Guide til Oklahoma State Capitol Tour

Indholdsfortegnelse:

Guide til Oklahoma State Capitol Tour
Guide til Oklahoma State Capitol Tour

Video: Guide til Oklahoma State Capitol Tour

Video: Guide til Oklahoma State Capitol Tour
Video: Oklahoma State Capitol renovation nears completion after almost 8 years 2024, Kan
Anonim
Udsigt fra oven af Capitol of Oklahoma, nær centrum af Oklahoma City
Udsigt fra oven af Capitol of Oklahoma, nær centrum af Oklahoma City

Når du er i Oklahoma City, kan du opleve historien og virkningen af hele komplekset med en Oklahoma State Capitol Tour. Drives af Oklahoma Department of Tourism and Recreation, Oklahoma State Capitol Tours er tilgængelige for besøgende, beboere, skoleudflugter eller andre grupper. Guidede ture kan planlægges på forhånd, eller der er tilgængelige brochurer til at hjælpe dig på en selv-guidet tur.

Hvad skal du se

Trænede frivillige tager besøgende med på en 45-minutters rundtur i komplekset, og giver stykker af fascinerende Oklahoma-historie undervejs, inklusive det faktum, at det er den eneste hovedstad med en fungerende oliebrønd på sin grund. Selve strukturen er af græsk-romersk arkitektur og omfatter 650 værelser. Læg mærke til marmorgulvene og trapperne, håndmalede lofter, portrætter af berømte Oklahomans og andre fantastiske kunstværker, den nyligt tilføjede kuppel og meget mere.

Udenfor er Oklahoma Veterans Memorial, der fejrer dem, der kæmpede i Første Verdenskrig, Anden Verdenskrig, Koreakrigen og Vietnamkrigen.

Spisemuligheder

Selve hovedstadskomplekset har ingen restauranter, men der er snackbarer i kælderen og på fjerde sal. Disse snackbarer serverer ting som slik,sodavand og sandwich. Tag NE 23. vest og find flere fremragende restauranter såsom Cheever's Cafe, Pizzeria Gusto og Tucker's Onion Burgers. Der er også en række fastfood-steder i nærheden, og de mange restauranter i Bricktown eller Midtown er kun en kort køretur.

Hoteller i nærheden

Kommer du ud af byen for at tage på en rundvisning i Oklahoma State Capitol? Her er nogle hotelmuligheder i nærheden:

  • Ambassador Hotel1200 North Walker Avenue

  • Aloft Oklahoma City209 North Walnut Avenue

  • The Skirvin Hilton1 Park Avenue

  • Sheraton Hotel1 North Broadway Avenue
  • Placering og parkering

    Oklahoma State Capitol er placeret på NE 23rd og Lincoln Boulevard. Tag I-235 og tag frakørsel østgående på NE 23rd. Skilte vil guide dig videre til Lincoln Boulevard og til parkeringsområderne.

    Administratorer af komplekset anbefaler den sydlige parkeringsplads til dem, der planlægger hovedstadsture. Parkering er gratis, men området kan blive overfyldt, når den lovgivende forsamling er i møde.

    Turtider

    Adgang til Oklahoma State Capitol er gratis, og selvguidede ture er tilgængelige hver dag. Det er bedst at planlægge guidede ture på forhånd ved at ringe i forvejen. Rundvisninger begynder ved velkomstcentret i rotunden på første sal.

    Anbefalede: