Du vil ikke se solnedgangen, men du vil se dens farver reflektere over bybilledet på tværs af bugten. Se lysene tænde i centrum af Seattle og blinke i vandet. Der er relativt få steder at nyde skyline, mens du spiser, og dette er det bedste. Menuen byder på lokal fisk og skaldyr, og restauranten er også kendt for sin søndagsbrunchbuffet.

Typeaf visning: Vand, Seattle skyline

Placering: 1936 Harbour Avenue SW, Seattle

SkyCity at the Space Needle

Seattle Center
Seattle Center

En anden udsigt i Seattle, der er svær at toppe, er den fra Sky City - den roterende restaurant på toppen af Space Needle. Sikker på, det har et lidt turistet snert, men hvor skal du ellers få en komplet 360-graders udsigt over byen, søerne og Puget Sound? Intet andet sted. Du betaler for udsigten, ingen tvivl om det, men især hvis du aldrig har spist på toppen af Space Needle, turist eller ej, er det en værdig oplevelse. Foretag reservationer på en pænere tid af året for virkelig at nyde den vidstrakte udsigt.

Visningstype: By og vand

Location: Space Needle i Seattle Center

Canlis

Eksteriør Canlis
Eksteriør Canlis

Canlis handler ikke kun om udsigt, da ikke alle borde er placeret ved et vindue. Canlis er dog et fint spisested med en romantisk atmosfære, og vinduerne fra gulv til loft åbner op for udsigten over Lake Union, Gas Works Park og downtown Seattle. Restauranten anmoder om, at kjolen skal være klassisk, men kræver det for dem, der sidder ved eftertragtede vinduespladser. Fremragende service og fantastisk køkken i nordvestlig stil er med til at sikre, at hver middag på Canlis er speciel.

Visningstype: Lake Union og centrum

Placering: 2576 Aurora Avenue North, Seattle

Palisade

Palisades udsigt, der er gemt i den ekspansive Elliott Bay Marina, fejrer nogle af Seattles mest unikke funktioner, nemligsin maritime kultur. Overse lystbådehavnen og sejlbådsmasterne samt vandet og byen som kulisse. For at gå hånd i hånd med den maritime udsigt er en menu med stor vægt på lokal fisk og skaldyr, fra rå østers til cederplankeristet laks.

Visningstype: Vand

Placering: Elliott Bay Marina, 2601 W Marina Place, Seattle

Maximilien

Seattle Great Wheel
Seattle Great Wheel

Maximilien ligger i Pike Place Market og tilbyder en dejlig udsigt over Elliott Bay. Du vil være i stand til at se, mens Seattle Great Wheel langsomt drejer, færger og sejler, og skibe kommer ind og ud af havnen. I bedre vejr kan du sidde på det udendørs dæk for at nyde udsigten så meget mere. OL er synlige i det fjerne på en dejlig dag. Køkkenet er fransk, hvilket tilføjer et ekstra strejf af romantik.

Visningstype: Vand

Placering: 81 Pike Street, Suite A, Seattle

Six Seven Restaurant

Beliggende inde i Seattles hotel ved vandet, The Edgewater, er Six Seven et eksklusivt sted at nyde en fantastisk udsigt over vandet og bjergene. Menuen byder på økologiske og naturlige råvarer, og atmosfæren er moderne og fornemt. På bedre dage er der et udendørs dæk. Frokost og morgenmad serveres på hverdage, og i weekenden kan du også nyde brunch med udsigt!

Visningstype: Vand

Placering: 2411 Alaskan Way, Pier 67, Seattle

Anbefalede: