Perri Ormont Blumberg - TripSavvy

Perri Ormont Blumberg - TripSavvy
Perri Ormont Blumberg - TripSavvy

Video: Perri Ormont Blumberg - TripSavvy

Video: Perri Ormont Blumberg - TripSavvy
Video: Most Popular False & PoP Ceiling Design Ideas || Top100 2024, Marts
Anonim
Perri Ormont Blumberg Tripsavvy
Perri Ormont Blumberg Tripsavvy

Bor i

New York, NY

Uddannelse

Columbia University

Perri Ormont Blumberg er en New York City-født og -baseret forfatter. Hun har en B. A. i psykologi fra Columbia University og er også en kulinarisk skoleuddannet fra det plantebaserede Natural Gourmet Institute. Hun har haft personalejob som redaktør eller skribent på forskellige forretninger.

Højdepunkter:

  • Hun har skrevet til Southern Living, Men's Journal og Reader's Digest.
  • Perri er uddannet fra Columbia University med en Bachelor of Arts in Psychology.
  • Hun er baseret i NY.
  • Erfaring

    Perri har været professionel skribent og redaktør i over et årti. Hun var redaktør eller skribent på personalet på Southern Living, Men's Journal og Reader's Digest. Hendes arbejde har dukket op i New York Post, Men's Journal, Fox News, Business Insider, BestProducts.com, Rolling Stone, Architectural Digest og mere. Hun har sikkert set Dave Matthews Band i din hjemby, og hun vil aldrig takke nej til en bloody mary. Lær mere på VeganWhenSober.com eller følg hende på Twitter @66PerriStreeet.

    Uddannelse

    Perri dimitterede fra Columbia University med en Bachelor of Arts in Psychology. Hun er en kulinarisk skoleuddannet fra Natural Gourmet Institute (619-timers kokkeuddannelsesprogram, ACCET), som nu er Natural GourmetCenter på Institute Of Culinary Education.

    TripSavvy produktanmeldelse Redaktionelle retningslinjer og mission

    Om TripSavvy og Dotdash

    TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.