Gillette Castle - Connecticut Oddity vil fortrylle dig
Gillette Castle - Connecticut Oddity vil fortrylle dig

Video: Gillette Castle - Connecticut Oddity vil fortrylle dig

Video: Gillette Castle - Connecticut Oddity vil fortrylle dig
Video: Gillette Castle state park East Haddam Connecticut Chester Hadlyme historic ferry 2024, Kan
Anonim
Gillette Slot
Gillette Slot

Det tidligere slothjem for skuespilleren William Gillette fortryller besøgende på Gillette Castle, som nu er en af Connecticuts mest populære statsparker.

History of Gillette Castle

Gillette blev født i Hartford i 1853 og nedstammede fra byens grundlægger, Thomas Hooker, som er begravet i Hartford's Ancient Burying Ground. Hans familie støttede ikke hans stræben efter at handle som et erhverv, men han fortsatte med at tjene sin egen formue på at skrive, producere og medvirke i skuespil.

Den ret excentriske Gillette, bedst kendt for sin skildring af Sherlock Holmes, opdagede først stedet, hvor han ville bygge sit slot på en sejltur op ad Connecticut-floden i 1912. Gillette Castle, bygget til en pris af omkring $1 million og færdiggjort i 1919, har en række særegenheder, herunder skjulte spejle, en låsebeskyttet bar og indviklede, håndskårne dørlåse på hver af slottets 47 døre: Ikke to er ens.

Da Gillette døde i 1937, insisterede hans testamente på, at det middelalderlige slot, han havde bygget, ikke tilfaldt "en eller anden sprudlende savhoved, der ikke har nogen forestilling om, hvor han er, eller med hvad der er omgivet." Staten Connecticut erhvervede den næsten 200 hektar store ejendom i 1943, og den har været en offentlig park og en af Connecticuts mestpopulære og spændende attraktioner lige siden. I 2002 blev et fireårigt restaureringsprojekt til en værdi af 11,5 millioner USD afsluttet.

Gillette Castle - Bedste ting at gøre i Connecticut
Gillette Castle - Bedste ting at gøre i Connecticut

Hvad skal man lave i Gillette Castle State Park

Selvguidede slotsture tilbydes løbende fra kl. 10.00 til kl. 17.00. dagligt (køb billetter inden kl. 16.30) fra Memorial Day-weekenden indtil mandagen i Labor Day-weekenden. Tillad cirka en time at udforske denne fascinerende struktur.

Mens slottet er hovedattraktionen, er grunden lige så spektakulær, og den giver en naturskøn udsigt over Connecticut-floden og muligheder for vandreture og picnic. Madindrømmelser er tilgængelige i slottets driftssæson.

Hvis du er klar til en gåtur, så se dette vandrekort for muligheder. Den fedeste vej at tage er Railroad Trail, som snor sig gennem ejendommen langs ruten, engang fulgt af Gillettes eget Seventh Sister Short-line tog. Du kan endda gå gennem en 500 fod lang jernbanetunnel, der er boret ind i en bakke.

I sommerweekender skal du sørge for at se en forestilling på udendørsscenen af Gillette Castle State Parks teater-kompagni-in-residence: East Haddam Stage Company. For 2018 præsenterer en rollebesætning på fire personer The Professor, skrevet af Gillette i 1890, klokken 13.00 og 14.30. på lørdage og søndage fra 7. juli til 12. august.

Hvor skal man bo/camping i nærheden af Gillette Castle

De nærmeste overnatningssteder er i East Haddam, Connecticut, hvor du finder det elegante Boardman House, et palæ fra 1860, der blev omdannet kro, der primært byder voksne gæster velkommen(selvom børn fra 13 år og opefter er tilladt), og Gelston House, som kun har en håndfuld enkle værelser. For familievenlig indkvartering, se til Griswold Inn i Essex, Connecticut: en af USA's ældste kroer i drift.

Camping ved Gillette Castle: Du kan ikke sove inde i Gillette Castle, men hvis du padler Connecticut-floden i en kano eller kajak, kan du reservere en campingplads ved floden kl. Gillette Castle State Park fra 1. maj til 30. september. Der er intet kongeligt ved disse primitive campingpladser, som har pittoiletter og pejse som deres eneste faciliteter. Ophold er begrænset til én nat, din ansøgning om en campingtilladelse skal indsendes mindst to uger i forvejen.

Flere ting at gøre i nærheden af Gillette Castle

Mens du er i Connecticut River Valley, så overvej…

  • Ridning på Chester-Hadlyme-færgen - Denne bilfærge krydser Connecticut-floden nær Gillette Castle, ligesom færger har gjort det siden 1769.
  • At se et show på Goodspeed Musicals – Du får en spændende oplevelse i Connecticuts historiske operahus ved floden, hvor Goodspeed Musicals opfører en blanding af nye og populære musicals.
  • Kom ud på floden - En RiverQuest-bådtur, der afgår fra Eagle Landing State Park i Haddam, Connecticut, giver en anderledes udsigt over Gillette Castle, såvel som chancen for at udspionere ørnene, fiskeørnen og træsvalerne og andre fugle og dyreliv, der gør Connecticut-floden til deres hjem.

Besøg Gillette Castle

Adresse og rutevejledning: Gillette Castleer placeret på 67 River Road i East Haddam, Connecticut. Fra rute 9 nord eller syd, tag afkørsel 7 til rute 82. Følg rute 82 øst gennem Goodspeed Landing, og hold øje med skilte, der leder dig til parken. Parkering er gratis.

Timer og entré: Gillette Castle State Park er åben fra kl. 8.00 til solnedgang året rundt. Mens entré til grunden er gratis, er der et gebyr på $6 for alderen 13 og derover og $2 for børn i alderen 6 til 12 for at besøge slottet fra og med 2018. Børn 5 og derunder har gratis adgang. Ring i forvejen for at lave særlige arrangementer, hvis du tager en gruppe med.

For flere oplysninger: Ring på 860-526-2336.

Anbefalede: