Richard Branson har en ny privat ø, og du er inviteret

Richard Branson har en ny privat ø, og du er inviteret
Richard Branson har en ny privat ø, og du er inviteret

Video: Richard Branson har en ny privat ø, og du er inviteret

Video: Richard Branson har en ny privat ø, og du er inviteret
Video: Life at 30,000 feet | Richard Branson 2024, April
Anonim
Moskito-øen
Moskito-øen

Har du lyst til en privat ø-ferie denne vinter? Du er heldig.

I denne uge vil Richard Bransons længe ventede Moskito Island debutere i forretningsmagnatens Virgin Limited Edition-portefølje. Den luksuriøse 125 hektar store private ø åbner den 1. oktober og er en søsterejendom til den berømte Necker Island, som har udsigt over Moskito.

Øen har 10 privatejede godser, hver individuelt designet og med masser af plads til flere familier, hvilket gør Moskito Island til et af de mest eksklusive lejemarkeder i Caribien. Tre af dem kan nu lejes, inklusive Bransons egen private ejendom, Branson Estate.

Den 19.000 kvadratmeter store Branson Estate blev designet af Bransons selv. Feriekomplekset med 11 soveværelser og tre villaer er det ultimative inden for barfodets luksus. Hver villa har sit eget køkken, infinity-pool, spabad og smukke indendørs og udendørs spise- og legeområder ved havet. En privat strand med perfekt placerede kampesten og en strandbar med spiseplads ved havet binder hele ejendommen sammen.

Oasis Estate på Moskito Island
Oasis Estate på Moskito Island
Oasis soveværelse på Moskito Island
Oasis soveværelse på Moskito Island
Point Estate på Moskito Island
Point Estate på Moskito Island
Pointgodset klMoskito-øen
Pointgodset klMoskito-øen

De to andre ejendomme, der er tilgængelige nu, er Oasis Estate og Point Estate.

Det 17.500 kvadratmeter store Oasis Estate er et ultramoderne fire-etagers hus med ni soveværelser på det højeste punkt i Moskito. Der er 270-graders panoramaudsigt over De Britiske Jomfruøer fra mastersuiten, og gæsterne kan vågne op til solen står op over Necker Island. Hvert værelse har balkon, separat opholdsstue, tekøkken og en-suite badeværelse. Denne ejendom har pragtfulde tropiske haver, en infinity-pool omsluttet med et vandfald.

Den 16.000 kvadratmeter store Point Estate på klippen på øens sydvestlige side har udsigt over øens centrale Manchioneel-strand og nabolandet Virgin Gorda, med masser af plads til indendørs-udendørs underholdning takket være tre spiseområder og en massiv infinity pool. Der er otte soveværelser, inklusive to master-suiter og et legende køjeværelse med otte køjer, hvilket giver denne ejendom mulighed for at sove op til 22 personer.

Hver ejendom har sin egen private kok, som vil skabe en fuldstændig tilpasset menu for hver gruppe og gæst.

Ud over hver luksusejendom er der en bred vifte af fælles områder på øen, som alle gæster kan få adgang til og nyde, inklusive flere spisepavilloner. Det rekreative område på øens østlige side er, hvor gæsterne kan drage fordel af en række altomfattende aktiviteter baseret på Beach House, infinity-pool og bar, tennispavillon og vandsportscenter.

The Beach House ligger i hjertet af det rekreative område med direkte adgang til en fantastisk sandstrand. Nedenunder fra tennispavillonen er et fitnesscenter med de nyeste Peloton-cykler og et wellness-område. Vandsportscentret tilbyder kitesurfing, paddleboarding, Hobie cat-sejlads, vandski, snorkling og dykning med havskildpadder, plus der er vandre- og mountainbikestier over hele øen at udforske.

Priser på Moskito Island starter ved $17.500 per nat baseret på et minimumsophold på fire nætter. Besøg Moskito Islands hjemmeside for at reservere.

Anbefalede: