Italiensk-amerikanske festivaler er sjove over hele Amerika
Italiensk-amerikanske festivaler er sjove over hele Amerika

Video: Italiensk-amerikanske festivaler er sjove over hele Amerika

Video: Italiensk-amerikanske festivaler er sjove over hele Amerika
Video: Florence, Italy Walking Tour - NEW - 4K with Captions: Prowalk Tours 2024, April
Anonim
Italian Heratege Etnisk gadeoptog, Little Italy festen for Assumption, Cleveland, Ohio, USA
Italian Heratege Etnisk gadeoptog, Little Italy festen for Assumption, Cleveland, Ohio, USA

Italiensk-amerikanere hylder deres etniske kultur og deres land på så mange måder hele året rundt. De har en god handel at være taknemmelige for. Og det gør Amerika også.

Mere end 5,4 millioner emigrerede til USA fra 1820 til 1992 på jagt efter et bedre liv. I dag bor der mere end 26 millioner etniske italienere i USA, hvilket gør dem til landets femtestørste etniske gruppe. Og de elsker at holde festivaler næsten hver måned om året, ligesom italienerne gør i Italien.

Det italienske amerikanske bidrag

Mange af disse festivaler fokuserer på det køkken, som italiensk-amerikanere har bidraget med til det amerikanske kulinariske patchwork; Italiensk-amerikanske kulturarvsorganisationer benytter ofte lejligheden i oktober til at introducere medlemmer og andre til regionale italienske køkkener, som rækker langt ud over pasta.

Andre fejrer Italiens store kunst, fra Michelangelo til Leonardo da Vinci. Eller de store italienske innovatører, der dybt har formet amerikansk historie, som opdagelsesrejsende Christopher Columbus og geografen Amerigo Vespucci.

De italienske amerikanske festivaler

Det er nemt at finde en italiensk kulturarvsfestival. Mange falder sammen med Columbus Day - også kendt somIndigenous People's Day og National Italian American Heritage-måned i oktober, men der er også forårs- og sommerfestivaler. Hvis du ikke kan komme til en festival, kan du stadig besøge Little Italy i en by nær dig.

Her er nogle fantastiske steder at finde Italien i USA: de glade, lækre italiensk-amerikanske festivaler, der afholdes hvert år fra marts til oktober.

St. Joseph's Day Parade – New Orleans

St Joseph Altar, New Orleans
St Joseph Altar, New Orleans

marts: St. Joseph's Day fejres i New Orleans i begyndelsen af marts. Der er en parade arrangeret af Italian-American Marching Club, og St. Josephs altre er rejst rundt i byen.

Memphis Italian Festival - Memphis

Memphis italienske festival
Memphis italienske festival

maj: Memphis Italian Festival er norm alt den sidste weekend i maj, og der er altid masser af fantastisk og uventet italiensk mad ved hånden, såvel som koncerter, madlavningsdemoer og karnevalsture.

North Beach Festival - San Francisco

Velsignelse af dyrene på North Beach Festival
Velsignelse af dyrene på North Beach Festival

Juni: North Beach Festival, norm alt den anden eller tredje weekend i juni, afholdes i San Franciscos mest kendte italienske kvarter. Selve festivalen siges at være den ældste urbane gademesse i landet. Aktiviteterne omfatter madboder, sælgere af kunst og kunsthåndværk, levende underholdning, gademaling, en velsignelse af dyrene og et legeområde for børn.

Venetian Night and Boat Parade - Chicago

Juli: Chicagos venetianske nat er en smuknatlig bådparade, modelleret efter bådparader i selve Venedig. Paraden kulminerer med et fyrværkerishow.

Feast of the Assumption - Cleveland

Feast of the Assumption parade, Cleveland
Feast of the Assumption parade, Cleveland

August: I Italien er himmelfartsfesten, den 15. august, en kæmpe højtid. Og Cleveland, hvor der er en betydelig italiensk-amerikansk befolkning, fejrer Feast of the Assumption med en stor festival.

San Gennaro Festival - New York City

San Gennaros fest i Little Italy, New York
San Gennaros fest i Little Italy, New York

September: Dette er den største festival i New Yorks Little Italy – en 10-dages fejring af San Gennaro. Med madstande, underholdning og en cannoli-spisekonkurrence er det den mest berømte italiensk-amerikanske fest i Amerika.

Italian Heritage Parade - San Francisco

Oktober: San Franciscos Italian Heritage Parade, der blev afholdt i North Beach den anden mandag i oktober, har stået på siden 1868 og er tilsyneladende landets ældste italienske Heritage Parade. (New York, hørte du det?)

Columbus Italian Festival - Columbus

oktober: Columbus, Ohio fejrer stort på Columbus Day-weekenden med en 3-dages italiensk festival.

"Columbus Day"-parade

oktober: Igen med New York? Ja, denne gang er det NYC's årlige "Columbus Day"-parade med omkring 1 million tilskuere og titusindvis af marchere.

Italienske filmfestivaler

Efterår: Italienske filmfestivaler afholdes hele året rundt både i USA og andre deleaf verden. De bedste italienske filmfestivaler uden for Italien plejer at blive afholdt på denne tid af året.

Anbefalede: