Sådan kommer du til NYC's South Street Seaport & Flere oplysninger

Indholdsfortegnelse:

Sådan kommer du til NYC's South Street Seaport & Flere oplysninger
Sådan kommer du til NYC's South Street Seaport & Flere oplysninger

Video: Sådan kommer du til NYC's South Street Seaport & Flere oplysninger

Video: Sådan kommer du til NYC's South Street Seaport & Flere oplysninger
Video: НЬЮ-ЙОРК: Нижний Манхэттен - Статуя Свободы и Уолл-стрит | Путеводитель по Нью-Йорку 2024, Kan
Anonim
New Yorks South Street Seaport
New Yorks South Street Seaport

Besøg South Street Seaport og kom i kontakt med det gamle New York: For flere hundrede år siden fungerede distriktet som det vigtigste handels- og forretningscenter for Manhattan. Nu, midt i et massivt revitaliseringsprojekt, er Seaporten ved at forme sig til igen at være et anker for det voksende lavere Manhattan-samfund. Besøgende i dag kan vandre gennem de maleriske brostensbelagte gader og murstensbygninger fra det 19. århundrede og finde et indkøbscenter på Pier 17 med en fantastisk udsigt over East River.

Kulturelle og historiske seværdigheder ved South Street Seaport

Historieinteresserede og højsøentusiaster bør stoppe ved South Street Seaport Museum på Fulton Street ved Pier 16. Udstillinger viser modeller af tidligere og nuværende skibe, fortæller historier om maritimt liv og kultur og udforsk News rige historie York Havn. Eventyrtyper kan klatre ombord på stationære skibe i "Street of Ships"-udstillingen og opleve sømændenes dagligdag ved århundredeskiftet.

The Seaport er også et populært sted for mange fritidskrydstogter, med adgang til Hornblower Cruises og New York Water Taxi-ombordstigning. Havnen har også et iPic-teater på Fulton Market og et TKTS-billetcenter for dem, der er på vagt over for at stå i kø tilrabat på Broadway-billetter på Times Square.

Shoppings- og spisemuligheder

The Seaport sælger omkring 40 spisesteder i disse dage, herunder adskillige muligheder fra det populære Smorgasburg-marked. Se hele listen over restauranter på South Street Seaports hjemmeside:

Hold øje med omkring to dusin butikker, inklusive Abercrombie and Fitch, Guess og unikke shoppingenklaver som South Street Local Artists, Seaport Studios Design Market og Fulton Stall Market. Se en komplet butiksoversigt for flere muligheder.

Pier 17 Mall Hours

Indkøbscentret er åbent dagligt fra kl. 11.00 til 21.00.

South Street Seaport Location

The South Street Seaport ligger i Lower Manhattans finansdistrikt. Det er omkranset af East River, Pearl Street, Dover Street og John Street.

Sådan kommer du dertil

Tag 2, 3, 4, 5, A, C, J eller Z togene til Fulton Street. Gå mod øst ad Fulton Street til Water Street.

-- Opdateret af Elissa Garay

Anbefalede: