Den nye Thompson Denver kombinerer smart moderne stil med klassisk Colorado-charme

Den nye Thompson Denver kombinerer smart moderne stil med klassisk Colorado-charme
Den nye Thompson Denver kombinerer smart moderne stil med klassisk Colorado-charme

Video: Den nye Thompson Denver kombinerer smart moderne stil med klassisk Colorado-charme

Video: Den nye Thompson Denver kombinerer smart moderne stil med klassisk Colorado-charme
Video: Denver Nuggets vs Phoenix Suns Game 1 Full Highlights | 2023 WCSF | FreeDawkins 2024, April
Anonim
Lobbyen på Thompson Denver Hotel
Lobbyen på Thompson Denver Hotel

Denver, Colorados hovedstad, er blevet kendt for smarte hoteller - og nu er der endnu et spil i byen. Thompson har bragt sin karakteristiske moderne stil fra midten af århundredet til byen og åbnede Thompson Denver den 10. februar. Beliggende i LoDo-kvarteret kombinerer den nye ejendom den stil Thompson-fans kender og elsker med et par unikke Coloradan-indslag.

Bygningens interiør er designet af New York-baserede Parts and Labor og er inspireret af samfundet og kulturen i downtown Denver, men bevarer stilen fra det ikoniske Thompson Brand. Parts and Labor blandede naturlige materialer som træ og sten i hele hotellets 216 værelser og tilføjede en kæmpe to-etagers pejs i hjertet af hotellet for at tilføje en mere rustik følelse. Det er også hjemsted for en restaurant i stueetagen, en bar og lounge i udestuen på sjette sal og masser af møde- og begivenhedsrum.

Indtjekningsskranke hos Thompson Denver
Indtjekningsskranke hos Thompson Denver

Hvis du er interesseret i at bo i luksus, så tjek Thompson Suite, en 1.032 kvadratmeter stor luksussuite med en indendørs/udendørs pejs, en kæmpe terrasse med plads til otte, en fritstående badekar og mere.

I mellemtiden er hotellets restaurantinternation alt anerkendte kok Ludo Lefebvres første restaurantforøg uden for Los Angeles - og Lefebvres første inden for et hotel. Chez Maggy er åben til morgenmad, frokost og middag; menuen blander den franske stil fra dens Michelin-stjernekok og det lokale kulinariske køkken i bjergregionen.

"Jeg har altid betragtet Denver som et andet hjem og vidste, at det ville være det perfekte sted at åbne min første restaurant uden for Los Angeles," sagde Lefebvre i en erklæring. "Chez Maggy er særligt personlig for mig, da menuen indeholder retter inspireret af min barndom i Frankrig, og det overordnede koncept er en dybt speciel hyldest til min familie."

Nogle lok alt inspirerede retter omfatter Bison Bourguignon, en fransk variant af en Denver-omelet (en omelet med ost, skinke, peberfrugter og løg) og en burger i fransk stil, med rette døbt Burger à la Française.

Luftfotos af tallerkener med mad hos Chez Maggy
Luftfotos af tallerkener med mad hos Chez Maggy

Reynard Social, der ligger på sjette sal i bygningen, er baren og loungen i solrummet og har udsigt over Rocky Mountains og serverer nogle smukt udformede cocktails. Hotellet har også samarbejdet med Victrola, en Denver-baserede pladespillerproducent, og har leveret en Victrola Listening Lounge i Reynard Social.

Sammen med disse fantastiske faciliteter tilbyder hotellet nogle andre sjove frynsegoder, herunder en privat spiseplads placeret i mezzaninen, et døgnåbent fitnesscenter og en café og butikslokale, der serverer forfriskninger hele dagen.

Værelser starter ved $399 per nat. I fejringen afåbningen har Thompson Denver sammensat et særligt tilbud kaldet A Toast to LoDo. Gæster tildeles en mad- og drikkekredit på $75 på enhver af hotellets kulinariske forretninger. Bestil din reservation inden den 31. marts, for ophold nu til og med den 30. april, for at drage fordel af tilbuddet. For at reservere dit ophold skal du besøge Thompson Denver-webstedet eller ringe på 888-591-1234.

Anbefalede: