Drink This, Not That: The New Classic Cocktails
Drink This, Not That: The New Classic Cocktails

Video: Drink This, Not That: The New Classic Cocktails

Video: Drink This, Not That: The New Classic Cocktails
Video: 50 Cocktails you NEED to know! (How to be a better Bartender) 2024, April
Anonim
Bartender serverer et glas Vieux Carre cocktail med stor isterning og appelsinskal
Bartender serverer et glas Vieux Carre cocktail med stor isterning og appelsinskal

Vi dedikerer vores september-indslag til mad og drikke. En af vores foretrukne dele af rejsen er glæden ved at prøve en ny cocktail, få en reservation på en fantastisk restaurant eller støtte en lokal vinregion. For nu at fejre de smagsvarianter, der lærer os om verden, har vi sammensat en samling af velsmagende funktioner, herunder kokkenes bedste tips til at spise godt på vejen, hvordan man vælger en etisk madtur, vidunderne fra urgamle indfødte madlavningstraditioner, og en snak med Hollywood taco impresario Danny Trejo.

En af de bedste ting ved at rejse er at prøve noget af det køkken og de cocktails, der er unikke for destinationen. Faktisk har mange cocktails stærke forbindelser til en bestemt by eller et bestemt land. For eksempel forbindes piña colada ofte med Puerto Rico, margaritaen med Mexico og gin og tonicen med England. Selvom der ikke er noget g alt med at holde fast i hæfteklammerne, når du besøger disse lande, vil du måske gerne blande det sammen. Vi har samlet en liste over tørstslukkende alternativer, som rejsende bør kende til, når de bestiller en drink i disse lande.

Mexico: I stedet for en Margarita, prøv en Paloma

Overehad billeder af en Paloma cocktail i s altindrammet glas med grapefrugtbåde på glasset og to kiler på bordet
Overehad billeder af en Paloma cocktail i s altindrammet glas med grapefrugtbåde på glasset og to kiler på bordet

Hvad er der ikke at elske ved paloma? Den har et bittersød citrusagtig kick, brusende bobler og agave-forward tequila. Drikken er lavet med friskpresset grapefrugtjuice blandet med en smule limejuice og agave for den perfekte finish. S alt tilsættes til kanten af glasset for den lille velsmagende flair. Lidt er kendt om oprindelsen af paloma. Cocktailen dukkede ikke op på scenen før efter 1938 og er siden eksploderet i popularitet.

Selv om det siges at være Mexicos mest populære tequila-baserede cocktail, er der en vis regionalitet bag denne påstand. Ved lov fremstilles tequila primært i Jalisco, selvom byer i staterne Guanajuato, Tamaulipas, Nayarit og Michoacán også har tilladelse til at producere spiritus. Så ud af de 31 stater i Mexico efterlader det kun fem tequila-fremstillede stater. Du finder en paloma på menuen i de fleste af Mexicos store metropoler sammen med tunge turiststeder.

Puerto Rico: I stedet for en Piña Colada, prøv en Chichaíto

2017 New York Taste
2017 New York Taste

Klar til at suge som en indfødt Puerto Rico? Chichaíto, en drink bestående af anisette-likør og hvid rom, blev oprindeligt skabt for at omgå restriktioner for kvinder, der drikker rom i 1930'erne og 1940'erne. Nu er det blevet øens go-to-drik, som almindeligvis nydes som et shot eller i nogle tilfælde serveret afkølet og nippet til. Sipperen er subtilt sød med et strejf af lakridssmag takket være anis. Der er dog nogle lækre variationer afchichaíto, såsom chichaíto de coco, lavet med kokosmælk og kokosfløde, eller chichaíto de Nutella, lavet med Nutella og inddampet mælk. De små barer på øen, kaldet chinchorros, laver nogle af de bedste chichaítos.

New Orleans: I stedet for en Daiquiri, prøv Vieux Carré

Glas af en Vieux Carre cocktail på bardisken i træ
Glas af en Vieux Carre cocktail på bardisken i træ

New Orleans er hjemsted for en række lækre cocktails såsom den ikoniske Sazerac og iskolde daiquiris. Hvis du leder efter en bedre mulighed, så er vieux carré noget for dig. Denne cocktail blev opfundet i 1937 af bartender W alter Bergeron fra den berømte Carousel Bar i det franske kvarter. Vieux carré oversættes fra fransk til engelsk som "gammel plads" og henviser til det oprindelige navn på det franske kvarter, der blev opfundet omkring 1890'erne. Spirit-forward-cocktailen er en blanding af rugwhisky, cognac, bénédictine, sød vermouth og bitter.

Brasilien: I stedet for en Caipirinha, prøv en blodig Carioca

Blodig Mary
Blodig Mary

Cachaça er for Brasilien, hvad bourbon er for USA. Cachaça, landets nationale drik, har eksisteret siden 1500-tallet. Denne søde og frugtige, klare spiritus destilleret af fermenteret sukkerrørsjuice er basisånden i det sydamerikanske riff på den blodige Mary kaldet den blodige carioca. Denne brasilianske variant erstatter vodka med cachaça, som er blandet med frisk tomatjuice, citronsaft, passionsfrugtjuice, selleris alt, Tabasco, stødt peber og muskatnød. Den serveres derefter over is i et highball-glas med en stang selleri eller en skive agurk sompynt.

Cuba: I stedet for en Mojito, prøv en Cuba Libre

Cuba Libre i et highball-glas med rom, cola, mynte og lime
Cuba Libre i et highball-glas med rom, cola, mynte og lime

På samme måde som Mexicos paloma har Cuba libre en uklar historie. Aksiomet "Cuba libre" går tilbage til midten af det 19. århundrede, hvor cubanerne adopterede "Fri Cuba" som et kampråb, mens de kæmpede for uafhængighed fra Spanien. Igennem tiårskrigen (1868-1878) hengav soldaterne sig til det, de kaldte en Cuba libre, som man mente var en blanding af honning eller melasse, vand og rom. I nutidens Cuba tilberedes den friske highball-drik typisk med hvid rom, et strejf af frisk limejuice og tuKola, en ø-lavet cola, der bruges i stedet for Coca-Cola.

Italien: I stedet for en Aperol Spritz, prøv The Garibaldi

Garibaldi Cocktail med appelsinjuice og rød italiensk bitter
Garibaldi Cocktail med appelsinjuice og rød italiensk bitter

Du kan ikke undslippe den smagfulde tiltrækning ved Aperol-spritzen, mens du bruncher i Italien (og vi vil ikke stoppe dig). Vi udfordrer dig dog til at drikke en lige så forfriskende og fornøjelig sipper kaldet Garibaldi. Drikken er lavet med kun to ingredienser: Campari og friskpresset appelsinjuice. Den rige cocktail er opkaldt efter Giuseppe Garibaldi, revolutionæren fra det 19. århundrede kendt for effektivt at forene Italien. Garibaldi repræsenterer italiensk forening i et highball-glas og forener nord (Lombardiet er Camparis fødested) med syd (appelsiner dyrkes ofte på Sicilien).

Peru: I stedet for en Pisco Sour, prøv El Capitán

Forfriskende Boozy Manhattan Cocktail
Forfriskende Boozy Manhattan Cocktail

Japan: I stedet for en Sake-bombe, prøv en Kaku Highball

En kaku highball og en skål med snacks
En kaku highball og en skål med snacks

Klar til den perfekte drink og middag? Kaku highball er en tændstik lavet i libation himlen, lavet med Kakubin whisky og sodavand. Den er nem at kombinere med aftensmaden, da den er let og sprudlende. En Kaku highball laves ved at presse en citronskive og hælde whisky i et isfyldt krus, før drinken toppes med sodavand. De subtile frugtige og krydrede noter af Kabukin whisky gør den ideel til cocktails. Sjov fakta: Kakubin blev skabt af Shinjiro Torii, grundlæggeren af det berømte bryggeri- og destillationsfirma, Suntory. Whiskyen blev først udgivet i 1937 under Suntory Whisky, men navnet blev senere ændret til Kakubin-oversat som "firkantet flaske" - på grund af dens unikke flaskedesign.

Anbefalede: