Få den bedste udsigt over Hong Kong fra Victoria Peak

Indholdsfortegnelse:

Få den bedste udsigt over Hong Kong fra Victoria Peak
Få den bedste udsigt over Hong Kong fra Victoria Peak

Video: Få den bedste udsigt over Hong Kong fra Victoria Peak

Video: Få den bedste udsigt over Hong Kong fra Victoria Peak
Video: Прогулка по пику Виктория и сад пика Виктория Progulka po piku Viktoriya i sad pika Viktoriya 2024, Kan
Anonim
Udsigt fra Victoria Peak i Hong Kong
Udsigt fra Victoria Peak i Hong Kong

Peak, som officielt hedder Victoria Peak, er, som det er kendt lok alt, et bjerg direkte over Central. Takket være sin højde var det den foretrukne bolig for mange af byens tidlige koloniale administratorer, som forsøgte at undslippe den trykkende fugtighed og vedvarende myg i byen nedenfor.

I dag kalder rockstjerner, politikere og byens playboys Peak for hjem. Ejendom heroppe er den dyreste fast ejendom i verden, et salg af 12 Mount Kellet i 2006 gik for meget rimelige $5.417 pr. kvadratfod. The Peak er fortsat attraktiv takket være manglen på fugt, en fantastisk udsigt over byen og dens grønne

Hvad der er at se

Primært den bedste udsigt over byen i verden. Hong Kongs fantastiske bybillede ses ikke bedre end på toppen af toppen. Dette kan ses via Peak Walk, som tager dig med på en cirkel af bjergtoppen, hvor du kan nyde udsigten over både byen og Det Sydkinesiske Hav. Bybilledet er stadig en af de største menneskeskabte udsigter på Jorden. The Peak er også relativt underudviklet, og bortset fra to shopping- og underholdningskomplekser er den stadig omgivet af grønne områder.

De to komplekser, Peak Tower og Peak Galleria, har et væld af restauranter og kaffebarer. Peak Tower, som netop har gennemgået en ombygning til flere millioner dollar, indeholder også en udsigtsplatform på toppen og Madam Tussauds Hong Kong i bunden. Peak Tram bringer dig lige ind i maven af Peak Tower.

When to go

Dag og nat er begge spektakulære at se, men hvis du skal vælge, er neonlysene fra Hongkongs gigantiske skyskrabere mest majestætiske om natten. Sørg for, at dagen ikke er for overskyet eller forurenet; ellers får du en spildt tur.

Sådan kommer du dertil

The Victoria Peak Hong Kong Tram - Fra Garden Road, Central. Bus nummer 15. Fra Admir alty MTR Station.

Victoria Peak Hong Kong Tram er den traditionelle og mest maleriske måde at bestige toppen på. Sporvognen, der blev bygget for over 100 år siden, klatrer i en usandsynlig vinkel, men giver nogle fremragende udsigter over byen nedenfor.

Den naturskønne busrute er dog ikke at undervurdere, bussen nummer 15 væver sig lidt langsommere op af Victoria Peak end sporvognen og tager i processen en lige så fantastisk udsigt over Central såvel som Happy Valley Racecourse.

Anbefalede: