Mississippi Water Parks and Theme Parks
Mississippi Water Parks and Theme Parks

Video: Mississippi Water Parks and Theme Parks

Video: Mississippi Water Parks and Theme Parks
Video: Top 10 Best Water Parks in Mississippi | USA - English 2024, April
Anonim
Geyser Falls vandland Mississippi
Geyser Falls vandland Mississippi

Desværre er der ingen større forlystelsesparker eller forlystelsesparker i Mississippi. Den sidste park, den lille Biloxi Beach Amusement Park, lukkede i 2006, efter orkanskader. Der er heller ikke mange vandlande i staten. Hvis du leder efter rutsjebaner og anden traditionel forlystelsesparksjov, bliver du nødt til at rejse andre steder hen.

Der er et par familieunderholdningscentre, der tilbyder nogle sjove ting at lave samt et par vandlande. Følgende Mississippi-parker og attraktioner er anført i alfabetisk rækkefølge.

Big Play Family Fun Center i Biloxi

Big Play Entertainment Center i Mississippi
Big Play Entertainment Center i Mississippi

Familieunderholdningscentret omfatter en række aktiviteter. Dens udendørs eventyrpark er åben i varmere vejr og inkluderer attraktioner såsom oppustelige vandrutsjebaner. Andre aktiviteter omfatter kofangerbiler, minigolf, bungee jumpere, minedrift, en restaurant og en indendørs spillehal.

Geyser Falls i Choctaw

Geyser Falls, et unikt udendørs vandland, er en del af Pearl River Resort. Det tilbyder hyggeligt tema og en restaurant med fuld service med levende underholdning. Det har et udvalg af attraktioner, herunder en halfpipe-tur, et bølgebassin, en lazy river, aktiviteter for småbørn, et interaktivt vandlegekompleks med en vippespand og en trio af hurtigrutschebaner indbygget i det naturlige terræn på en 60 fods bakke.

Private hytter kan lejes. For besøgende, der søger overnatning, er der hoteller i nærheden. Pearl River Resort tilbyder et kasino med slots og bordspil, underholdning, spisning, golf og et hotel.

Grand Paradise Waterpark i Collins

Grand Paradise vandland rutsjebaner
Grand Paradise vandland rutsjebaner

Grand Paradise er et mellemstort udendørs vandland, der inkluderer FreeFall-hastighedsrutschebanen, WipeOut bowl-turen, Grand Falls Racer-matracingattraktionen og Tropical Splash og Blue Typhoon-rutschebanerne. Dens måske mest spændende attraktion er AquaTwist, der annonceres som en "sløjfe-rutschebane", men faktisk drejer sidelæns i stedet for en ægte lodret løkke.

Mindre spændende funktioner omfatter Paradise Lazy River og Grand Paradise Pool, som tilbyder et sted at holde sig køligt og har mindre rutsjebaner og aktiviteter. For mindre børn tilbyder parken Waddleland, et vandlegeområde med stænkpuder, springvand og andre funktioner. Vandfortet er en interaktiv vandlegestruktur med sprøjter, vandgardiner og en stor vippespand.

Gulf Islands Waterpark i Gulfport

Det udendørs vandland byder på en god samling af attraktioner, herunder to vandrutschebaner op ad bakke, rørrutsjebaner, kropsrutsjebaner, et bølgebassin og en rutchebane med måtteløb, hvor deltagerne kan konkurrere mod hinanden. Der er også en interaktiv vandlegestruktur og en dovenflod. Inkluderet er områder og aktiviteter for yngre børn.

Margaritaville Resort and Family Entertainment Center i Biloxi

Margaritaville Biloxi vandland
Margaritaville Biloxi vandland

Det lille vandland på taget er kun tilgængeligt for gæster, der bor på Margaritaville Resort. Attraktioner omfatter en lazy river, vandrutsjebaner, en pool, en stænkpude og en vandrebbane. Der er også en agility-tur over vandet; i stedet for "liljebeskyttere" er der kæmpe flip flops.

Margaritaville tilbyder også Escape, et 55.000 kvadratmeter stort familieunderholdningscenter, der inkluderer en klatrevæg, en MaxFlight-bevægelsessimulatoroplevelse, en rebbane, en virtual reality-arena, bowling og arkadespil. Centret har også madboder og isbaren Sweet Shack.

Udforsk parker i andre stater

  • Dollywood og Splash Country i Tennessee
  • Flere Tennessee-temaparker og forlystelsesparker
  • Six Flags Over Georgia and Hurricane Harbor Water Park
  • Flere Georgia-temaparker og forlystelsesparker
  • Universal Orlando
  • W alt Disney World
  • Flere Florida-temaparker og forlystelsesparker

Anbefalede: