De 8 bedste alt inklusive Turks & Caicos-feriesteder i 2022
De 8 bedste alt inklusive Turks & Caicos-feriesteder i 2022

Video: De 8 bedste alt inklusive Turks & Caicos-feriesteder i 2022

Video: De 8 bedste alt inklusive Turks & Caicos-feriesteder i 2022
Video: TOP 10 BEST ALL-INCLUSIVE RESORTS IN TURKS AND CAICOS 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Alexandra Resort
Alexandra Resort

Vores bedste valg

Bedste samlet: Alexandra Resort – Se priser på TripAdvisor

"Hotellet tilbyder en lagunelignende pool og et spabad, et fitnesscenter, en lille spa, fem restauranter og tre barer."

Bedst til familier: Strande Turks og Caicos – Se priser på TripAdvisor

"For børn er der et 45.000 kvadratmeter stort vandland, 10 pools, en Xbox-lounge, en teennatklub og alverdens sport og spil."

Bedste butik: Beach House Turks and Caicos – Se priser på TripAdvisor

"Værelserne er helt fantastiske med strandindretning, et komplet køkken og stue og en privat balkon eller terrasse."

Bedst til luksus: Ambergris Cay, Turks og Caicos – Se priser på TripAdvisor

"Hovedattraktionen er selve øen plus de omkringliggende farvande - du kan cykle, snorkle eller tage ud at dykke."

Bedst til natteliv:Club Med Turkoise – Se priser på TripAdvisor

"Renoveringen i 2018 har gjort festerne endnu sjovere, og de går ofte til langt ud på natten med masser af sprut og dans."

Bedst til afslapning: Meridian Club Pine Cay Turks & Caicos – Se priser på TripAdvisor

"Der er kun 11 værelser ved stranden, to hytter ved stranden og syv private hjem på øen, så det bliver aldrig overfyldt."

Bedst til yachtentusiaster: Blue Haven Resort – Se priser på TripAdvisor

"For afslapning kan du besøge spaen, som selvom den er lille i størrelse, tilbyder adskillige tjenester, eller poolen i lagunestil med en poolbar."

Best Inland: Kokomo Botanical Resort – Se priser på TripAdvisor

"Hver hytte er placeret omkring poolen i fri form med et vandfald, der føles mere som en sø end et menneskeskabt vandhul."

Bedste samlet: Alexandra Resort

Alexandra Resort
Alexandra Resort

For en altomfattende oplevelse, der henvender sig ganske godt til både par, grupper og familier, kan du booke et ophold på Alexandra Resort, som ligger direkte på Grace Bay Beach. Ejendommen med 90 værelser har en afslappet stemning med afslappet strandindretning over alt på feriestedet. Indkvartering varierer fra studiolejligheder med tekøkken til suiter med 1 og 2 soveværelser med fuldt udstyret køkken, stuer og private vaskefaciliteter - men alle har privat udendørs rum.

Ud over de medfølgende liggestole, parasoller og ikke-motoriserede vandsport som kajakker og snorkeludstyr på stranden, som er tyrkere ogCaicos' fineste, hotellet tilbyder en lagunelignende pool og et spabad, et fitnesscenter, en lille spa, fem restauranter, tre barer (inklusive en poolbar) og en smoothiebar.

Gæster kan også bruge faciliteterne på Alexandra Resorts søsterhoteller, Blue Haven Resort og Beach House kun for voksne - der tilbydes gratis transport. Hvis du rejser hertil med børn, skal du være opmærksom på, at gæster under 13 år bor gratis.

Bedst til familier: Strande Turks og Caicos

Strande Turks og Caicos
Strande Turks og Caicos

Den største og måske mest kendte altomfattende ejendom i Turks og Caicos er Beaches Turks and Caicos, et monster af et megaresort på Grace Bay Beach, der er en del af den familieorienterede gren af Sandals-imperiet. Det har virkelig alt, hvad du kunne forestille dig med hensyn til faciliteter, især for børn; et 45.000 kvadratmeter stort vandland, 10 pools, en Xbox-lounge, en teennatklub og alle mulige former for sport og spil fra beachvolley til kroket til tennis til græsplæne skak, bare for at nævne nogle få.

Selvfølgelig er der også aktiviteter for voksne, såsom en fredfyldt spa, et fitnesscenter, 22 restauranter, 15 barer og endda shoppingområder. Fik vi nævnt, at der også er gratis dykkerundervisning for gæster?

Indkvarteringen er spredt ud over forskellige temalandsbyer - italiensk, fransk, caribisk og Key West - og spænder fra traditionelle hotelværelser til store villaer med fire soveværelser med private pools og butlerservice. Det er virkelig en af de mest over-the-top altomfattende oplevelser - du har virkelig intet behov for at forladeejendom.

Bedste butik: Beach House Turks and Caicos

Beach House Turks og Caicos
Beach House Turks og Caicos

Med kun 21 suiter er Beach House Turks and Caicos kun for voksne et ideelt boutique-tilflugtssted for dem, der ønsker at undgå mængden (og børnene) af resorts som strande, men stadig ønsker en altomfattende oplevelse. Det er placeret på førsteklasses strandpromenade på Grace Bay, og tilbyder gæsterne tildelt "forkælelsespuder", som omfatter liggestole, en parasol og et bord - tjenerservice bringer drinks fra den nærliggende strandbar.

Hotellet har også en pool omgivet af haver, liggestole og den udendørs restaurant på stedet, der serverer tre måltider om dagen. Faciliteter ud over dette er noget begrænsede - der er et lille spa- og fitnesscenter, en butik for diverse og vaskeri. Men gæster er velkomne til at tage en gratis shuttle til Beach Houses søsterejendomme, Alexandra Resort og Blue Haven Resort, for at bruge deres faciliteter. Værelserne er dog helt fantastiske med strandindretning, et komplet køkken og stue og en privat balkon eller terrasse.

Bedst til luksus: Ambergris Cay, Turks og Caicos

Ambergris Cay, Turks og Caicos
Ambergris Cay, Turks og Caicos

For en ægte luksusferie, book et ophold på det altomfattende Ambergris Cay, et resort beliggende på en privat ø med sin egen landingsbane - faktisk den længste private landingsbane i Caribien. Hvis du har et privat jetfly, kan du flyve ind uden problemer (hotellet vil have immigrationsmyndigheder til at møde dig, når du lander), eller du kan tage et gratis privat charter fra ProvidencialesInternational lufthavn, kun 20 minutters flyvning væk.

Der er kun 10 suiter med et soveværelse på den 110 hektar store ø, hver med moderne, men strandinspireret indretning, havudsigt, private svømmebassiner og butlerservice. Hovedattraktionen er selve øen plus de omkringliggende farvande - du kan cykle, snorkle eller dykke, tage en lektion i kitesurfing eller endda tage ud til havet i en motorbåd, helt gratis.

Facilitetsmæssigt er der en spa, hvor voksne gæster bliver behandlet med en gratis 30-minutters behandling hver dag, en børneklub, Club House restaurant og bar og Calico Jacks restaurant og bar.

Bedst til natteliv: Club Med Turkoise

Det voksne Club Med-mærke har længe haft et sexet, fest-hårdt ry, og dets Turks- og Caicos-ejendom, Club Med Turkoise, sætter ind i den stemning - selvom det måske ikke var så meget, som det gjorde i 80'erne og 90'erne. Men festen fortsætter her, da ejendommen er fokuseret på, hvad den beskriver som en "festlig atmosfære" (læs: den er fantastisk til singler og vennegrupper, ikke nødvendigvis par, der leder efter en rolig romantisk ferie).

Hele resortet, der ligger på Grace Bay, gennemgik en større renovering i 2018, der hævede dets luksusniveau, så indretningen er frisk og moderne i hele dets offentlige rum og dets 292 værelser, som er opdelt i to kategorier: Superior og Deluxe.

Facilitetsmæssigt er der alt, hvad du kan forvente af ethvert caribisk all-inclusive, såsom en infinity-pool, tennisbaner, en spa, et fitnesscenter og adskillige restauranter og barer, men der er ogsånogle standouts, såsom en trapezskole og et teater til aftenunderholdning. Gå ikke glip af de sjove fester, som ofte går langt ud på natten og byder på masser af sprut og dans.

Bedst til afslapning: Meridian Club Pine Cay Turks & Caicos

Meridian Club Pine Cay Turks & Caicos
Meridian Club Pine Cay Turks & Caicos

Da mange resorter med alt inklusive er fyldt så fyldt med aktiviteter, kan du ende med at føle dig mere udmattet end veludhvilet efter dit ophold. Det er ikke tilfældet på Meridian Club Pine Cay Turks & Caicos, et afslappet resort med alt inklusive på en 800 hektar stor privat ø.

Der er kun 11 værelser ved stranden, to hytter ved stranden og syv private hjem på øen, så det bliver aldrig overfyldt. Du har masser af plads til blot at nyde ømiljøet, fra private bugter med hvide sandstrande til livlige rev under det azurblå vand.

Udendørs naturaktiviteter er det, der trækker de fleste besøgende til øen, selvom der er en pool, hvor du kan dase dagen væk, samt tennisbaner og en enkelt restaurant. Du vil ikke finde en spa eller et fitnesscenter, her kan der arrangeres behandlinger på dit værelse, og du bliver nødt til at stole på vandreture, cykling og svømning for fysisk kondition. Sandt nok er det næsten, som om du sidder fast på en øde ø, selvfølgelig med bekvemmeligheden af et par luksusfaciliteter.

Bedst til yachtentusiaster: Blue Haven Resort

Blue Haven Resort
Blue Haven Resort

Hvis du planlægger at sejle til Turks og Caicos, vil du gerne bo på Blue Haven Resort, et altomfattende hotel med en marina på 78-slips på øenProvidenciales. Da der er fokus på bådtilgængelighed, har hotellet kun en menneskeskabt strand - den smukkere Grace Bay ligger en kort køretur derfra. (Bemærk: gæster på Blue Haven kan tage en gratis shuttle til resortets søsterejendomme, Beach House og Alexandra Resort, som begge er på Grace Bay, og bruge alle faciliteterne).

Men der er meget mere at lave på Blue Haven end at sidde på stranden. Ikke-motoriseret vandsport er inkluderet i prisen, så du kan slå vandet på en Hobie kat, kajak eller stand-up paddleboard. Ejendommen er også foret med cykelstier, så det er nemt at tage en afslappet tur på landsiden.

Til afslapning kan du besøge spaen, som selvom den er lille i størrelse, tilbyder adskillige tjenester, eller poolen i lagunestil med en poolbar. For at drikke og spise er der tre restauranter, en café, tre barer og et minimarked.

Bedste Inland: Kokomo Botanical Resort

Kokomo botaniske feriested
Kokomo botaniske feriested

For dem, der foretrækker en have frem for stranden, er Kokomo Botanical Resort dit bedste bud på alt inklusive i Turks og Caicos: Det er ikke placeret på vandet, men i en frodig have. Når det er sagt, har den en strandklub med liggestole og drikkevareservice på Grace Bay, kun tre minutters kørsel væk (der er en gratis shuttle for gæster).

På resortet er der 39 hytter med 2 soveværelser til gæster, hver dekoreret med strandflair. Hver kommer også med butlerservice. De er placeret rundt om den friformede pool med et vandfald, der føles mere som en sø end et menneskeskabt vandhul.

Til spisning behandles gæstertil jord-til-bord-måltider på The WE Grill + Wok | Wine Bar, som skifter menuer ud fra, hvad der er i sæson, eller hvad der er friskfanget i havet den dag. Butlers kan også arrangere måltider tilberedt af private kokke eller sikre reservationer uden for ejendommen. Massage på værelset kan også planlægges.

Anbefalede: