Oklahoma Water Parks and Theme Parks

Oklahoma Water Parks and Theme Parks
Oklahoma Water Parks and Theme Parks

Video: Oklahoma Water Parks and Theme Parks

Video: Oklahoma Water Parks and Theme Parks
Video: Top 10 Best Water Parks in Oklahoma | USA - English 2024, April
Anonim
Oklahoma vandland Six Flags Hurricane Harbor
Oklahoma vandland Six Flags Hurricane Harbor

Leder du efter sjov i Oklahoma? Staten har ikke et væld af forlystelsesparker eller vandlande, men den har et par steder at køle ned, fange en bølge og køre en dalbane eller to. Lad os tjekke dem ud. De er opført i alfabetisk rækkefølge.

Klubhuset i Ardmore Oklahoma
Klubhuset i Ardmore Oklahoma

Klubhuset i Ardmore

Klubhuset er et lille anlæg, der udmærker sig ved at være et kommun alt drevet familieunderholdningscenter. Det er beliggende i byen Ardmore's Regional Park. Blandt attraktionerne er gokarts, en zipline, minigolf, eventyrbanen Eagle's Landing, en arkade, et blødt legeområde, en Water Wars-attraktion og en sæsonbestemt skøjtebane. Der er også festlokaler til leje og en cafe, der tilbyder ting såsom burgere, sandwich, pizza og wraps.

Comanche Nation Waterpark i Lawton

Attraktioner i det lille udendørs vandland omfatter et bølgebassin, rørrutsjebaner, speedrutsjebane, lazy river, legeplads for børn og en spillehal.

Diamondback rutsjebane ved Frontier City
Diamondback rutsjebane ved Frontier City

Frontier City i Oklahoma City

Dette er en mellemstor, traditionel forlystelsespark, der drives af Six Flags. Coasters omfatter træ Wildcat, den omvendte stål Lasso og Schwarzkopf-fremstillet Silver Bullet stål coaster. Andre attraktioner inkluderer en bjælkekanal, et pariserhjul og Dodgems. Selvom der ikke er et fuldgyldigt vandland, tilbyder Frontier City Wild West Water Works, som omfatter sprøjter, små vandrutsjebaner, en vippespand og andre måder at køle ned på, samt Guly Washer, et rutsjebanekompleks med et nummer af vandrutsjebaner

Flodland i Muskogee

Den lille, udendørs, kommunale park byder på to rutschebaner, den dovne flod Willow Creek, en pool med ingen dybde og et interaktivt legeområde for børn.

Safari Joe's H20 Water Park i Tulsa

Det mellemstore udendørs vandland byder på statens eneste Master Blaster op ad bakke vand-og dalbane samt en lazy river, bølgebassin, Reptile Rush speed-rutschebaner, et legeområde, et aktivitetsbassin og krops- og rørvand dias. Parken tilbyder også møder med levende dyr i sin Reptile World-bygning.

Six Flags Hurricane Harbor vandland i Oklahoma City
Six Flags Hurricane Harbor vandland i Oklahoma City

Six Flags Hurricane Harbor i Oklahoma City

Dette er et enormt udendørs vandland med tonsvis af vandrutsjebaner og attraktioner. Blandt funktionerne er Acapulco Cliff Dive-hastighedsrutschebanerne, Bermuda Triangle-rørrutschebanerne, Big Kahuna-familiens flådetur, Cannonball Falls-kroppsrutschebanerne, Pipeline Wave halfpipe-rutschebanen, Ripqurl bowl-rutschebanen, en lazy river og et bølgebassin. Ny for 2021, Hurricane Harbor åbner Wahoo Racer, en multi-bane mat-racing rutsjebane.

Splash Zone i Enid

Det lille, udendørs vandland har måtter og slæderutsjebaner, rørrutsjebaner, en lazy river, aktivitetsbassin og Kiddie Cove legeplads. Det tilbyder tilskuerpriser til nedsat pris for dem, der ikke er interesserede i rutsjebanerne og attraktionerne.

Water-Zoo indendørs vandland i Oklahoma
Water-Zoo indendørs vandland i Oklahoma

Vandzoo i Clinton

På trods af navnet er der ingen levende dyr her. Det klimakontrollerede indendørs vandland er åbent året rundt (selvom det lukker midt på ugen i lavsæsonen) og tilbyder et bølgebassin, en lazy river, vandrutsjebaner, herunder en bowl-tur, en aktivitetspool, et interaktivt vand legecenter med tipspand og Cub's Cove, et vandlegeområde for små børn. Der er tilstødende hoteller samt en campingplads, der har vandparkpakker.

Wild Willie's Water Park Oklahoma
Wild Willie's Water Park Oklahoma

Wild Willie's Water Park i Enid

Et lille, udendørs vandland, Wild Willies attraktioner omfatter en lazy river, en aktivitetspool, en tube vandrutsjebane, en speed rutsjebane og Lil' Willie's Cove, et vandlegeområde for små børn.

Anbefalede: