El Capitan Theatre i Hollywood

Indholdsfortegnelse:

El Capitan Theatre i Hollywood
El Capitan Theatre i Hollywood

Video: El Capitan Theatre i Hollywood

Video: El Capitan Theatre i Hollywood
Video: 2021 El Capitan Theatre Curtain Show | Hollywood California 2024, Kan
Anonim
El Capitan Theatre præsenterer en særlig fanbegivenhed for åbningsaften for Disneys 'Mary Poppins vender tilbage&39
El Capitan Theatre præsenterer en særlig fanbegivenhed for åbningsaften for Disneys 'Mary Poppins vender tilbage&39

Hvis du ikke planlægger en dag i Disneyland, vil du måske give børnene lidt af en forkælelse i Disneys El Capitan Theatre, der ligger lige på den anden side af gaden fra Chinese Theatre og Hollywood & Highland i Hollywood.

At se en film i El Capitan Theatre tager dig tilbage til de dage, hvor et besøg i et filmpalads handlede lige så meget om paladset som filmen. Med sit spanske koloniale ydre og udsmykkede østindiske interiør, nænsomt restaureret af W alt Disney Company, er El Capitan en fryd for øjet, før filmen nogensinde starter.

El Capitan er ikke stedet at tage hen, hvis du planlægger at skynde dig ind under trailerne og finde en plads i mørket. Det ville mangle pointen. Du tager børnene med til El Capitan for at se Disneys sceneshow før filmen, som kan omfatte syngende og dansende filmkarakterer fra den film, du er ved at se, eller stunttricks eller specialeffekter, men starter altid med før-showmusik på "Mighty Wurlitzer"-orgel fra 1920'erne. Det kunstfærdigt udskårne gyldne instrument har fire klaviaturer med 37 rækker af rør placeret rundt om i teatret.

Selvom El Capitan norm alt viser den seneste Disney-funktion, så hold øje med syng med film fra MaryPoppins to Frozen eller klassiske Disney-film vist på Throwback-torsdage.

Oprindeligt bygget i 1926 til at være vært for levende teaterproduktioner, El Capitan blev ombygget og omdannet til et filmhus i 1940'erne og omdøbt til Hollywood Paramount. I 1989 gik W alt Disney Company og Pacific Theatres sammen for at genoprette teatret til dets oprindelige storhed. El Capitan viser udelukkende Disney-film, så et stort antal af dem er G-rated og passende for børn i alle aldre.

Du kan købe VIP-sæder, som dækker centrets orkestersæder og midterbalkonen pr. sæde for voksne og børn ved alle shows, som du måske betragter som mange penge for en film, selv med et sang- og dansenummer. i.

General Admission reserverede billetter er et kup sammenlignet med andre biografer på Hollywood Blvd. Det er sæder på siden af teatret i stueetagen og balkonen, som har et perfekt udsyn til scenen og skærmen. Billetter kan købes online eller i billetkontoret. Forestillingerne er udsolgt på forhånd, så det er bedst at tjekke webstedet elcapitantheatre.com eller ringe til 1-800-DISNEY6 for at få billetter til rådighed. Goldstar har nogle gange rabatbilletter til El Capitan.

El Capitan Theatre

6838 Hollywood Blvd.

Hollywood, CA 90028Telefon: 1-800-DISNEY6

For en ekstra godbid, tag børnene med til Ghirardelli Soda Fountain og Disney Studio Store i samme bygning for is og en Mickey Mouse PB&J-sandwich.

En udsigt over El Capitan Theatre den 1. september 2014 i Los Angeles, Californien
En udsigt over El Capitan Theatre den 1. september 2014 i Los Angeles, Californien

El Capitan Theatre Tours

El Capitan Theatre tilbyder nu offentlige rundvisninger. Den 30-minutters tur før den første fremvisning hver dag inkluderer teatret, backstage og offentlige områder. de 15-minutters ture hele dagen omfatter kun fronten af husets lobbyområder og lounge.

Som det er almindeligt i rejsebranchen, fik forfatteren gratis billetter med det formål at anmelde stedet. Selvom det ikke har påvirket denne anmeldelse, tror About.com på fuld offentliggørelse af alle potentielle interessekonflikter. For flere oplysninger, se vores etiske politik.

Anbefalede: